pınar hanım kım cvp vermıs tm olrk sölermisiniz??? ayrıca ben ıpl de acı hıssedılır mı farklı bır soru sordum gecen sordugum soru değil ki bu ltfen 2 kez okuyun!!!
pınar hanım kım cvp vermıs tm olrk sölermisiniz??? ayrıca ben ıpl de acı hıssedılır mı farklı bır soru sordum gecen sordugum soru değil ki bu ltfen 2 kez okuyun!!!
ben 2 sene önce kolaltı ve genital bölge 10 seanslık bi paket almıstım memnun kaldım hatta 2 seansımda duruyor ilk zamanlar jel sürülüp uygulama yapılıyordu tüyler incelince jelsiz baska bi makinaya aldılar ilk uygulamasında yanıklar olustu cok acı hissediliyor cünkü makina gaz üflüyormus soğutma amaclı o yüzden hafif iz bile kaldı kasıgımda ama tüyler cok seyreldi öneririm agdayla vakit kaybetmeyin :)
ya pınar sorcm tabı zaten strese gırmısım zordayımoff sende hak ver yaa...neyse esencan ya ıpl dıye suphelenıyorum ama hıc ace cekmedımaz bıle olsa ıpl acılı dıosn yanı dımı?
bende yarın başlıyorum lazere genital 300 koltuk altı 60.bi arkadaş çok pahalı olduğunu söyledi ama başka seçeneğim yok burda.yapan başka bi yer yok çünkü.
300tl seans fiyatımıdır?
evet canım seans fiyatı
kızlar genital bölge lazerde acıyormu? bende önümüzdeki ay başlicamda çok korkuyorum. birde lenf bezlerine zarar veriyor diyorlar biraz bilgilendirebilirmisiniz beni? ne kdr sürüyor mesela bir sean nasıl yapılıyor ayrıntılı anlatrsanız çok sewinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?