- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
Teşekkür ederim :) Ben şimdilik genital düşünüyorum ( 2 sene mi sürecek şimdi) Memnun kaldın mı, ne kadar ödedin
o senin gidişine bağlı ve kılların yapısını bağlıben lazer yaptırırken şehir dışında okuyordum gelip gitmesi zor diye aralıkları biraz fazla tuttum o yüzden biraz uzadı.ama senin de aşağı yukarı o kadar sürer.çünkü 8 seans yapılıyo bide 8 rötüş yapılıyo.seanstan 21 gün sonra rötuşa gidiyon kalan tüyleri alıyorlar.ben kompla yaptırdım genel olarak memnun kaldım ama genital kısım da tüy şeklinde kalmalar gene oldu.tamamen bitmiyo yani.senin nasıl peki ince tüy şeklinde mi yoksa kalın mı?ona göre etki eder lazer.
benim maşallah kalın ve kökleri de sağlamdır canım. 7 ay sonra düğünüm var en azından bir ilerleme kaydetmeık istiyorum :) Ağdayla çok canım yanıyor artıkPeki kaç seanstan sonra dökülmeler başladı? Tüy şeklinde kalmalar demişsin, ince tüy şeklinde mi yoksa yine kalın kalın rahatsız edecek şekilde mi? Bir de fiyat yazsan süper olur :)
mrb bende konyadayım lazer yaptırmayı düşünüyorum bana bu gittiğiniz polikliniğin ismini mesaj atarmısınız?
selam... bende konyadayım bi yer öğrenebildin mi bana da yardımcı olur musun?
yok tatlım daha karar veremedimde medline hastanesine benim patronum yıllar önce yaptırmıs kadın 60 yaşında tüysüz yaniorasını düşünüyorum ama kararsızım hala
yok tatlım daha karar veremedimde medline hastanesine benim patronum yıllar önce yaptırmıs kadın 60 yaşında tüysüz yaniorasını düşünüyorum ama kararsızım hala
anladım canım.. bende hastane düşünüyorum ama fiyat araştırması yapmam gerek.. fiyat alırsan bana da bildirirsen sevinirim
Teşekkür ederim degerlendiricemben konyada ögrenciyken yaptırdım medline da. kesnlkle tavsiye ederm. tam seansı bitiremedim ben cunku üniversiteyi bitirdim eve döndum ama mukemmel hic bir sorun yasamadım. ögrenclere yüzde 50 indirim vardı 2 yıl önce o zaman yararlandım. genital seans bası 50 koltuk altı 25 bıyık 10 tl di. yani her gittigimde 85 tl verip cıkıyordum. toplam da genitale 4 seans gttm 2 seans daha gtmem gerekirdi ama firsatım olmadı... koltuk altım1 seans kalmıstı. byık 2 seans kalmıstı. herkesın tuy yapısı farklı o yuzden benım paket halınde almama gerek yoktu. ama aklınızda bi fikir olusabilir benim verdigim fiyatlar ve seans sayılarıyla... cok tüy varsa bacak kol da istiyorsanız paket alın. ben toplam da 400 gibi bişey vermiş oldum indirim olmasa 800 e gelecekti 3 bölge.
bayanlar acil cevaba ihtiyacim var 7 ay once bebegim oldu sezeryan ara verdigim epilasyona devam ediyorum genital bolgede ameliyat yerim baya asagida sagolsun doktorum.duyarliydi o konuda simdi dikis uzerine alexandir lazer atisi yapilabilirmi ic dikise zarar verirmi
tamam canım bildiririm
valla çok iyi olur canım :)canım ben fiyat aldım medline den ilgileniyorsan cvp verebilirim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?