Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esracım sen boşver lazeri,cadı ne yapıyor cadı seni üzüyormu yine...
arkadaşlar tekirdağda ucuz epilasyon nerde yapılıyor bilen varmı
kızlar bende bugün 2. seansımı yaptırdım hatırlıyosanız ilkinde acı hissetmedim demiştim ama bu sefer canım çok yandı hastalanmama 6 gün var ondanmı acaba? gerçi diğerinde de aynı tarihte yaptırmıştım. sanırım dozu artırdı ve daha çok atış yaptı. halbuki 1 tüp emlada sürmüştüm bi işe yaramadı ama yapcak bişi yok ayda bir bu acıyı çekicem mecbur sürekli ağda yaptırmaktansa.
bende 150 ye yaptırıyorum canım.bence merkez iyi ise çok deil
Tene temas edenlerden uzak durun. Ben bir hata yapıp doktor olduğu için gittim ve beni yaktı. Çok iyi araştırın
tüm cesaretimi toplayıp gittim, gaz soğutmalı aleksandrite ve 2 tüp emla ile atlattım ilk seansımı çok şükür.. çok acıyacağını düşünüyordum ama emla gerçekten de işe yaradı. zaten sadece kemiğe yakın olan yerler acıyor, boş löp et acımadı hiç tereddüt etmeden gidin derim
merhaba yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak kıl dönmesi problemine de çözüm oluyor mu acaba..
bi de acısı çok mu kartal da yaptıran war mı çok soru sordum ama cewaplarına çok ihtiyacım war