Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

onun lazerle ilgisi yok tatlım çıban çıkmış yüksek ihtimalle bir doktora git..

Ankarada iyi bir sonuç alan bana yazabilir mi ve genital bölge kisirlik çocuğa engel oluyor vs. Diyorlar dogrj mu
hiçbir alakası yok dolayısıyla korkulucak birşey de yok, lazer yalnızca cildimize etki eder yalnızca deriye ulaşır, iç organlara ulaşamaz.

Ben hem genital hem koltuk altına yaptırdım ve kadın seansa başlamadan önce tamamen yok olmaz bir iki tüy çıkar bittikten sonra dedi ama ciddi bir azalma oldu su an koltukaltimda iki üç tane çıkıyor onlar belli bile olmuyor zaten cımbızla alıyorum ama genital bolgem yarim kaldı maalesef yinede aşırı tuylenme yok eskiye gore çok daha az ..

Hanimlar merhaba. 2 gun once her zaman agda icin gittigim guzellik merkezine gittim fakat bana agda yapan kiz yoktu,bende baskasina yaptırmak istemedim. Fakat yillardir tanidigim dukkan sahibi bayan bana lazer icin deneme atisi yapmayı teklif etti bende o an kabul ettim. Genital bolgemi orada jiletle temizledi ve sonra utuleme sistemi dedigi aletler bir iki atis yapti. Suan vajinamdan makat bolgeme doğru olan yer inanilmaz batıyor, yururken zorlaniyorum. Kontrol ettiğimde sakal gibi batiyor elime. Boyle bisey yasamam normal mi ? Ve ne kadar surede gecer bilginiz var mi ?

normal canım korkma hiç. jel sürdüler mi uygulama esnasında

Bebe yagina benzer bisi sürdü, makina kolay kaysin diye sürüyorum dedi. Ama benim rahatsizligim hala geçmedi, sakal batar gibi batiyo hala

ilk kez duyuyorum yağlısını.
ama bu batmalar normal hiç merak etme geçecek bir kaç güne kuruyup dökülecekler kıllar.

grupfoni grupanya gibi sitelerde arasıra çok ucuza düşüyor. arkadaşım50 tl ye almıştı.

alexandrite olmuyor diode oluyor onlar pek bir işe yaramıyor genital için.. bir de ben almıştım paketim bitti kıllarım yarıya bile inmemişti ben de gitmeye devam ettim ekstra para ödeyerek, bir baktım kadın daha bir özeniyor hediye seanslar veriyor falan dedim hayırdır, dedi e o internet paketiydi ondan..

buradaki tavsiyelerle okmeydanında bir özel hastaneye 1.5 senedir gidiyorum.
10 seanslık paketti ve gelecek ay son seansıma gideceğim.tüm vüduma yaptırdım,genital dahil.
tecrübelerimi ve tavsiyelerimi aktarayım;
öncelikle kıllarınız çoksa lazere gidin,azaltın derim. benimkiler çok fazlaydı.
estetisyen bana başlarken %70 azalma garantisi vermişti,öyle de oldu. hatta daha fazlası.
%100 bitiririm diyen yalan söylüyodur,arkanıza bakmadan kaçın. lazerde öyle birşey yok.

hayatımın en rahat 1,5 senesini geçiriyorum(tüy açısından)
kalan tüyleri de iğneli epilasyonla sonlandıracağım inşallah.

ilk kez duyuyorum yağlısını.
ama bu batmalar normal hiç merak etme geçecek bir kaç güne kuruyup dökülecekler kıllar.
Lazere giden arkadaslarim benim gibi bi problem yasamamislar,ben de gercekten şiddetli ileri derece pisik olmus gibi batiyo ama goruntu de oyle bisi yok. Makine arastirmalarima gore IPL tene değen bi başlığı vardi o kolay kaysin diye bisi sürdü . Umarim gecer artik bu batmalar,nerdeyse 1 hafta oldu ve gerçekten cok rahatsiz edici.

Ben Alex yaptırıyorum ve güzel ilerliyoruz bakalım bundan önce ilk IPL denedim sonra başka bir güzellik merkezinde Alex de derimi yaktı kadın suanki yerinden memnunum araştırın da gidin cidden mahfolmustum.

Ben Alex yaptırıyorum ve güzel ilerliyoruz bakalım bundan önce ilk IPL denedim sonra başka bir güzellik merkezinde Alex de derimi yaktı kadın suanki yerinden memnunum araştırın da gidin cidden mahfolmustum.
özel hastaneler çok iyi oluyor.. ben de öncesinde güzellik merkezinde gitmiştim nasıl canım yanıyordu, meğerse soğutucu başlığı kadın açmıyormuş sonra açmaya başladı bu sefer de bozuldu.. şu an gittiğim buz gibi hava üflüyor, neredeyse hiç acı yok.. alex benimki de..

Selamlarrr,
Grupanya'dan fırsat alan var mı hiç lazerle ilgili? Çok uygun fırsatlar var ama çekindim. Merkezlere de şöyle bir göz gezdirdim, web siteleri olan, çok temiz, iyi yerlere benziyorlar aslında..

Selamlarrr,
Grupanya'dan fırsat alan var mı hiç lazerle ilgili? Çok uygun fırsatlar var ama çekindim. Merkezlere de şöyle bir göz gezdirdim, web siteleri olan, çok temiz, iyi yerlere benziyorlar aslında..

diod oluyor onlar.. alex değil..

merhaba hanımlar, genital bölge ve koltuk altı için Ankarada önerdiğiniz bir merkez var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…