• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

özel hastaneler çok iyi oluyor.. ben de öncesinde güzellik merkezinde gitmiştim nasıl canım yanıyordu, meğerse soğutucu başlığı kadın açmıyormuş sonra açmaya başladı bu sefer de bozuldu.. şu an gittiğim buz gibi hava üflüyor, neredeyse hiç acı yok.. alex benimki de..

Bende klnkte yaptiriyorum

Selam kızlar çok acil lütfen.. Istanbul anadolu yakası umut hastanesinde lazer yaptıran var mı? Yada anadolu yakasında lazer yaptiripta memnun kaldığınız yerler var mı?

ben istanbuldayım paket aldım bütün bacak, koltuk altı, genital toplamda 1400 tl verdim. 1 senemi dolduruncada bana özel kart çıkarttılar normalde daha pahalı ben 400 tl daha verdim bu paketi sınırsıza çevirdim. kuaförleride var içerisine her işlemden %20 indirimim de var bu kartla çok şık temiz bir yer. makineler ne kadar iyi olrsa olsun doğum sonrası hormonlar değiştiği için kıllanma tekrarlayabiliyormuş bu yüzden sınırsıza çevirdim.

Kızlar lazer epilasyonu bende yaptırdım memnun olan var olmayan var ama ben memnun kaldım ya:21: şanslı olanlardanım sanırım ümidinizi kaybetmeyin düzgün yerde yapılınca sorun çıkmaz çıksa dahi kendinize şikayet edicek birilerini bulursunuz karşınızda ben antalyada yaptırdım

Ankara 'da güvenilir ve gerçekten başarılı sonuç alabileceğimiz bi yer var mı kızlar konu hakkında bilgi sahibi olan mesaj atabilirse çok sevinirim :KK25:

neee kendin mi atış yapıyorsun:KK57: arkadaşım dökülmelerin nasıl eğer pek değişiklik yoksa bırak bence orayı okadar para alıp bide bikini bölgesine otur kendin yap uygulaması çok saçma bence hem acıtıyorsa cihaz kaşıntı ve lekelenme yapabilir belki dikkatli ol iyi araştır tavsiyem

özellikle kendim tercih ettim böyle olmasını dediğim gibi üstlerde hiç yok alt taraflarda şekil olarak üst taraf kadar kolay olmadığı için beceremiyordum ama şimdi oralarda iyi . kaşıntı lekelenme fln yok ama acıtıyor :( . gittiğim yerden çok memnunum muhafazakar bir yer. düzenli gitmememe rağmen bacakta koltuk altında tektük kaldı.

bende tanıdığım vasıtasıyla güvenerek bir yere başladım genital için. normalde çok hassasımdır ufacık bir acıya dahi tahammülüm yoktur o derece. ama nedense biraz acılar duysamda çok daha çabuk oldu. ayrıca soğutucu sprey kullanıldığı içinde, spreyin etkisi geçtikçe acıdı ve en hassas noktalarda acı oldu onun dışında gayet iyiydi. kesinlikle tavsiye ederim. bende dün yaptırmadan önce forumda okudum biraz. "inanılmaz acıyor dayanamadım sakın gitmeyin" diyenleri gördükçe korkmuştum kaçarım hatta diye düşündüm ama hiçte öyle değil gerçekten çok abartı.

ben de başladım lazere ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. bi arkadaşım güzellik merkezine yaptırmıştı genitaldeki tüyler bitmemiş ıslak bölge olduğu için ordaki tüyler bitmezmiş. bunun doğruluk payı nedir bilen var mı?

ben de başladım lazere ama tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. bi arkadaşım güzellik merkezine yaptırmıştı genitaldeki tüyler bitmemiş ıslak bölge olduğu için ordaki tüyler bitmezmiş. bunun doğruluk payı nedir bilen var mı?
güzellik merkezinde gitmeyin tavsiye etmem ben güzellik merkeziyle başladım şu an polikliniğe geçtim ve çok daha memnunum.. daha profesyoneller ve makineleri daha kaliteli ve iyi durumda(her ay denetlenmesi vesairesi yapılıyormuş, soğutucuları çok daha iyi çalışıyor ve canın daha az acıyor).. ve evet ıslak bölge daha geç biter poliklinikte de aynısını söylediler bana.. yani en son orası kalır 3 5 ayda bir sadece orası için gelirsin dediler..

istanbulda yaptırdım dediğiniz fiyat aralığında gitmişken koltuk altı paket alın ucuza gelir...

güzellik merkezinde gitmeyin tavsiye etmem ben güzellik merkeziyle başladım şu an polikliniğe geçtim ve çok daha memnunum.. daha profesyoneller ve makineleri daha kaliteli ve iyi durumda(her ay denetlenmesi vesairesi yapılıyormuş, soğutucuları çok daha iyi çalışıyor ve canın daha az acıyor).. ve evet ıslak bölge daha geç biter poliklinikte de aynısını söylediler bana.. yani en son orası kalır 3 5 ayda bir sadece orası için gelirsin dediler..

yok güzellik merkezinde başlamadım zaten tıp merkezine gidiyorum tenim şuan bronz olduğu için koltuk altı ve genitalden başladık kafamdaki tek soru işareti genitaldeki tüyler hiç bitmiyo mu acaba o kadar para verdim tüyler kalcaksa hiç bi anlamı yok ki

yok güzellik merkezinde başlamadım zaten tıp merkezine gidiyorum tenim şuan bronz olduğu için koltuk altı ve genitalden başladık kafamdaki tek soru işareti genitaldeki tüyler hiç bitmiyo mu acaba o kadar para verdim tüyler kalcaksa hiç bi anlamı yok ki
valla bilmiyorum umarım biter geç de olsa... ama şu anda bile büyük rahatlık bence kesinlikle ağdaya epilatöre göre falan..

valla bilmiyorum umarım biter geç de olsa... ama şu anda bile büyük rahatlık bence kesinlikle ağdaya epilatöre göre falan..
bitsin bebekk gibi olalım da geç bitsin sorun değil :KK48: koltukaltına yaptılar 4 gün oldu jiletle alınmasına rağmen hem de ilk seans çıkmadı tüyler falan uyudu mu acaba yoksa normal mi anlamadım

bende İstanbul'da uzman bir yer arıyorum, bazı güzellik merkezlerinde komple 1.000 tl diyolar ama çok ucuz değil mi ya bana güvenli gelmedi hiç :63:

memnun kalan arkadaşlar varsa, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.. :KK68:

Epilasyonda tecrübelilerin yorumları önemli ancak 200 e yakın sayfa okudum ama işin içinden çıkamadım. Boğaziçi tıp merkezi, acıbadem hastanesi veya şişli bölgesine yakın bir hastaneye, polikliniğe lazere gidip de memnun kalanlar açıktan veya özelden yorumlarını yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Back