merhaba :) öncelikle lazer epilasyon yapan uzmanları kadın doğum doktorları gibi düşün utanmamak için:) sonuçta onlar günde en az 10tane farklı bayanı görüyorlar ve oraya her çeşit insan gidiyor. kimisi çok tüylü kimisi temizlik konusunda çok kötü...onlar iş olarak görüyorlar utanacak bir şey yok.jilet konusunda ben de pek başarılı değilim ama öyle kaymak gibi yapmana gerek yok.açık ve net anlatıyım :) görebildiğiniz kadarını alın arka taraflar için bir aynadan yardım alabilirsiniz yatağa uzanıp bacaklarınızı kendinize çekerek daha rahat görebilirsiniz. henüz 1kez gittim lazere.evet dudakları kendisi açıyor ama zaten hop hop hemen bitiyor :) arka taraf için de yüz üstü yatıp kalcanızı 2ye ayırıyorsunuz. kesinlikle utanmayın herkes gidiyor.sonrasında kesinlikle acı yok.temizlik de her zamanki gibi oluyor.su değdirmeme derken tuvalette tahretlenme kastedilmiyor çok yine de aşırıya kaçmamaya dikkat edin.
bende martta başlıcam ilk seansa ama kafama takılan şeyler var.bana tüm genital 300 tl fiyat verdiler bu normalmi arkadaşlar?hepiniz 120-150 lerden bahsediyorsunuz.birde merak ettiğim bişi daha var seansların arası 8 hafta oluyormuş yani 2 ayda bir olucak seanslar ve kesinlikle ağda yapma dediler.6 seans sürse bu 1 sene gibi bi süre olur yani ben bitene kadar hiç ağda yapmayıp tüylü tüylümü durucam ilk seansa gittim diyelim 17 martta başlıcam diğer seans mayısta olcak o süre içinde tüyleri almadan nasıl durcamki ya :44:
arkadaşım ben kendimden örnek vereyim şu anda şanlıurfada ikamet ediyorum ben ilk seansıma girdiğimde aynı sorularla bende karşı karşıya kaldım öncelikle fiyatı söylüyeyim ben 50 tl ye seans başı üye oldum güzellik merkezine.cnm posta kutun dolu boşalt...
bende gidicem yaaa..ağdagibimi acısı yoksa hafif mi daha şiddetli mi
4hafta mı çok değil mi bu süre?normalde 2hafta sonra olması lazım kontrolün
ben de bu soruyu soruyordum herkese,ağdadan daha az acıyor deniyordu ve rahatlıyordum:))oysaki ikisi birbirinden çok farklı,yani kıyaslamak bence imkansız.tamam ağda da acıtıyor ama bu acccaayip bişey:) korkutmak istemiyorum ama bildiğin elektrik çarpması gibi,hop hop hoplatıyor insanı...ama ona rağmen gidiyor herkes gördüğün gibi:)
ben de bu soruyu soruyordum herkese,ağdadan daha az acıyor deniyordu ve rahatlıyordum:))oysaki ikisi birbirinden çok farklı,yani kıyaslamak bence imkansız.tamam ağda da acıtıyor ama bu acccaayip bişey:) korkutmak istemiyorum ama bildiğin elektrik çarpması gibi,hop hop hoplatıyor insanı...ama ona rağmen gidiyor herkes gördüğün gibi:)
ya şundan satsalar herkes alsa da kurtulsa.evimizde yapsak kendimiz.ben kaça olursa olsun alırım yani.
lazer epilasyonda iğneli epilasyon ve ağdaya göre daha az acı hissedilmektedir. Son teknoloji cihazlarda soğutma kullanılırsa hastalar hemen hemen hiçbir şey hissetmemektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?