bir de kızlar genital bölge komple diyolar ya popo kısmı dahil oluyor mu yoksa onun için ayrıca mı gitmek gerekiyor?
kızlar aranızda morartı ve yanık vakası ile karşılaşan oldu mu?ben de genital için bugün ilk seansıma gittim ve 2-3 tane nohut büyüklüğünde morartı mı yanık mı olduğunu anlamadığım koyu leke ve 2 tane mercimek büyüklüğünde nokta su toplamış.ne yapmalıyım.bepanthol krem sürdüm kendimcee
Popo bikini hepsi dahildir.. genital aldim bn de hepsini yapiyorlar.
yok canım hemen kullanmadım zaten.işlem 11 gibi oldu dışardaydım eve geldiğimde gördüm eczaneye gidip aldık falan saat 21.30-22 gibi sürdüm bepantholl diye bi pişik kremi var onu kullandım.
lazerden sonra hemen süremen gerekiyor canım kremi... o yüzden su toplamıştır.. benm su toplamıyor ama biraz yaralanıyor.. ama 3-4 günde geçiyor krem kullanınca..
bepanten sür bol bol.. aslında lazerci sana krem yazsa daha iyi olurdu yara yanık kremi kullanman lazım.
benim kullandığım war bi tane adını unuttum şimdi yaaa çok iyi geliyor bana...
yok canım hemen kullanmadım zaten.işlem 11 gibi oldu dışardaydım eve geldiğimde gördüm eczaneye gidip aldık falan saat 21.30-22 gibi sürdüm bepantholl diye bi pişik kremi var onu kullandım.
Vallla sırf böyle bişeyle karşılaşmayayım diye özel bir hastaneye gittim ama çok üzüldüm.
bugün de tatil ondan gidemedim çok korktum inan.
korkma canım sürmeye dewam et bi sonraki seansta dasöle böle oldu diye ya da ara bi kremi warsa onu sölesinler onu al sür bol bol geçiyor merak etme =)
canım yarın gitmeyi düşünüyorum valla en azından ne olduğunu görsün kendi yani.hem gittiğim yer iyi bir özel hastane.gerekirse doktorla falan konuşurum çünkü o kadar yazı okudum dünden beri su toplaması görmedim hiç.nasıl yaktıysa artık
Ben de lazere başlamak istiyorum ama yaz geldiği için yapmazlar değil mi? Temmuzda yaptırsam süper olurdu aslında. Etek falan giymiyorum pek, denize de gitmem. Acaba benim gibi birine yazın da yapılabilir mi? Genital, koltuk altı ve alt bacak düşünüyorum. Bir de fiyatlar ne zaman uygun olur kızlar biliyor musunuz? Yani yazın mı artar yoksa kışın mı yoksa standart mı fiyatlar genellikle?
canım yarın gitmeyi düşünüyorum valla en azından ne olduğunu görsün kendi yani.hem gittiğim yer iyi bir özel hastane.gerekirse doktorla falan konuşurum çünkü o kadar yazı okudum dünden beri su toplaması görmedim hiç.nasıl yaktıysa artık
o an zaten kabarmış gibi oluyor kaldı ki cildim çok hassas kaşımı aldırsam bile 1 saat kızarır ondan sonra geçer.kaşıdığım yer bile bi süre kızarık kalıyor. o yüzden umursamamıştım.ama bu böyle yanık mı morluk mu anlayamıyorum hala koyu koyu bir leke yaniBen 1 seans 1 kontrol yyaptrdim daha ama. genital yapildiginda ilk bittigi an baktigimda kabarmis oluyo kizarmis oluyo boyle su toplamis gibi. yapan kisi orda bi krem veriyor bana hemen bunu sur diyo suruyorum sonra eve geldigimde hiic bisey kalmamis oluyor. sonra 3 gun bepanthol suruyorum.Bnce sen o anda bisey surmemissin ya ondan oyle oldu iyilesir krem surersen..
hımmm anladım cnm git göster o zaman onalr öle durumlarda cildiye dr.na gösteriyorlar...
yarın git göster için rahat etsin kresm werirler hiç olmazsa...
hangi makinayı kullanıyorsun diod mu alex mi?
alex kullanıyorlar.kız bepanten kullan dedi de ben leke görünce bepanhol aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?