Kizlar bisey sorucamm. Ben de genital lazer yaptirmak istiyorum ama islem esnasinda istemsiz bi etkilenme olur mu diye cok utaniyorum. hatta erkek arkadasim da yaptirmayi dusunuyor ereksiyon olma gibi bi durum olur mu? Yaptiranlar bu konuya da bi aciklik getirse, sirf bu yzden cok cekiniyorum.
Gercekten lazer hakkinda onca merak edilcek sey varken bumu geldi aklina yillardir niyetindeyim lazerin yillardir agdaya gidiyorum hic ama hic aklima gelmemisti kusura bakma canim ama valla sasirdm ve guldmKizlar bisey sorucamm. Ben de genital lazer yaptirmak istiyorum ama islem esnasinda istemsiz bi etkilenme olur mu diye cok utaniyorum. hatta erkek arkadasim da yaptirmayi dusunuyor ereksiyon olma gibi bi durum olur mu? Yaptiranlar bu konuya da bi aciklik getirse, sirf bu yzden cok cekiniyorum.
benimde hiç aklıma böyle birşey gelmediGercekten lazer hakkinda onca merak edilcek sey varken bumu geldi aklina yillardir niyetindeyim lazerin yillardir agdaya gidiyorum hic ama hic aklima gelmemisti kusura bakma canim ama valla sasirdm ve guldm
Merhaba.. Nasıl bir etkilenme? soruyu iki türlü anladımKizlar bisey sorucamm. Ben de genital lazer yaptirmak istiyorum ama islem esnasinda istemsiz bi etkilenme olur mu diye cok utaniyorum. hatta erkek arkadasim da yaptirmayi dusunuyor ereksiyon olma gibi bi durum olur mu? Yaptiranlar bu konuya da bi aciklik getirse, sirf bu yzden cok cekiniyorum.
Bence bir yanlışlık var...Beşikteş Ota poliklinikte yaptırıyorum ben şu an.. İlk seanstan sonra dökülmeye başladı ki olması gereken bu..2. Seansa gittiğimde söyledim o taraflar en inatçı yerler dedi. Zamanla dökülür dedi 3.sünde artık dökülür dedim dökülmüyo yine söyliyecem. Niye böyle
Bence bir yanlışlık var...Beşikteş Ota poliklinikte yaptırıyorum ben şu an.. İlk seanstan sonra dökülmeye başladı ki olması gereken bu..
bende genıtal bolgemın ılk seanısından sonra 4 5 tane tuy kaldı hepsi döküldü.bunu yaptırdıgın yere de soyle tuylerının kaldıgını. ben kol altına ve genıtale bitene kadar 500 tl ye anlasmıstım ama bacaklarımdan da rahtsız oldugum ıcın tum vucut 1500 tl ye basladım[/QUOT
Bacak ikinci seans da mi bitti bende genital ve koltukalti icin gidiyom ilk seansima gittim daha 21 ocak da ikinciye 15 20 gun sonra gidecem killar tamamen cikinca gel dediler bide fitmeden bir hafta once jiletliyecem bacagima da baslamayi dusunuyom simdiden memnun kaldim yaniMerhaba.. Nasıl bir etkilenme? soruyu iki türlü anladım
1. cinsel anlamda bir etkilenme olmuyor, biraz üşüyorsun (ben üşüdüm yani her seferinde) ama çok az. Zaten lazer kıl kökünü hedefleyip anlık atış yaptığı için böyle bir etkilenme durumu olmuyor
2. Sonrasında cinsel anlamda zevk almayı etkiliyor mu? böyle bir etkisini görmedim. Eskiden nasılsanız aynı devam :)
Hatta pürüzsüz olduğu için fayda bile görebilirsiniz.
hiç düşünmemiştim böyle birşey ama başka merak edenler olabilir diye detayları ile yazmak istedim
Lazer yaptırmak isteyenler varsa, ağdadan ile kıyaslanmayacak kadar rahat .. tüylerin dökülmesi kişiye göre değişiyor. Benim 15 gün içinde dökülmüş oluyordu. Acı neredeyse hissedilmeyecek kadar az. Tekrar çıkması da kişiye göre değişiyor . Benim tüylerim ortalama 3 ayda çıkıyordu.. Her seferinde çok azalıyor ve nihayetinde çok zayıflıyor..
Unutmadan... kıl kökleriniz benim gibi açık renkli ise seans seans gidin. Paket sizin için faydalı olmayabilir. Boşuna çok para vermeye gerek yok.. Yani esmer kalın kıl köklü olanlar gibi 10 seans gitmenize gerek kalmayabilir. Ben bacağım için paket almamıştım, 2. seansta bitti. Koltuk altım 4. seansta genital bölgem 6. seansta.. Kıl tüy meselesi tamamen kişiye göre değişiyor :)
Hangi bolgeleri yaptirmistin bide ikiden fazla jiletleme yapmayin derken nasil yani seanslarin arasinda mi ikiden fazla hilet yapmamaliyizBenim kıl köklerim çok güçlü değilmiş.. Onun için erken bitti normalden.. Benim danışmanım paket almayın demişti. İyiki de almamışım.. eğer sizin de yapınız benim gibiyse birkaç seansta biter...
Bence kılların tamamının çıkmasını bekleyin ancak ikiden fazla kez jiletleme yapmadan gitmiş olmalısınız. Ben genelde bekliyor, alıyor ve gidiyordum :) Mümkünse de regl öncesinde değil, sonrasında gidiyordum...
Sagol canim anladim bana da sadece gitmeden 1 hafta once jilet vurmam istendi alt bacagima bende dusunuyorum genitale koltukalrina 21 ocak da ilk seansa gittim kontrole 20 sonra o zaman da atis yapildi halen yeni yeni cikiyo kac seans surdu senin lazerinBen genital bölgem, koltuk altı ve alt bacağıma yaptırdım.
Evet iki seans arasında ikiden fazla jiletleme yapmamıştım. Tarihleri ona göre ayarladım Hatta genelde bir kez jiletleyip sonra gittim seanslarıma... Bana güzellik merkezinin uzmanı bu tavsiyede bulunmuştu, faydasını da gördüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?