Merhaba.. Nasıl bir etkilenme? soruyu iki türlü anladım
1. cinsel anlamda bir etkilenme olmuyor, biraz üşüyorsun (ben üşüdüm yani her seferinde) ama çok az. Zaten lazer kıl kökünü hedefleyip anlık atış yaptığı için böyle bir etkilenme durumu olmuyor
2. Sonrasında cinsel anlamda zevk almayı etkiliyor mu? böyle bir etkisini görmedim. Eskiden nasılsanız aynı devam :)
Hatta pürüzsüz olduğu için fayda bile görebilirsiniz.
hiç düşünmemiştim böyle birşey ama başka merak edenler olabilir diye detayları ile yazmak istedim
Lazer yaptırmak isteyenler varsa, ağdadan ile kıyaslanmayacak kadar rahat .. tüylerin dökülmesi kişiye göre değişiyor. Benim 15 gün içinde dökülmüş oluyordu. Acı neredeyse hissedilmeyecek kadar az. Tekrar çıkması da kişiye göre değişiyor . Benim tüylerim ortalama 3 ayda çıkıyordu.. Her seferinde çok azalıyor ve nihayetinde çok zayıflıyor..
Unutmadan... kıl kökleriniz benim gibi açık renkli ise seans seans gidin. Paket sizin için faydalı olmayabilir. Boşuna çok para vermeye gerek yok.. Yani esmer kalın kıl köklü olanlar gibi 10 seans gitmenize gerek kalmayabilir. Ben bacağım için paket almamıştım, 2. seansta bitti. Koltuk altım 4. seansta genital bölgem 6. seansta.. Kıl tüy meselesi tamamen kişiye göre değişiyor :)