Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

istanbul ümraniyede yaptırıyorum xxxxxxx kampaya oldugu için böyleymis bugün gidicem ilk seansıma bilmiyorum inş bi verim alırım
Bende buranın kartal şubesine yaptırıyorum. Senin 210TL. dediğin tutar 6 seansın toplam bedeli olması lazım. Seansı 35tl.ye geliyor peşin ödendiğinde. Yok ben gittiğim zaman ödemek istiyorum dersen 50tl oluyor. Ben çok memnunum bakalım sende sonuç ne olacak

Son düzenleyen: Moderatör:

ewet canım aynen öyle pesin wericem inş bende memnun kalırım 14.45 te seansım war :) pekale genetal bölgede arka tarafıda yapıo mu yani biraz cekiniyorum aslında

ewet canım aynen öyle pesin wericem inş bende memnun kalırım 14.45 te seansım war :) pekale genetal bölgede arka tarafıda yapıo mu yani biraz cekiniyorum aslında

Evet yapıyolar arka kısmada annemde çok çekiniyo yaptırmaya. Valla ben mayısta evleniyorum o zamana kadar miss gibi olacak bunu düşününce çekinme filan kalmıyo

kızlar benim şimdiye kadar 1 normal seans 1 de kontrol seansı yapıldı, çok memnunum genel olarak. Doktoruma cok memnun oldugumu soylediğimde 3.-4. seansdan sonra fazlaca miktarda artış olabileceğini korkmamam gerektiğini soyledi.
Yani forumda cok okumustum tam bitiyor derken tekrar tüyleri cıkınca korkan arkadaslar vardı, oyle bir durumda korkmayın kızlar bu cok normalmiş 6.seans gibi biter dedi.

Benımde ılk seansım yapıldı.Yalnız genıtal de baya acı cektım tahmın etmıyordum bukadar acıycagını:)
4 hafta sonra kontrole gıdıcem

ilk seansımın üstünden 40 gün geçti kolaltımda ince tüyler çıktı makina nasıl görecek bilmiyorum:-/ genitalin bazı yerlerinde de ince tüyler çıktı, diğer yerler ise nokta nokta pütürlü yani pürüzsüzlük yok şuan bişey demem için daha erken ama en azından 40 gündür temizlik yapmıyorum bu da rahatlık
yalnız beni en çok düşündüren bacağım nerdeyse 1 ay oldu ve dökülme olmadı ve çoğu yeri hala nokta nokta çıksada rahatlasam:-/

Arkadaşlar kaç seans gitmek gerekiyor ben ilk seansımı yaptırdım tam 1 ay oldu yeni çıkan yok sadece dökülmeyen kıllar var haftaya da 2. seans için gidicem..
Bir de güzellik salonlarında artık lazer uygulaması kalkmış duyduğuma göre..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim ilk seans 4 ay önce olmuştu.genital de henüz bişey yok. bu hali bile kar. tertemiz.2.ana seans için bekleyeceğim.

bugun gittim yeni geldim eve allahım böyle bir acı yok öldüm öldüm dirildim 3-4 atış yaptırdım sonra bıraktı regl olmama da az kalmıştı onun etkisi sanırım ama 10gün sonra kontrole gitçem inş ozaman atış yapılmayan yerlere yapar atış

Kızlar ben de yaptırmak istiyorum ama tüy rengim siyah değil ve sanırım lazer açık renk tüyleri görmüyormuş.Bilen var mı?

Kızlar ben de yaptırmak istiyorum ama tüy rengim siyah değil ve sanırım lazer açık renk tüyleri görmüyormuş.Bilen var mı?

lazer açık renkli tüyleri görmüyor evet bazıları görmesi için jilet vurduruyor canssız kıl köklerinin canlandırıp yapıyor hal böyle olunca lazer le azalmak yerine tüylerde artış oluyor ancak tüylerinden ciddi anlamda rahatsızlık duyuorsan tüy rengi fark etmeden iğneli ile kurtulabilirsin

selam. geçenlerde ilk seansıma gittim. memnun kaldım şimdilik. izmir'de nokta durağının ordaki bir polikliniğe gittim. aslında alsancakta baya bilindik bir merkeze gitmeyi düşünüyodum ama çok kalabalıklar. bu dediğim yerde doktorlar var, ama ordaki çalışan diğer genç kızlar ilgileniyorlar. lazerlerinin alexdrite olduğunu söylediler, makinenin üzerinde başka bir şey yazıyordu gibi geldi. stresten dikkat edemedim. como..gibi bir şey yazıyrdu sanki. bilen var mı oraya gidip de?yoksa alexndrit'in bi modeli falan mı? daha önceden dediğim yere yaptıran memnun kalan var mı merak ettim bir de. genital bölgede inanılmaz acı duydum. esmerim, kıllarım da çok sert ve siyah. koltukaltım ne yandı, ne acıdı. ama genitalde bu kadar acıması normal midir? daha sonra uzun süre de buz koyarak yanık acısını dindirmeye çalıştım. ilk seans diye mi bu kadar acıdı sizce?yoksa devam eder mi böyle

bende martta başlıcam ilk seansa ama kafama takılan şeyler var.bana tüm genital 300 tl fiyat verdiler bu normalmi arkadaşlar?hepiniz 120-150 lerden bahsediyorsunuz.birde merak ettiğim bişi daha var seansların arası 8 hafta oluyormuş yani 2 ayda bir olucak seanslar ve kesinlikle ağda yapma dediler.6 seans sürse bu 1 sene gibi bi süre olur yani ben bitene kadar hiç ağda yapmayıp tüylü tüylümü durucam ilk seansa gittim diyelim 17 martta başlıcam diğer seans mayısta olcak o süre içinde tüyleri almadan nasıl durcamki ya :44:

kızlar bilmem benim kadar utangaç biri daha var mıdır? çok uzun süredir genital için lazere niyetleniyorum, ama hep kapıdan dönüyorum
öncelikle her tarafı nasıl jiletliyorsunuz? ben arka tarafları, popo arasını yapamıyorum, öyle kıllı kıllı da insanların karşısına çıkmak istemiyorum.
sonra lazer sırasındaki pozisyon nasıl oluyor? düz yatmıyoruzdur herhalde de mi? dudakları elleriyle mi açıyorlar, ne yapıyorlar? ayyy nasıl olucak bilmiyorum, bu düşünceler de beni kaygılandırıyor
bir de lazer sonrası temizlik nasıl oluyor? çok açık sorucam kusuruma bakmayın ama sonuçta wc ihtiyacımız olucak? acıma, yanma oluyor mu? su değdirmememiz gerekiyormuş?
nolur bana yardımcı olun, kıl-tüy bıktım artık uğraşmaktan ama bir türlü ilk adımı da atamıyorum

bende gidicem yaaa..ağdagibimi acısı yoksa hafif mi daha şiddetli mi

Ben bacağıma ve koltuk altıma yaptırmıştık bazı sebeplerden dolayı yarım kalmıştı. Çok da canım yanmıştı. Genital bölgenin acısı nasıl?

merhaba :) öncelikle lazer epilasyon yapan uzmanları kadın doğum doktorları gibi düşün utanmamak için:) sonuçta onlar günde en az 10tane farklı bayanı görüyorlar ve oraya her çeşit insan gidiyor. kimisi çok tüylü kimisi temizlik konusunda çok kötü...onlar iş olarak görüyorlar utanacak bir şey yok.jilet konusunda ben de pek başarılı değilim ama öyle kaymak gibi yapmana gerek yok.açık ve net anlatıyım :) görebildiğiniz kadarını alın arka taraflar için bir aynadan yardım alabilirsiniz yatağa uzanıp bacaklarınızı kendinize çekerek daha rahat görebilirsiniz. henüz 1kez gittim lazere.evet dudakları kendisi açıyor ama zaten hop hop hemen bitiyor :) arka taraf için de yüz üstü yatıp kalcanızı 2ye ayırıyorsunuz. kesinlikle utanmayın herkes gidiyor.sonrasında kesinlikle acı yok.temizlik de her zamanki gibi oluyor.su değdirmeme derken tuvalette tahretlenme kastedilmiyor çok yine de aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…