Bende buranın kartal şubesine yaptırıyorum. Senin 210TL. dediğin tutar 6 seansın toplam bedeli olması lazım. Seansı 35tl.ye geliyor peşin ödendiğinde. Yok ben gittiğim zaman ödemek istiyorum dersen 50tl oluyor. Ben çok memnunum bakalım sende sonuç ne olacakistanbul ümraniyede yaptırıyorum xxxxxxx kampaya oldugu için böyleymis bugün gidicem ilk seansıma bilmiyorum inş bi verim alırım
Bende buranın kartal şubesine yaptırıyorum. Senin 210TL. dediğin tutar 6 seansın toplam bedeli olması lazım. Seansı 35tl.ye geliyor peşin ödendiğinde. Yok ben gittiğim zaman ödemek istiyorum dersen 50tl oluyor. Ben çok memnunum bakalım sende sonuç ne olacak
ewet canım aynen öyle pesin wericem inş bende memnun kalırım 14.45 te seansım war :) pekale genetal bölgede arka tarafıda yapıo mu yani biraz cekiniyorum aslında
Evet yapıyolar arka kısmadaannemde çok çekiniyo yaptırmaya. Valla ben mayısta evleniyorum o zamana kadar miss gibi olacak bunu düşününce çekinme filan kalmıyo
Benımde ılk seansım yapıldı.Yalnız genıtal de baya acı cektım tahmın etmıyordum bukadar acıycagını:)
4 hafta sonra kontrole gıdıcem
Kızlar ben de yaptırmak istiyorum ama tüy rengim siyah değil ve sanırım lazer açık renk tüyleri görmüyormuş.Bilen var mı?
ya çok üzülüyorum.nasıl insanlar var ya..maddi ve manevi insanları kandırıyolar...lazer yapıyoruz deyip aslında evde çakmakla yaktığımız gibi kılı yakıp hiç bir sonuca ulaştırmayan merkezler var...neyse yaaaa ....
bende bikini bölgesine 150tl gidiyorum..4.seansım bitti.2 ayda bir lazere gidiyorum..bu geçen zaman içinde de kıllar sayılacak kadar az çıkıyor...ben 2 ayda bir düzenli olsun diye gidiyorum..iç çamaşırımı çıkartmadan,çamaşırı sağa sola çekerek doktor yapıyor..gittiğim merkezde klinik şeklinde..doktor ve hemşireler var...kıl yapısına göre işlem uyguluyo.şarışın olduğum için kıllar daha zor yanıyor..ama şuda var,sarı kökler zor yanıyor ve bitmeyebiliyor.olsun bi kaç tane kıllada uğraşırım..kes gitsin..zaten çok güçsüz ve hissedilmiyor..
utanıp gidemeyen arkadaşlar var..kızlar inanın çok rahatlık,o utanma duygusu 2.seansa kalmıyo..rahatlığı görüncede iyice gaza gelip sohbet muhabbet anlamadan bitiyo..zaten maksimum 5 dk...
kızlar bilmem benim kadar utangaç biri daha var mıdır? çok uzun süredir genital için lazere niyetleniyorum, ama hep kapıdan dönüyorum
öncelikle her tarafı nasıl jiletliyorsunuz? ben arka tarafları, popo arasını yapamıyorum, öyle kıllı kıllı da insanların karşısına çıkmak istemiyorum.
sonra lazer sırasındaki pozisyon nasıl oluyor? düz yatmıyoruzdur herhalde de mi? dudakları elleriyle mi açıyorlar, ne yapıyorlar? ayyy nasıl olucak bilmiyorum, bu düşünceler de beni kaygılandırıyor
bir de lazer sonrası temizlik nasıl oluyor? çok açık sorucam kusuruma bakmayın ama sonuçta wc ihtiyacımız olucak? acıma, yanma oluyor mu? su değdirmememiz gerekiyormuş?
nolur bana yardımcı olun, kıl-tüy bıktım artık uğraşmaktan ama bir türlü ilk adımı da atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?