Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

kızlar bende bugün 2. seansımı yaptırdım hatırlıyosanız ilkinde acı hissetmedim demiştim ama bu sefer canım çok yandı hastalanmama 6 gün var ondanmı acaba? gerçi diğerinde de aynı tarihte yaptırmıştım. sanırım dozu artırdı ve daha çok atış yaptı. halbuki 1 tüp emlada sürmüştüm bi işe yaramadı ama yapcak bişi yok ayda bir bu acıyı çekicem mecbur sürekli ağda yaptırmaktansa.

anlık bir acı tertemiz olmaya deger birde zaten az cıkmaya baslayınca ılerleyen seanslarda neredeyse hic acı duymazsınız

ben ilk seans ve kontrolümü izmir hatay cd üzerindeki bi poliklinikte tamamladım. ancak başka bir merkeze giden arkadaşlarımdan edindiğim biilgilere dayanarak, bir daha buraya gitmemeye karar verdim. seans ve kontrolümde farklı insanlar lazer yaptı. yapanlar doktor ya da hemşire değillerdi. sadece hemşire bir hanım gelip, atış seviyesi söyleyip gitmişti. benim duyduğumdan farklı olarak da, ilk seans sonrası saatlerce genital bölgeme buz tutmak ve devamında günlerce yanık kremi sürmek zorunda kaldım. bir de kaşıntı başladı tabi yanıklarla beraber. kontrolde bunu dile getirdiğimde, çok şaşırdılar. yanmasının ve çığlıklar atacak kadar acı duymamın normal olmadığını söylediler. bu arada acı eşiğim gayet yüksek ve yanığa hemen tepki vermeyen yani hassas olmayan bir cilde sahibim. ona rağmen çok kötü bir seansla lazere başlamış bulundum. anladığım kadarıyla ehil olmayan genç bir kızın deneyimsizliğine kurban gittim. bugünkü ilgilenen bayan ve hemşire de mahçup olmuş gibilerdi. bunları dile getirince sanırım tenime (esmerim) ve yanıklarıma uygun şkilde daha da düşük seviyede atış yaptılar. neyse ki acı ve yanma olmadı. bana ders oldu. sırf bana yakın diye, ve poliklinik olarak güvenip başlamıştım.

lazere başlayacaklara tavsiyem. iyi bir yerde 6-7seans lazere gidip bitirmiş arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre; sizinle ilgilenen kişi uzman olmalı ve hep aynı kişinin sizle ilgilenmesine özen gösteren bir merkez olmalı. böylece kıl yapınızın gelişimini, tepkilerini görerek ona uygun şekilde devam edilebiliyormuş. ikinci olarak, bu kadar acı çekmek ve yanıkların olması "normal" değil. biten arkadaşlarımın dediklerine göre, ne o kadar acı çekmişler ne de yanıkları oluşmuş. o nedenle, acı çekmeden olmaz, yanacaksın tabi biraz da diyenlere kulak asmayın. acı tabii ki olacak, ama çığlık atacak kadar olmamalı. durdurup ağlayanlar olduğu, hatta benim yine de güçlü olduğum bile söylenmişti. dediğim gibi böyle bir şey olmamalı. aletten ziyade, işini iyi yapamayanların kurbanları çekiyor ancak bu kadar acı. siz işinin ehli merkezlere gitmeye çalışın. umarım kimse zarar görmeden atlatıyordur lazeri. benim gibi başına gelen olduysa geçmiş olsun onlara da.

esracım sen boşver lazeri,cadı ne yapıyor cadı seni üzüyormu yine...

oyyy Mervem,cadıda yaramazlığın bini bir para:))artık hiç engeli yok,her yere ulaşıyor,ulaşamadığı yerlere kendince basamaklar üretip çıkıyor.en son bugün bulaşık makinesinin içinden aldım,neler geliyor başımıza neler:))))

tüm cesaretimi toplayıp gittim, gaz soğutmalı aleksandrite ve 2 tüp emla ile atlattım ilk seansımı çok şükür.. çok acıyacağını düşünüyordum ama emla gerçekten de işe yaradı. zaten sadece kemiğe yakın olan yerler acıyor, boş löp et acımadı hiç tereddüt etmeden gidin derim

ilk seansta benim hiç acımadı hemde emlasız gitmiştim. ama ikinci seansta çok acıdı hemde emla sürmeme rağmen ikincide dozu arttırdılar sanırım.

benimki zaten yüksek ayardaydı, uzman dedi ki senin kıl tipin verim alabilceğimiz yoğunlukta ve kıl rengi pigmentin tam cihaza göre.. bu yüzden düşük ayarda başlayıp vakit ve para kaybetmene gerek yok, dayanabildiğin kadar dayan, dayanamadığın durumda azaltırız dozu dedi. ama buna hiç gerek kalmadı, acı eşiğim epey yüksekmiş, nasıl dayandığıma şaşırdı kadın, bi kaç sefer ıhhlama dışında gıkım çıkmadı

bende bugün bir heyecanla lazere gittim kurtulucam diye doktor tüyleriniz çok sarı deneyelim isterseniz dedi birkaç atış yaptı ama malesef olmuyor yakmıyor dedi((geri döndüm

ilk 2-3 seansdan sonra acılıar hafifliyor.emlayı epılasyon yaptırmadan 20 dk önce sür ve hastalıgın bittikten 1hafta sonra git acı en hafife iniyor.Zaten sürekli agdadansa buna katlanılır.sonu tamamen rahatlık:))

benim gittiğim yer çok ilgisiz ve suratsızlar zaten. izmirin en gözde yerinde diye gittim ama pişmanım. maalesef parayı verdiğim için devam etmek zorundayım zaten. çok ilgisizler. myra estetik bilenler bilir. daha önce giden varmı buraya?

canım sen nereye gidiyorsun acaba?

merhabalar genital bölgeye lazer epilasyon yaptıranlara bir sorum olacaktı. ben bir şey duydum oraya lazer epilasyon yaptıranlarda hissizlik oluyormuş ilişkiye girdiklerinde zevk almıyorlarmış. Ne kadar doğru acaba böyle bir şey yaşayan oldu mu?

merhaba yaptıran arkadaşlara bi sorum olacak kıl dönmesi problemine de çözüm oluyor mu acaba..
bi de acısı çok mu kartal da yaptıran war mı çok soru sordum ama cewaplarına çok ihtiyacım war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…