Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

pınar hanım kım cvp vermıs tm olrk sölermisiniz??? ayrıca ben ıpl de acı hıssedılır mı farklı bır soru sordum gecen sordugum soru değil ki bu ltfen 2 kez okuyun!!!

farklı konu başlıkları altında ıpl acısınız da souyorsunuz makina ile birlikte
ben cidden hangi salon olduğunu merak ediyorum

pınar hanım kım cvp vermıs tm olrk sölermisiniz??? ayrıca ben ıpl de acı hıssedılır mı farklı bır soru sordum gecen sordugum soru değil ki bu ltfen 2 kez okuyun!!!

farklı konu başlıkları altında ıpl acısınız da soruyorsunuz makina ile birlikte
ben cidden hangi salon olduğunu merak ediyorum

mesaj atma hakkım yok cnm acıyor ama değer bence:)

ya pınar sorcm tabı zaten strese gırmısım zordayım off sende hak ver yaa...neyse esencan ya ıpl dıye suphelenıyorum ama hıc ace cekmedımaz bıle olsa ıpl acılı dıosn yanı dımı?

ya pınar sorcm tabı zaten strese gırmısım zordayım off sende hak ver yaa...neyse esencan ya ıpl dıye suphelenıyorum ama hıc ace cekmedımaz bıle olsa ıpl acılı dıosn yanı dımı?

ben taktım size bilgi vermeyen salona!

özelden yazdığınız mesaja statümden dolayı cevap veremi yormuşum.Siz özelime gittiğiniz salonun adını-semtini-ve telefonunu bana bildirin ben size cihazın seceresini çıkartayım

sizde rahat edin bende :)

pınar canım özelden sana yazdım okdnmu? canım ıyıde tlfda bilgi verseler dıode deseeler nası ınancaksınkı soprano olkmadıgı kesın artk cunku fırmaya tlf açtım ben satmadık dedıler zaten bunlar yurt dısından getırdık dedıler makınayı ama dıodenn acısız baska bı turu olablr ama tlfda anlayablcekmsn kı bunu?

mine_22 1 aydır senin derdin bizim derdimiz oldu tüm başlıklarda

bence sen oraya gitme artık bu kadar sorun çıktığına göre devam edip kendini daha üzmenin ne anlamı var?

bende yarın başlıyorum lazere genital 300 koltuk altı 60.bi arkadaş çok pahalı olduğunu söyledi ama başka seçeneğim yok burda.yapan başka bi yer yok çünkü.

yaw benm derdım sızın derdınız olduda hangınız bı yorm yapm yardımcı olm dedınız kı? onemlı olan budur pınar'a tsk ederm sağolsn yardımcı oldu bu arada bugun konstm yuzume ıgnelı yaptılar...ıpl degılmıs cıhaz ıyıce ogrendım şükür konu kapandı mutluyum artk

ben dün adanadayım ,,sayanora diye güzellik merkezine gittim kampanya varmış paket felan diye sözleşme imzaladım ..sınırsız diye sonra adana dışına gitmem gerrekti..ve iptal etmek çin tekrar gittiğimde bana tepki verdiler olmaz dediler ben daha para vermedim parayı ver dediler bizim bir çok yerde şubelerimiz var oraya gidebilirsin dediler .. vermesem sözleşmeyle bana ne yapacaklarını düşünmek dair istemiyorum lütfen yardım edin ne yapacamı şaşırdım .. allah aşkına yardım edin

ohoo 7-8-16 seans alanlar olmusss

valla biz 5 seans aldık arkadasla tüm vucut icin baya da para bayıldık demek 5 seans yetmicek off off bi daha mı almak zorunda kalmam umarım

ben yaklaşık 1,5 senedir gidiyorum demekki seans başına para ödemiş olsaydım şuan bi servet vermiş olucaktm..Yeni başlayanlar için tavsiyem bitiş garantili yerleri seçmeleri çünkü lazer epilasyon iğneli epilasyona göre biraz daha geç bitiyor.. Ama iğneli epilasyondan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.. Ben şuanda çok rahatım kesinlikle herkese tavsiye ediyorum :)

evet canım seans fiyatı

sadece genital 300 hiç bir yerde duymadım öyle bir fiyat.fiyat olarak önemli olan bölgenin alanıdır diye biliyorum. hayret doğrusu...ben genital için 50 tl verdim mesela.yarım bacak,koltuk altı ve genitale toplam 280 ödedim ben.

kızlar genital bölge lazerde acıyormu? bende önümüzdeki ay başlicamda çok korkuyorum. birde lenf bezlerine zarar veriyor diyorlar biraz bilgilendirebilirmisiniz beni? ne kdr sürüyor mesela bir sean nasıl yapılıyor ayrıntılı anlatrsanız çok sewinirim

kıl yapısı ve ten rengine göre degisiyor birde lazerden once neyle aldıgın da cok onemlı.ornek olarak ben beyaz tenlıyım kıllarımda kahvelı sarılı kumral bu pek makbul degil beyaz tenli ve koyu renk kıl yapısına sahıp olanların daha once bitiyor.Ben onceden hep jilet yaptgm ve kıl rengım acık oldugundan dha zor biticek acısı ıse cok anlık bişi arkadaslar dayanılmıcak gibi degil degıp gecınce bitiyor cok anlık yani.ben 10 seans oldum ust azaldı ama alt taraf hala var dha 5 seans daha gorurum gibi gelıyor

zamanı ıse 1 dakka bile sürmüyo saniyelik kucuk bolge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…