Denizlideyim gittiğin yeri ben de öğrenebilir miyimJasmiinn ben de Denizli' de yaşıyorum. Bugün arkadaşlarımın memnun kaldığı bir merkezde ilk seansıma gittim. Dediğim gibi arkadaşlarım sonuç aldı, ben de alırsam yazarım. Merkez ismi gerekirse özelden ulaşabilirsin.
tuylerınde azalma baya olur ama düzeli gıtmek gerekır 3 4 ay kısa bi sure degil o yuzden zamanını boşa harcama .hemen basla derım ben.bende ankaradayım 4 seanstayım neredeyse bıttı .iyi arastır cunku merkezın elınde hangı cıhaz varsa kandırmaya calısıyorlar.ama alexadrıte denılen cıhazı tavsıye ederım.kesın cozum o cıhazda tuyler tekrar cıkmıyo.Kızlar merhaba, iki üç seansta etki görenleri okuyunca heveslesdim. Sadece 3-4 aylığına Ankaradayım. Burdayken gitsem mi gitmesem mi diye ikilemde kaldım. Bu kadar kısa süre için sizce başlanır mı? Ya da temelli gelince mi başlamamı önerirsiniz? Bu işlerde çok yeniyim bir el atın bu kardeşinize de
emla kıl koklerını yaglandırdıgı ıcın lazerın etkısını azaltıyor.ben sogutucu spey kullanıyorum.onu onerdı uzmanım.ankarada gıttıgım yer .eger ankaradaysan onerebılırım.Nerde yaptırıyosun ? Benim gittiğim merkezde bikini bölgesini kendin yapıyosun. çok acıyo ondan yeterince iyi atış yapamıyorum. Ne yapacam bilmiyorum emla uyuşturucu krem işe yarar mı ki
3 4 AY BI ETKISINI KESINLIKLE GOREMEZSIN SADECE AZALMA OLUR BAZEN KIL KOKLERINIZE GORE ZAMAN UZAYABILIYOR 1 YIL BILE GITMENIZ GEREKEBILIR.emla kıl koklerını yaglandırdıgı ıcın lazerın etkısını azaltıyor.ben sogutucu spey kullanıyorum.onu onerdı uzmanım.ankarada gıttıgım yer .eger ankaradaysan onerebılırım.
tuylerdeki azalma demişsiniz o bi etki degilmi sizce3 4 AY BI ETKISINI KESINLIKLE GOREMEZSIN SADECE AZALMA OLUR BAZEN KIL KOKLERINIZE GORE ZAMAN UZAYABILIYOR 1 YIL BILE GITMENIZ GEREKEBILIR.
EVET BENIMKINDEN GERCEKTEN AZALMA OLDU AMA KESIN BITMESINI ISTIYORSANIZ ARA VERMEMENIZ GEREKIR :)tuylerdeki azalma demişsiniz o bi etki degilmi sizce
canım benim de ğrı eşiğim çok düşük hemen canım yanıyor ve daha önce bir yerden bu yüzden vazgeçtim şimdi bir klinikte yaptırıyorum doktor kontrolünde yaptırıyorum ve doktor ağrı kesici kremler sürüyor ve acıyı çok hissetmedim çok da memnunum dolgu ve botoxu mu da aynı doktora yaptırtıyorum çok çok çok memnunum :)ben de ilk seansi oldum korktugum kadar acimadi ama yinede elimi isirarak anca katlandim :) agdadan daha az acidigini söyleyebilirim. bir kac gun oldu daha ve suan sert sekilde ciktilar umarim dokulurler rahatsiz edici bu hali
evet genital filan iyi de su alexanrite midir nedir ben ona gittim bıyık kollarımın üstü ve göbek bel çoğaldı kalınlaştı kızlar söylim akın ince tüylere yapmayın makine inceleri algılamadığı için kalınlaştırıyormuşMerhaba.. Nasıl bir etkilenme? soruyu iki türlü anladım
1. cinsel anlamda bir etkilenme olmuyor, biraz üşüyorsun (ben üşüdüm yani her seferinde) ama çok az. Zaten lazer kıl kökünü hedefleyip anlık atış yaptığı için böyle bir etkilenme durumu olmuyor
2. Sonrasında cinsel anlamda zevk almayı etkiliyor mu? böyle bir etkisini görmedim. Eskiden nasılsanız aynı devam :)
Hatta pürüzsüz olduğu için fayda bile görebilirsiniz.
hiç düşünmemiştim böyle birşey ama başka merak edenler olabilir diye detayları ile yazmak istedim
Lazer yaptırmak isteyenler varsa, ağdadan ile kıyaslanmayacak kadar rahat .. tüylerin dökülmesi kişiye göre değişiyor. Benim 15 gün içinde dökülmüş oluyordu. Acı neredeyse hissedilmeyecek kadar az. Tekrar çıkması da kişiye göre değişiyor . Benim tüylerim ortalama 3 ayda çıkıyordu.. Her seferinde çok azalıyor ve nihayetinde çok zayıflıyor..
Unutmadan... kıl kökleriniz benim gibi açık renkli ise seans seans gidin. Paket sizin için faydalı olmayabilir. Boşuna çok para vermeye gerek yok.. Yani esmer kalın kıl köklü olanlar gibi 10 seans gitmenize gerek kalmayabilir. Ben bacağım için paket almamıştım, 2. seansta bitti. Koltuk altım 4. seansta genital bölgem 6. seansta.. Kıl tüy meselesi tamamen kişiye göre değişiyor :)
selam, benim tavsiyem kesinlikle bir polikliniğe gidilmeli.. Çok büyük bir fiyat farkı olmuyor emin olun. Lazer epilasyona başlamadan önce cildinize, vücut değerlerinize göre küçük testler yapıyorlar. İşlemi de uzman doktorlar yapıyor. Özellikle genital bölge gibi hassas bir yerde sağlığınıza önem verin. Başı yanmş biri olarak tavsiyem bu..
Şu an İstanbul'da bir klinikte yaptırıyorum ve cok memnunum. Özelden bilgi almak isteyenlere mesaj atabilirim.
Merhaba.. Nasıl bir etkilenme? soruyu iki türlü anladım
1. cinsel anlamda bir etkilenme olmuyor, biraz üşüyorsun (ben üşüdüm yani her seferinde) ama çok az. Zaten lazer kıl kökünü hedefleyip anlık atış yaptığı için böyle bir etkilenme durumu olmuyor
2. Sonrasında cinsel anlamda zevk almayı etkiliyor mu? böyle bir etkisini görmedim. Eskiden nasılsanız aynı devam :)
Hatta pürüzsüz olduğu için fayda bile görebilirsiniz.
hiç düşünmemiştim böyle birşey ama başka merak edenler olabilir diye detayları ile yazmak istedim
Lazer yaptırmak isteyenler varsa, ağdadan ile kıyaslanmayacak kadar rahat .. tüylerin dökülmesi kişiye göre değişiyor. Benim 15 gün içinde dökülmüş oluyordu. Acı neredeyse hissedilmeyecek kadar az. Tekrar çıkması da kişiye göre değişiyor . Benim tüylerim ortalama 3 ayda çıkıyordu.. Her seferinde çok azalıyor ve nihayetinde çok zayıflıyor..
Unutmadan... kıl kökleriniz benim gibi açık renkli ise seans seans gidin. Paket sizin için faydalı olmayabilir. Boşuna çok para vermeye gerek yok.. Yani esmer kalın kıl köklü olanlar gibi 10 seans gitmenize gerek kalmayabilir. Ben bacağım için paket almamıştım, 2. seansta bitti. Koltuk altım 4. seansta genital bölgem 6. seansta.. Kıl tüy meselesi tamamen kişiye göre değişiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?