• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

genital bölgeye lazer epilasyon yaptırırken bütün tüylerin yok olmaması gerekiyormuş vajinaya yakın yerdeki tüyleri bırakmak gerekiyormuş cinsel ilişkiye girerken salgılanan kayganlaştırıcı etki yapan sıvının salgılanmasını sağlıyormuş böyle bir şey doğru mu ? ben bekarım yaptıracağım ama aklıma takıldı evli olupta yaptıranlar yardımcı olabilir misiniz

hiç öyle bişey duymadım.
açıkçası saçma geldi.
ağda da yapsan kökten alacaksın ki onları.

genital bölgeye lazer epilasyon yaptırırken bütün tüylerin yok olmaması gerekiyormuş vajinaya yakın yerdeki tüyleri bırakmak gerekiyormuş cinsel ilişkiye girerken salgılanan kayganlaştırıcı etki yapan sıvının salgılanmasını sağlıyormuş böyle bir şey doğru mu ? ben bekarım yaptıracağım ama aklıma takıldı evli olupta yaptıranlar yardımcı olabilir misiniz
Ya bişey sorcam genital bölgede 3. Seanstayım üst taraf çok iyi dökülüyo ama alt taraf hiç. Sizde de öyle mi?
bende genıtal bolgemın ılk seanısından sonra 4 5 tane tuy kaldı hepsi döküldü.bunu yaptırdıgın yere de soyle tuylerının kaldıgını. ben kol altına ve genıtale bitene kadar 500 tl ye anlasmıstım ama bacaklarımdan da rahtsız oldugum ıcın tum vucut 1500 tl ye basladım

genital bölgeye ortalama 2 yıl önce yaptırdım 4 seans 2-3 ay aralıkla gittim .öncelikle lazeri seçme sebebim çok artan batıklarımdı şükürler olsun hiç kalmadı tüylerimde grili sarılı olduğu için hassas bölgede çok hafif birkaç tel var ama ben onları farketmiyorum bile geçtiğimiz yıl evlendim düğünden önce 1 kez gittim birdaha 6 ay hiç çıkmadı şimdi hafif hafif yine en alt bölgede var 3-5 tel ama hiç rahatsız etmiyo belki yazın tatile giderken giderim.arkadaşlar varsa kıl sorununuz hiç tereddüt etmeyin derim ben eskişehirde bir özel hastanede yaptırdım seansı 100 tl ama senede şuan en fazla 2 kez gittiğim için hiç koymuyor.bir kadının kendine verebileceği en güzel hediye:21:

genital bölgeye ortalama 2 yıl önce yaptırdım 4 seans 2-3 ay aralıkla gittim .öncelikle lazeri seçme sebebim çok artan batıklarımdı şükürler olsun hiç kalmadı tüylerimde grili sarılı olduğu için hassas bölgede çok hafif birkaç tel var ama ben onları farketmiyorum bile geçtiğimiz yıl evlendim düğünden önce 1 kez gittim birdaha 6 ay hiç çıkmadı şimdi hafif hafif yine en alt bölgede var 3-5 tel ama hiç rahatsız etmiyo belki yazın tatile giderken giderim.arkadaşlar varsa kıl sorununuz hiç tereddüt etmeyin derim ben eskişehirde bir özel hastanede yaptırdım seansı 100 tl ama senede şuan en fazla 2 kez gittiğim için hiç koymuyor.bir kadının kendine verebileceği en güzel hediye:21:
Canim merhaba bisey sorucm bende eskisehirdeyim lazere baslicm ayn 20snde sn hangi hastahnede yaptrdn rica etsem syleyebilrmisn?

Medlinedn randevu aldm bende. Insallah memnun kalirm. kac seansta sonuc aldinz siz seans araliklarinz neydi sizin ben 7 8 yildir agdaya gidiyorm smdi bazi sebeplerdn dolayi lazer dedi ddoktor. Gunes yasak dmi agustosta dugunm var benim o zamana kdr btmez buyuk ihtimalle bir defaya mahsus agda yapsam nolur izin veriyolarmi

tatlım bende inanılmaz batıklarım olması sebebiyle lazere başladım zaten çoktu kıllarımda. bikini bölgeme alexandrate lazer ile 4-5 seansta tamamen kurtuldum diyebilirim .2 - 2.5 ay aralıklarla gittim düğünümden önce temmuzda birkere gitmiştim bidaha aralığa kadar hiç gitmedim. lazere başlayınca ağda kullanmamanı tavsiye ederim . hemen başla lazere ağda falan yapma bence çünkü kıllar kökünde kalsın jilet kalınlaştırdıkça lazer daha iyi görüp döker. ben ümit hast. den düğünümden önce kontrol atışı istemiştim temmuz başında normal seansıma girdim düğünüm ağustos başındaydı temmuz sonundada ücretsiz kontrol atışı yaptılar düğünüm olduğu için bu yüzden çok uzun bi süre tertemizdim. şuan altlarda hafif gri tüyler var ama tek tük. yazın tatile giderken yaptıırıcam. yum gözünü 5 dk da biter hiç korkma acımıyoda. ağdaya dayanıyorsan buna illaki dayanırsın:KK39:

güneş belki yüzün ve üst kolların için lekelenme yapabilir ama cilt tipinde bunda önemli bir faktör. ben yazın bacaklarımada yaptırdım hiç birşey olmadı.

Cok tesekkur ederim mecbur baslicm zaten benim genitalda iltihapli bezelerm vardi malesef doktr her batik buna donuscek beze oluscak dynce mecburen aldm randevu insallah dugune kdr biter benimde

epilatir falanda sakın kullanma tek tük çıktığında bile batık olma olasılığını dahada yükseltiyor

medline de nekadar bikini bölgesinin tek seansı? ilk seansa girince sonuçları paylaşırsan sevinirim;)

medline de nekadar bikini bölgesinin tek seansı? ilk seansa girince sonuçları paylaşırsan sevinirim:KK66:
Tabikide paylasirim 20 martta gdicem. ne kdr zamanda dokuluyo prki? 150 tl ogrenciye 120 tl ben butun ozel hastanelero aramstm doktr kontrolm vardi gecen hafta 120ye yapcklardi ogrenci olmadm halde umitte hala 100 tl oldgnu syledm 100e yapicklar.

HADİ YA :110: öyle pazarlık yapıp indirim yaptırılabiliyormu hastanelerde çok ilginç.. ümit hast. de bölgeye göre bir fiyat belirlennmiş zaten başlarken bir bilgilendirme formu imzalatıyorlar resmi bir işlem olduğu için ödemeni yapıncada fatura kesiyorlar yani özel bölge 100tl ise 99 yada 101 olmuyo. bu yüzden şaşırdım fiyatı esnetmlerine. lazer yapıldıktan sonra dökülmeler 1 hafta 10 gün gibi bir süre sonra başlıyor yani lazerle yakılan kıllar derinin altından uzayıp belli bir uzunluktan sonra kendilerini intihar etmeye başlıyorlar:KK48:

Valla brn 20 lira ocin gidicektim.umite zaten orayi istyodm ama doktorum orda oldugu icin medlineda yaptrcam.bylr byle diye syleynce doktor sekreteryle gnderdi beni lazer bolumune 100 tlfn olck diyn dedi yaptilar valla. Benm yaptrdgm yer onemli degildi sadece guwenilirlik icin hastane istedm ama ozel durum oldugu icin doktoruumdanda vazgecemedim cnku yillardit ugrastgm bezelerin adini o doktor koyabildi. Cok tesekkr ederm cnm izlemeye aldm seni sonucu bildircem hemen

inşallah istediğin sonucu alırcın canım:KK19:kib

Kizlar bisey sorucamm. Ben de genital lazer yaptirmak istiyorum ama islem esnasinda istemsiz bi etkilenme olur mu diye cok utaniyorum. hatta erkek arkadasim da yaptirmayi dusunuyor ereksiyon olma gibi bi durum olur mu? Yaptiranlar bu konuya da bi aciklik getirse, sirf bu yzden cok cekiniyorum.

Back