Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Çok teşekkür ederim cevapların için. Zahmet verdim sana da :)

lazer epilasyon yapmak çok ince iş biz alıp yapamayızki o işin ehli olmak lazım yanma riski söz konusu zaten kendimizde her yerimizi göremeyiz
o yerlerde kullandıklarını ucuza bile satsalar alamam ben cesaret edemem sağlık söz konusu

bir tek ben mi yararlanamıyorum acaba benim kıllarım kahveli siyahlı gibi böyle olupta sonuç alan var mı kızlar lutfen bana da yazın

Arkadaşlar öncelikle merhaba..
Bende lazere yeni başlayacak olanlardanım. İstanbulda Bir güzellik merkeziyle başlıyorum bu işe. İşlem güzellik merkezinin polikliniğinde olacak. Kuaförden ayrı bir yerde özel bir yer. Cihaz ALEX. Genital ve alt bacak 850 tl çoğaltılmış 16 sean bitiş garantili ödememi yaptım. 6-8 seansta bittiğini söylüyorlar. Dün jiletle temizlendim 4 gün sonra başlanacak ilk seansa. Hiç acı hissetmeyeceğimi söylediler. Ama tabi inanmadım buna azda olsa vardır birşeyler Acıya dayanıklıyım allahtan. Ağdayı bile gözümü kırpmadan yapıyordum genitale. Güzellik biraz acı çekmeden olmayacak dişimizi sıkmak lazım sonunda rahat edeceksek. Gelişmeleri sizinle paylaşırım.

cnm posta kutun dolu boşalt...

cnm posta kutun dolu boşalt...
arkadaşım ben kendimden örnek vereyim şu anda şanlıurfada ikamet ediyorum ben ilk seansıma girdiğimde aynı sorularla bende karşı karşıya kaldım öncelikle fiyatı söylüyeyim ben 50 tl ye seans başı üye oldum güzellik merkezine.
ilk seansta hiçbir şey olmadı diye üzüldüm boşuna gittim dedim ancak 10 gün sonra hiç kıl kalmadı hepsi döküldü zaten 40 gün boyunca doğru dürüst kıl çıkmadı.inan kıllarım tamamen bitmese bile yine yaptırrım ağda gibi değil tüylerin çıkmasını geciktiriyor.1 seansta hiç batığım kalmadı.
ve 1 seansta o kalın olan tüylerim ipince çıktı ve ben şok oldum bu kadarını beklemiyordum okuduğum yorumlara baktığımda 7-8 seansta ancak diyordum.tek sorun özel bölgenin altı geç bitecek gibi orası daha zor..

bende gidicem yaaa..ağdagibimi acısı yoksa hafif mi daha şiddetli mi

ben de bu soruyu soruyordum herkese,ağdadan daha az acıyor deniyordu ve rahatlıyordum:))oysaki ikisi birbirinden çok farklı,yani kıyaslamak bence imkansız.tamam ağda da acıtıyor ama bu acccaayip bişey:) korkutmak istemiyorum ama bildiğin elektrik çarpması gibi,hop hop hoplatıyor insanı...ama ona rağmen gidiyor herkes gördüğün gibi:)

kesınlıkle katılıyorum sıze. ıkısıde bambaska bı acı ve ben bukadar acıycagını tahmın etmıyordum ama sonucu dusununce dedım dayan
kendımı cok sıkmısım heral kı kadın canınız cok yanıyorsa soleyın dura dura yaparız dedı

LAZER EPİLASYON NEDİR?

Lazer bir ışık sistemidir. Lazer epilasyonda lazer ışığı hedeflenen kıl kökünü ısı ile tahrip eder.
KİMLER LAZER EPİLASYON YAPTIRABİLİR?

12 yaş üzerinde herkese lazer epilasyon yapılabilir.
LAZER EPİLASYON HANGİ VÜCUT BÖLGELERİNE UYGULANABİLİR?

Göz ve yakın çevresi hariç tüm vücut bölgelerine lazer epilasyon yapılabilir.
KİMLER LAZER EPİLASYON YAPTIRAMAZ?

1. Gebe olanlar (ilk 3 ayın içinde ise)
2. Zona ve uçuk hastalığı olanlar
3. Kanser hastaları
4. Işık ile uyarılan hastalıklar(SLE, porfiria, Epilepsi)
5. AIDS virüsü taşıyanlar
6. Tedavi bölgesinde aktif enfeksiyonu veya sedef hastalığı, vitiligo gibi cilt hastalığı olanlar.
TÜM CİLT TİPLERİNE UYGULANABİLİRMİ?

Evet uygulanabilir. Ancak; tüy rengi koyu, cilt rengi açık olan kişilerde daha başarılı sonuçlar alınmaktadır
GÜVENLİ BİR YÖNTEMMİDİR?

Evet, güvenli bir yöntemdir. Lazerlerin ürettiği dalga boyları farklıdır. Bu dalga boyları kılı ısıtarak etki eder ve çevre dokulara zarar vermez. Herhangi bir kanserojen etkisi yoktur. Lazer güvenirliliği ve etkisi FDA (Amerikan gıda ve ilaç dairesi) tarafından onaylanmıştır.
UYGULAMA SIRASINDA ACI HİSEDERMİYİM?

Lazer epilasyonda iğneli epilasyon ve ağdaya göre daha az acı hissedilmektedir. Son teknoloji cihazlarda soğutma kullanılırsa hastalar hemen hemen hiçbir şey hissetmemektedir.
NİÇİN TEK SEANSLA İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMAK MÜMKÜN OLMAMAKTADIR?

Seanslar tüyleri anagen (büyüme) safhasında yakalamak amacı ile uygun aralıklar ile tekrar edilmektedir. Çünkü lazerden, anagen safhadaki tüyler etkilenmektedir.
SEANS ARALIKLARI NE KADARDIR?

Seans aralıkları yüz için; 4 hafta ara ile . 8-12 seans, ortalama 10seans, diğer vücut bölgeleri için 8 hafta ara ile 4-8 seans, ortalama 6 seanstır. Kişinin vücut yapısı, hormon seviyeleri, cilt tipi, beslenme alışkanlıkları, kullandığı ilaçlar, etnik farklılıklar vs seans süresinde ve sayısında değişikliklere sebep olmaktadır. Seans süresi uygulama yapılacak bölgenin büyüklüğü ile de doğru orantılıdır.
LAZER UYGULAMALARI NİÇİN SADECE DOKTORLAR TARAFINDAN YAPILMALIDIR?

Lazer uygulamalarının, yönetmelik gereği, Sağlık Bakanlığınca ruhsatlandırılmış güzellik merkezlerinde, yetkili doktorlar tarafından yapılması gerekmektedir. Ancak konusuna hakim bir doktor cilt tipine, kıl yapısına ve kıl rengine uygun dozu belirleyebilir. Olası yanıklar, lekelenmelerden, ciddi kalıcı yan etkilerden korunmak için bu şarttır.
SONUÇLAR KALICIMIDIR?

Lazer epilasyonda kıl kökleri tahrip edilmektedir. Tahrip edilen kıl kökünden yeni kıl çıkmamaktadır. Ancak tüm dünyada halen epilasyonda kalıcı sonuçtan değil, çok uzun süre kılsızlıktan söz edilmektedir.
YAN ETKİLERİ VARMIDIR?

Koyu renkli ciltlerde melanin içeriği fazla olduğu için, ışığın deri tarafından emilmesi nedeni ile yanık ve sonrasında lekelenme mümkündür. Bu yan etkiye çok nadiren rastlansa da iyi bir soğutma, hastanın deri ve kıl yapısının iyi değerlendirilmesi ve deneyimli bir doktor uygulaması ile olasılık en aza indirilebilir.
ALEXSANDRİTE NİÇİN EN ETKİLİ EPİLASYON CİHAZIDIR?

Çünkü kıl köklerimizdeki melaninin en duyarlı olduğu dalga boyu yaklaşık 694 nm dir. Alexsandrite lazer 755 nm dalga boyuna sabitlenmiş ışın ürettiğinden, dolayısıyla kıl kökünü tahrip etme gücü en yüksek lazer epilasyon sistemi olurken çevre dokulara etkisi yok denecek kadar azdır.

lazer epilasyonda iğneli epilasyon ve ağdaya göre daha az acı hissedilmektedir. Son teknoloji cihazlarda soğutma kullanılırsa hastalar hemen hemen hiçbir şey hissetmemektedir.

ya şundan satsalar herkes alsa da kurtulsa.evimizde yapsak kendimiz.ben kaça olursa olsun alırım yani.

bazen firmama cihaz sormak için telefonlar geliyor.ohh satış yapıcaz diye sevinirken ...adam ben evime almak istiyorum diyince dumur oluyorum.aklıma onlar geldi

yaptırın yaptırın güzel bişey :)

lazer epilasyonda iğneli epilasyon ve ağdaya göre daha az acı hissedilmektedir. Son teknoloji cihazlarda soğutma kullanılırsa hastalar hemen hemen hiçbir şey hissetmemektedir.

son teknoloji kısmını bilemeyeceğim,poliklinikte ne varsa onu kullanıyorlar ve ben gittim ama acımadı diyeni duymadım.ağdadan farklı dedim ben de,acı durumu çok başka.lazerde tutup ağda gibi kökünden çekilmiyor,uygulamaları o yüzden kıyaslayamayız.ben ağdayı gözüm kapalı yaparım,öyle acıdan inlemem ,bunu da yaptırıyorum ama hissettiklerim çok daha başka:)

mrb arkdslar ltfen bı bılen cvp versın ben bı guzellk merkezıyle 1250 tlye tum vct ıcın anlastım ama dıode olduguna daır bı belge ıstedgm zmn guzellk merkezı oldugu ıcın veremıyolarmıs ama ben hıc acı hıssetmedım yappılırken kucuk yuvrlk yesıl bı basla vucudumu taradı gectı bacaklarımın koklerı gorunuyo halen 1 ayda uzamadı bu soledıklerıme dayanark ıpl olablrmı bu makına ltfn cvp yazın cok merk edıorm suphelendım ıpl olablrmı dıye

pınar hanım kım cvp vermıs tm olrk sölermisiniz??? ayrıca ben ıpl de acı hıssedılır mı farklı bır soru sordum gecen sordugum soru değil ki bu ltfen 2 kez okuyun!!!

Ben 2 sene önce kolaltı ve genital bölge 10 seanslık bi paket almıstım memnun kaldım hatta 2 seansımda duruyor ilk zamanlar jel sürülüp uygulama yapılıyordu tüyler incelince jelsiz baska bi makinaya aldılar ilk uygulamasında yanıklar olustu cok acı hissediliyor cünkü makina gaz üflüyormus soğutma amaclı o yüzden hafif iz bile kaldı kasıgımda ama tüyler cok seyreldi öneririm agdayla vakit kaybetmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…