• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Kizlar bisey sorucamm. Ben de genital lazer yaptirmak istiyorum ama islem esnasinda istemsiz bi etkilenme olur mu diye cok utaniyorum. hatta erkek arkadasim da yaptirmayi dusunuyor ereksiyon olma gibi bi durum olur mu? Yaptiranlar bu konuya da bi aciklik getirse, sirf bu yzden cok cekiniyorum.
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
valla hiç böyle bir soru duymamıştım, acı hissedersiniz acı ancak.

Kizlar bisey sorucamm. Ben de genital lazer yaptirmak istiyorum ama islem esnasinda istemsiz bi etkilenme olur mu diye cok utaniyorum. hatta erkek arkadasim da yaptirmayi dusunuyor ereksiyon olma gibi bi durum olur mu? Yaptiranlar bu konuya da bi aciklik getirse, sirf bu yzden cok cekiniyorum.
Gercekten lazer hakkinda onca merak edilcek sey varken bumu geldi aklina yillardir niyetindeyim lazerin yillardir agdaya gidiyorum hic ama hic aklima gelmemisti kusura bakma canim ama valla sasirdm ve guldm:D

hormonel sebeplerden ötürü eski haline dönüyo mu ciddeno_O ay uf ne zormuş keşke anadan doğma misler gibi olsak ya

Gercekten lazer hakkinda onca merak edilcek sey varken bumu geldi aklina yillardir niyetindeyim lazerin yillardir agdaya gidiyorum hic ama hic aklima gelmemisti kusura bakma canim ama valla sasirdm ve guldm:KK70:
benimde hiç aklıma böyle birşey gelmedi :KK53: niyetle kalmasın canım yaptır lazer ben yaptırdım çok rahat keşke daha önce yaptırsaydım diyorum :KK66:

selam, benim tavsiyem kesinlikle bir polikliniğe gidilmeli.. Çok büyük bir fiyat farkı olmuyor emin olun. Lazer epilasyona başlamadan önce cildinize, vücut değerlerinize göre küçük testler yapıyorlar. İşlemi de uzman doktorlar yapıyor. Özellikle genital bölge gibi hassas bir yerde sağlığınıza önem verin. Başı yanmş biri olarak tavsiyem bu..
Şu an İstanbul'da bir klinikte yaptırıyorum ve cok memnunum. Özelden bilgi almak isteyenlere mesaj atabilirim.

Merhaba.. Nasıl bir etkilenme? soruyu iki türlü anladım
1. cinsel anlamda bir etkilenme olmuyor, biraz üşüyorsun (ben üşüdüm yani her seferinde) ama çok az. Zaten lazer kıl kökünü hedefleyip anlık atış yaptığı için böyle bir etkilenme durumu olmuyor
2. Sonrasında cinsel anlamda zevk almayı etkiliyor mu? böyle bir etkisini görmedim. Eskiden nasılsanız aynı devam :)
Hatta pürüzsüz olduğu için fayda bile görebilirsiniz.

hiç düşünmemiştim böyle birşey ama başka merak edenler olabilir diye detayları ile yazmak istedim :KK47:

Lazer yaptırmak isteyenler varsa, ağdadan ile kıyaslanmayacak kadar rahat .. tüylerin dökülmesi kişiye göre değişiyor. Benim 15 gün içinde dökülmüş oluyordu. Acı neredeyse hissedilmeyecek kadar az. Tekrar çıkması da kişiye göre değişiyor . Benim tüylerim ortalama 3 ayda çıkıyordu.. Her seferinde çok azalıyor ve nihayetinde çok zayıflıyor..

:KK58:Unutmadan... kıl kökleriniz benim gibi açık renkli ise seans seans gidin. Paket sizin için faydalı olmayabilir. Boşuna çok para vermeye gerek yok.. Yani esmer kalın kıl köklü olanlar gibi 10 seans gitmenize gerek kalmayabilir. Ben bacağım için paket almamıştım, 2. seansta bitti. Koltuk altım 4. seansta genital bölgem 6. seansta.. Kıl tüy meselesi tamamen kişiye göre değişiyor :)

Merhaba,
Ilk seansıma gittim bende bugün.
koltuk altı ve tüm genital için paket aldım
10 seans - 10 kontrol 450 tl
konunun ilgili ve bilgilisi arkadaşlar sizce nasıl fiyat?
(Özel bir hastaneye gidiyorum - cihaz alex)

2. Seansa gittiğimde söyledim o taraflar en inatçı yerler dedi. Zamanla dökülür dedi 3.sünde artık dökülür dedim dökülmüyo yine söyliyecem. Niye böyle :KK43:
Bence bir yanlışlık var...Beşikteş Ota poliklinikte yaptırıyorum ben şu an.. İlk seanstan sonra dökülmeye başladı ki olması gereken bu..

bende genıtal bolgemın ılk seanısından sonra 4 5 tane tuy kaldı hepsi döküldü.bunu yaptırdıgın yere de soyle tuylerının kaldıgını. ben kol altına ve genıtale bitene kadar 500 tl ye anlasmıstım ama bacaklarımdan da rahtsız oldugum ıcın tum vucut 1500 tl ye basladım[/QUOT

Nerde yaptırıyosun ? Benim gittiğim merkezde bikini bölgesini kendin yapıyosun. çok acıyo ondan yeterince iyi atış yapamıyorum. Ne yapacam bilmiyorum emla uyuşturucu krem işe yarar mı ki

neee kendin mi atış yapıyorsun:KK57: arkadaşım dökülmelerin nasıl eğer pek değişiklik yoksa bırak bence orayı okadar para alıp bide bikini bölgesine otur kendin yap uygulaması çok saçma bence hem acıtıyorsa cihaz kaşıntı ve lekelenme yapabilir belki dikkatli ol iyi araştır tavsiyem

ıpl lazer alteini duymuşsunuzdur, duymayan varsa kendim bu aletlede bir kaç kez lazer seansı almış biri olarak deneyimimi paylaşmak istedim. kesinlikle tavsiye etmiyorum bir güzellik merkezinde bu alet ile yapıldı görevli başta cihazı diode olarak tanıttı bayada teknolojik görünüyordu pek anlamamama rağmen bir kaç atış yaptı acıyıp acımadığını sordu devam edebilirsiniz dedim hiç hissetmedim bile belki ayarı vardır bilemiyorum çok seri ses ve ışık atışı yapıyordu piyasada ütüleme cihazı olarak geçiyormuş hatta. sonra birkaç seans gittim ben buraya ne dökülme oldu ne incelme...söyledim görevliye hatta seanslarada sürekli jilet yaparak girdiğim için açık renkteki tüylerde karardı ve zaten sorunlu olduğum kıl konusu tamamen kabusa dönüştü hem sitem ettim hem ağladım mahvoldum diye sinirlerim bozuldu, bir kez daha beni, seansa ikna edip soktu bi ayar yaptı cihaza artık turboyamı getirdi naptı:KK70: bu seferde yaktı bütün atış yaptığı yerleri çok acıdı jel filan sürdü...evde 1 hafta yerleri kaşındı kırmızı kırmızı lekeler oldu....yani başıma gelmeyen kalmadı ogün bu gündür özel hastaneye gidiyorum tertemiz doğru düzgün lazer tedavisi yaptılar ilk seanstan itibaren sonuç aldım çok şükür heryerim pürüzsüz şuan:21:düşünen hekese tavsiye ederim eğer kolayca güvenemezseniz ufak bir bölgeye deneme atışı yaptırabilirsiniz

Merhaba.. Nasıl bir etkilenme? soruyu iki türlü anladım
1. cinsel anlamda bir etkilenme olmuyor, biraz üşüyorsun (ben üşüdüm yani her seferinde) ama çok az. Zaten lazer kıl kökünü hedefleyip anlık atış yaptığı için böyle bir etkilenme durumu olmuyor
2. Sonrasında cinsel anlamda zevk almayı etkiliyor mu? böyle bir etkisini görmedim. Eskiden nasılsanız aynı devam :)
Hatta pürüzsüz olduğu için fayda bile görebilirsiniz.

hiç düşünmemiştim böyle birşey ama başka merak edenler olabilir diye detayları ile yazmak istedim :KK47:

Lazer yaptırmak isteyenler varsa, ağdadan ile kıyaslanmayacak kadar rahat .. tüylerin dökülmesi kişiye göre değişiyor. Benim 15 gün içinde dökülmüş oluyordu. Acı neredeyse hissedilmeyecek kadar az. Tekrar çıkması da kişiye göre değişiyor . Benim tüylerim ortalama 3 ayda çıkıyordu.. Her seferinde çok azalıyor ve nihayetinde çok zayıflıyor..

:KK58:Unutmadan... kıl kökleriniz benim gibi açık renkli ise seans seans gidin. Paket sizin için faydalı olmayabilir. Boşuna çok para vermeye gerek yok.. Yani esmer kalın kıl köklü olanlar gibi 10 seans gitmenize gerek kalmayabilir. Ben bacağım için paket almamıştım, 2. seansta bitti. Koltuk altım 4. seansta genital bölgem 6. seansta.. Kıl tüy meselesi tamamen kişiye göre değişiyor :)
Bacak ikinci seans da mi bitti bende genital ve koltukalti icin gidiyom ilk seansima gittim daha 21 ocak da ikinciye 15 20 gun sonra gidecem killar tamamen cikinca gel dediler bide fitmeden bir hafta once jiletliyecem bacagima da baslamayi dusunuyom simdiden memnun kaldim yani

Kızlar merhaba, iki üç seansta etki görenleri okuyunca heveslesdim. Sadece 3-4 aylığına Ankaradayım. Burdayken gitsem mi gitmesem mi diye ikilemde kaldım. Bu kadar kısa süre için sizce başlanır mı? Ya da temelli gelince mi başlamamı önerirsiniz? Bu işlerde çok yeniyim bir el atın bu kardeşinize de :rolleyes:

Benim kıl köklerim çok güçlü değilmiş.. Onun için erken bitti normalden.. Benim danışmanım paket almayın demişti. İyiki de almamışım.. eğer sizin de yapınız benim gibiyse birkaç seansta biter...

Bence kılların tamamının çıkmasını bekleyin ancak ikiden fazla kez jiletleme yapmadan gitmiş olmalısınız. Ben genelde bekliyor, alıyor ve gidiyordum :) Mümkünse de regl öncesinde değil, sonrasında gidiyordum...

Benim kıl köklerim çok güçlü değilmiş.. Onun için erken bitti normalden.. Benim danışmanım paket almayın demişti. İyiki de almamışım.. eğer sizin de yapınız benim gibiyse birkaç seansta biter...

Bence kılların tamamının çıkmasını bekleyin ancak ikiden fazla kez jiletleme yapmadan gitmiş olmalısınız. Ben genelde bekliyor, alıyor ve gidiyordum :) Mümkünse de regl öncesinde değil, sonrasında gidiyordum...
Hangi bolgeleri yaptirmistin bide ikiden fazla jiletleme yapmayin derken nasil yani seanslarin arasinda mi ikiden fazla hilet yapmamaliyiz

Ben genital bölgem, koltuk altı ve alt bacağıma yaptırdım.
Evet iki seans arasında ikiden fazla jiletleme yapmamıştım. Tarihleri ona göre ayarladım Hatta genelde bir kez jiletleyip sonra gittim seanslarıma... Bana güzellik merkezinin uzmanı bu tavsiyede bulunmuştu, faydasını da gördüm :)

Ben genital bölgem, koltuk altı ve alt bacağıma yaptırdım.
Evet iki seans arasında ikiden fazla jiletleme yapmamıştım. Tarihleri ona göre ayarladım Hatta genelde bir kez jiletleyip sonra gittim seanslarıma... Bana güzellik merkezinin uzmanı bu tavsiyede bulunmuştu, faydasını da gördüm :)
Sagol canim anladim bana da sadece gitmeden 1 hafta once jilet vurmam istendi alt bacagima bende dusunuyorum genitale koltukalrina 21 ocak da ilk seansa gittim kontrole 20 sonra o zaman da atis yapildi halen yeni yeni cikiyo kac seans surdu senin lazerin

Back