Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genital bölgeye lazer epilasyon yaptırırken bütün tüylerin yok olmaması gerekiyormuş vajinaya yakın yerdeki tüyleri bırakmak gerekiyormuş cinsel ilişkiye girerken salgılanan kayganlaştırıcı etki yapan sıvının salgılanmasını sağlıyormuş böyle bir şey doğru mu ? ben bekarım yaptıracağım ama aklıma takıldı evli olupta yaptıranlar yardımcı olabilir misiniz
siz yaptırdınız mı lazerhiç öyle bişey duymadım.
açıkçası saçma geldi.
ağda da yapsan kökten alacaksın ki onları.
genital bölgeye lazer epilasyon yaptırırken bütün tüylerin yok olmaması gerekiyormuş vajinaya yakın yerdeki tüyleri bırakmak gerekiyormuş cinsel ilişkiye girerken salgılanan kayganlaştırıcı etki yapan sıvının salgılanmasını sağlıyormuş böyle bir şey doğru mu ? ben bekarım yaptıracağım ama aklıma takıldı evli olupta yaptıranlar yardımcı olabilir misiniz
bende genıtal bolgemın ılk seanısından sonra 4 5 tane tuy kaldı hepsi döküldü.bunu yaptırdıgın yere de soyle tuylerının kaldıgını. ben kol altına ve genıtale bitene kadar 500 tl ye anlasmıstım ama bacaklarımdan da rahtsız oldugum ıcın tum vucut 1500 tl ye basladımYa bişey sorcam genital bölgede 3. Seanstayım üst taraf çok iyi dökülüyo ama alt taraf hiç. Sizde de öyle mi?
3 gün gectikten sonra kese yapmaya başlıyorum genelde 1 hafta sonra dökülmeye başlıyor.Selam kızlar tuyleriniz dokulmeye ne zaman başlamıştı sizin lazerden sonra ?
Canim merhaba bisey sorucm bende eskisehirdeyim lazere baslicm ayn 20snde sn hangi hastahnede yaptrdn rica etsem syleyebilrmisn?genital bölgeye ortalama 2 yıl önce yaptırdım 4 seans 2-3 ay aralıkla gittim .öncelikle lazeri seçme sebebim çok artan batıklarımdı şükürler olsun hiç kalmadı tüylerimde grili sarılı olduğu için hassas bölgede çok hafif birkaç tel var ama ben onları farketmiyorum bile geçtiğimiz yıl evlendim düğünden önce 1 kez gittim birdaha 6 ay hiç çıkmadı şimdi hafif hafif yine en alt bölgede var 3-5 tel ama hiç rahatsız etmiyo belki yazın tatile giderken giderim.arkadaşlar varsa kıl sorununuz hiç tereddüt etmeyin derim ben eskişehirde bir özel hastanede yaptırdım seansı 100 tl ama senede şuan en fazla 2 kez gittiğim için hiç koymuyor.bir kadının kendine verebileceği en güzel hediye
Tabikide paylasirim 20 martta gdicem. ne kdr zamanda dokuluyo prki? 150 tl ogrenciye 120 tl ben butun ozel hastanelero aramstm doktr kontrolm vardi gecen hafta 120ye yapcklardi ogrenci olmadm halde umitte hala 100 tl oldgnu syledm 100e yapicklar.medline de nekadar bikini bölgesinin tek seansı? ilk seansa girince sonuçları paylaşırsan sevinirim
Canim.bisey daha sorucam ben sana. Ne kadar zamanda dokuluyo tuyler ?medline de nekadar bikini bölgesinin tek seansı? ilk seansa girince sonuçları paylaşırsan sevinirim