30 muuu canım çok yüksek değil mi benimki paket mesela kollarımda bile 26 dan yüksek çalıştırmıyorum özel bölge desen 18 falan olsa gerek üstelik çok da açık tenliyim ve çift soğutmalı yöntemle yaptırıyorum ona rağmen 30 u hayal bile edemiyorum 😱Merhaba arkadaşlar ben sürekli gittiğim güzellik salonuna lazere başladım , genital bölge ve koltukaltı için bir seans gittim. İlk başta konuşurken seans olarak mı yoksa toptan paket olarak mı gelmek istediğimi sordular fiyatı ona göre verdiler , paket olunca uygun fiyat oldu tabi , toptan bi kere verip kıllar bitene kadar gidicektim ama bir kerede genede o parayı veremeyeceğim için ve ayrıca son zamanlarda güzellik salonunun taşınma durumu söz konusu olduğu için paramı alıp kaçarlar mı vs korkusundan toptan değil seans seans gitmeye karar verdim. Neyse şimdi şöyle bir düşünce sardı beni toptan para verseydim isterlerse 5 isterlerse 10 seans sürsün parayı verdiğim için bitene kadar yapmak zorundalardı ve bu durum benim yararımaydı. Ama şimdi seans seans gitmem onların yararına oldu , ilk seansımda bana kadın 30 la yaptığını söyledi ama cidden 30 muydu ? İşi uzatmak için bi numaralar çevirirler mi falan çok düşünceler sardı aklımı ... Ne yapsam ne etsem bilemedim. 30 la yapıyoruz diyip daha azla yapıyo olabilirler mi ? Ama o zamanda hissetmem vuruşları falan ... Ooof aklım karıştı , inş bir oyun çevirmezler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
30 muuu canım çok yüksek değil mi benimki paket mesela kollarımda bile 26 dan yüksek çalıştırmıyorum özel bölge desen 18 falan olsa gerek üstelik çok da açık tenliyim ve çift soğutmalı yöntemle yaptırıyorum ona rağmen 30 u hayal bile edemiyorum 😱
Bende beyaz tenliyim canım ama acı eşiğim yüksek sanırım çok canım yanmadı , hatta yapan bayan bile şaşırdı , kasık bölgemde 30 daha aşağılarda 25 yaptık . Koltuk altımada 25 yaptı. Birde ben bişeyi tam anlamadım , derece ne kadar yüksek olursa etkisi o kadar çabuk mu fark ediyor acaba ? Yani bu derece neyin nesi ...
Walla canım öyle söylüyorlar mesela benim kız kardeşimde çok yüksek çalışıldı ama yine de ortalama bir 5 seans sürüyor 3 seansta biteni hiç duymadım artık kullanılan cihazlar da çok gelişti eskisi gibi 10 seans da sürmüyor ama
Anladım canım , zaten ben sürekli sir yaptığım için azalmıştı bölge bölge bazı yerlerde hiç çıkmıyordu bile. İnş 5 seansta biter. Peki senin gittiğinin seans aralıkları kaç gün ? Beni 2. Seansa 10 gün sonra çağırdılar. Sanki çok yakın zaman gibi geldi ama bilmiyorum tabi bu işin standartını
bende 150 ye yaptırıyorum canım.bence merkez iyi ise çok deil
Arkadaslar normalde pazartesi kontrol seansim vardi fakat hasta olgdugum icin persembeye erteledim sizce bir sakincasi olur mu tam uymak mi lazimmm ?? P.tesi 15.gunu olacakti ilk seansin.
Bana da en fazla 3 gun erteleyebliriz dediler cok kizmistim sanki elimde mi yani.. ama demek boyleymis bu islerrsakıncası olmaz ertelemişler ne güzel benim gittiğim yerde 1 gün bile ertelemiyorlar
Genital bölge tahmini kaç seansta biter ve acısı çok mu
benim gittiğim yerde ortalama 7-8 diyorlar. ütüleme soprano diod cihazı kullanılıyor. eğer jiley yaptıysan, acısı ilk seansta biraz çok ama sonra azalıyor. hatta ilginçtir ki dudak kısmı hiçç hissedilmiyor. orada sinir ucu yok herhalde fazla ondan.
Canım jilet we tüy dökücü kullanıyodum. Çok korkuyorum genitalden. Şimdi koltk altına gidiyorum
korkma cnm koltukaltına yakın acısı. o da çok acıyo. ona dayanıosan buna da dayanırsın :) hem 1 sene sonra oranın kaymak gibi olcağını düşün bak nası moral buluyon :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?