• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Jasmiinn ben de Denizli' de yaşıyorum. Bugün arkadaşlarımın memnun kaldığı bir merkezde ilk seansıma gittim. Dediğim gibi arkadaşlarım sonuç aldı, ben de alırsam yazarım. Merkez ismi gerekirse özelden ulaşabilirsin.
Denizlideyim gittiğin yeri ben de öğrenebilir miyim

arkadaslar bende tum vucut gıdıyorum ve gercektren faydasını gordum cok rahat edersınız ama seans degılde bıtınceye kadar paket alırsanız daha karlı olursunuz :)

Kızlar merhaba, iki üç seansta etki görenleri okuyunca heveslesdim. Sadece 3-4 aylığına Ankaradayım. Burdayken gitsem mi gitmesem mi diye ikilemde kaldım. Bu kadar kısa süre için sizce başlanır mı? Ya da temelli gelince mi başlamamı önerirsiniz? Bu işlerde çok yeniyim bir el atın bu kardeşinize de :rolleyes:
tuylerınde azalma baya olur ama düzeli gıtmek gerekır 3 4 ay kısa bi sure degil o yuzden zamanını boşa harcama .hemen basla derım ben.bende ankaradayım 4 seanstayım neredeyse bıttı .iyi arastır cunku merkezın elınde hangı cıhaz varsa kandırmaya calısıyorlar.ama alexadrıte denılen cıhazı tavsıye ederım.kesın cozum o cıhazda tuyler tekrar cıkmıyo.

Nerde yaptırıyosun ? Benim gittiğim merkezde bikini bölgesini kendin yapıyosun. çok acıyo ondan yeterince iyi atış yapamıyorum. Ne yapacam bilmiyorum emla uyuşturucu krem işe yarar mı ki
emla kıl koklerını yaglandırdıgı ıcın lazerın etkısını azaltıyor.ben sogutucu spey kullanıyorum.onu onerdı uzmanım.ankarada gıttıgım yer .eger ankaradaysan onerebılırım.

emla kıl koklerını yaglandırdıgı ıcın lazerın etkısını azaltıyor.ben sogutucu spey kullanıyorum.onu onerdı uzmanım.ankarada gıttıgım yer .eger ankaradaysan onerebılırım.
3 4 AY BI ETKISINI KESINLIKLE GOREMEZSIN SADECE AZALMA OLUR BAZEN KIL KOKLERINIZE GORE ZAMAN UZAYABILIYOR 1 YIL BILE GITMENIZ GEREKEBILIR.

bugün ilk seansı yaptık alex cihazı ile, allahım bu nasıl bir acı :) 10 dk sürdü ama öldüm acıdan korkutmak istemem ama anlık acısı yaparken sadece :) bakalım nasıl olacak göreceğiz

ben de ilk seansi oldum korktugum kadar acimadi ama yinede elimi isirarak anca katlandim :) agdadan daha az acidigini söyleyebilirim. bir kac gun oldu daha ve suan sert sekilde ciktilar umarim dokulurler rahatsiz edici bu hali o_O

ben de ilk seansi oldum korktugum kadar acimadi ama yinede elimi isirarak anca katlandim :) agdadan daha az acidigini söyleyebilirim. bir kac gun oldu daha ve suan sert sekilde ciktilar umarim dokulurler rahatsiz edici bu hali o_O
canım benim de ğrı eşiğim çok düşük hemen canım yanıyor ve daha önce bir yerden bu yüzden vazgeçtim şimdi bir klinikte yaptırıyorum doktor kontrolünde yaptırıyorum ve doktor ağrı kesici kremler sürüyor ve acıyı çok hissetmedim çok da memnunum dolgu ve botoxu mu da aynı doktora yaptırtıyorum çok çok çok memnunum :)

Merak ettiğim sorulardan biriydi yorumlarınız için tşkler bende birkaç kaynak paylaşıyım bilgilendirme amaçlı;

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.. Nasıl bir etkilenme? soruyu iki türlü anladım
1. cinsel anlamda bir etkilenme olmuyor, biraz üşüyorsun (ben üşüdüm yani her seferinde) ama çok az. Zaten lazer kıl kökünü hedefleyip anlık atış yaptığı için böyle bir etkilenme durumu olmuyor
2. Sonrasında cinsel anlamda zevk almayı etkiliyor mu? böyle bir etkisini görmedim. Eskiden nasılsanız aynı devam :)
Hatta pürüzsüz olduğu için fayda bile görebilirsiniz.

hiç düşünmemiştim böyle birşey ama başka merak edenler olabilir diye detayları ile yazmak istedim :KK47:

Lazer yaptırmak isteyenler varsa, ağdadan ile kıyaslanmayacak kadar rahat .. tüylerin dökülmesi kişiye göre değişiyor. Benim 15 gün içinde dökülmüş oluyordu. Acı neredeyse hissedilmeyecek kadar az. Tekrar çıkması da kişiye göre değişiyor . Benim tüylerim ortalama 3 ayda çıkıyordu.. Her seferinde çok azalıyor ve nihayetinde çok zayıflıyor..

:KK58:Unutmadan... kıl kökleriniz benim gibi açık renkli ise seans seans gidin. Paket sizin için faydalı olmayabilir. Boşuna çok para vermeye gerek yok.. Yani esmer kalın kıl köklü olanlar gibi 10 seans gitmenize gerek kalmayabilir. Ben bacağım için paket almamıştım, 2. seansta bitti. Koltuk altım 4. seansta genital bölgem 6. seansta.. Kıl tüy meselesi tamamen kişiye göre değişiyor :)
evet genital filan iyi de su alexanrite midir nedir ben ona gittim bıyık kollarımın üstü ve göbek bel çoğaldı kalınlaştı kızlar söylim akın ince tüylere yapmayın makine inceleri algılamadığı için kalınlaştırıyormuş

Ankara da genital lazer yaptırıp memnun olan bana özelden adres atabilir mi acaba

Kızlae benim bi sorum var malum yaza giriyoruz ben yeni başlamayı düşünüyorum epilasyona.Yazın bi sıkıntı olur mu sizce kışımı beklemeliyim?

Üç yıl evvel 4 seans lazere gitmiştim.İlk başlarda az biraz azalma olduysa da kesinlikle etkisi çabuk geçti.Bursada zafer plazadaki yere gitmiştim.Bu Aralık ayında tekrar başladım Jimer hastanesinde.6 seans+6 kontrol 900 tl.Ben taksitli ödemeyi tercih ettim.3.kontrolümü bitirdim.5 hafta sonra 4.seans randevum var.Ancak ciddi bir azalma olduğu için öteleyebilirmişim.Şimdilik çok memnunum.

selam, benim tavsiyem kesinlikle bir polikliniğe gidilmeli.. Çok büyük bir fiyat farkı olmuyor emin olun. Lazer epilasyona başlamadan önce cildinize, vücut değerlerinize göre küçük testler yapıyorlar. İşlemi de uzman doktorlar yapıyor. Özellikle genital bölge gibi hassas bir yerde sağlığınıza önem verin. Başı yanmş biri olarak tavsiyem bu..
Şu an İstanbul'da bir klinikte yaptırıyorum ve cok memnunum. Özelden bilgi almak isteyenlere mesaj atabilirim.

merhaba acaba genital bölge epilasyonu için hangi polikliniğe gidiyorsunuz ? memnun musunuz ? kaç tl ?
şimdiden teşekkürler

Merhaba.. Nasıl bir etkilenme? soruyu iki türlü anladım
1. cinsel anlamda bir etkilenme olmuyor, biraz üşüyorsun (ben üşüdüm yani her seferinde) ama çok az. Zaten lazer kıl kökünü hedefleyip anlık atış yaptığı için böyle bir etkilenme durumu olmuyor
2. Sonrasında cinsel anlamda zevk almayı etkiliyor mu? böyle bir etkisini görmedim. Eskiden nasılsanız aynı devam :)
Hatta pürüzsüz olduğu için fayda bile görebilirsiniz.

hiç düşünmemiştim böyle birşey ama başka merak edenler olabilir diye detayları ile yazmak istedim :KK47:

Lazer yaptırmak isteyenler varsa, ağdadan ile kıyaslanmayacak kadar rahat .. tüylerin dökülmesi kişiye göre değişiyor. Benim 15 gün içinde dökülmüş oluyordu. Acı neredeyse hissedilmeyecek kadar az. Tekrar çıkması da kişiye göre değişiyor . Benim tüylerim ortalama 3 ayda çıkıyordu.. Her seferinde çok azalıyor ve nihayetinde çok zayıflıyor..

:KK58:Unutmadan... kıl kökleriniz benim gibi açık renkli ise seans seans gidin. Paket sizin için faydalı olmayabilir. Boşuna çok para vermeye gerek yok.. Yani esmer kalın kıl köklü olanlar gibi 10 seans gitmenize gerek kalmayabilir. Ben bacağım için paket almamıştım, 2. seansta bitti. Koltuk altım 4. seansta genital bölgem 6. seansta.. Kıl tüy meselesi tamamen kişiye göre değişiyor :)

merkezin neresi canım özelden yazabilirsen çok sevinirim..

Ankarada iyi bir sonuç alan bana yazabilir mi ve genital bölge kisirlik çocuğa engel oluyor vs. Diyorlar dogrj mu

Merhaba kızlar genital bölgemde beze şeklinde bir şey çıktı sivilce gibi fakat değil sıkılmıyor elime sadece sertlik geliyor herhangi bir uçu da çok endişeleniyorum napmam lazım. Şimdiden teşekkürler

Back