• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Teşekkür ederim :) Ben şimdilik genital düşünüyorum ( 2 sene mi sürecek şimdi :( ) Memnun kaldın mı, ne kadar ödedin

o senin gidişine bağlı ve kılların yapısını bağlı :52::52: ben lazer yaptırırken şehir dışında okuyordum gelip gitmesi zor diye aralıkları biraz fazla tuttum o yüzden biraz uzadı.ama senin de aşağı yukarı o kadar sürer.çünkü 8 seans yapılıyo bide 8 rötüş yapılıyo.seanstan 21 gün sonra rötuşa gidiyon kalan tüyleri alıyorlar.ben kompla yaptırdım genel olarak memnun kaldım ama genital kısım da tüy şeklinde kalmalar gene oldu.tamamen bitmiyo yani.senin nasıl peki ince tüy şeklinde mi yoksa kalın mı?ona göre etki eder lazer.

o senin gidişine bağlı ve kılların yapısını bağlı :52::52: ben lazer yaptırırken şehir dışında okuyordum gelip gitmesi zor diye aralıkları biraz fazla tuttum o yüzden biraz uzadı.ama senin de aşağı yukarı o kadar sürer.çünkü 8 seans yapılıyo bide 8 rötüş yapılıyo.seanstan 21 gün sonra rötuşa gidiyon kalan tüyleri alıyorlar.ben kompla yaptırdım genel olarak memnun kaldım ama genital kısım da tüy şeklinde kalmalar gene oldu.tamamen bitmiyo yani.senin nasıl peki ince tüy şeklinde mi yoksa kalın mı?ona göre etki eder lazer.

benim maşallah kalın ve kökleri de sağlamdır canım. 7 ay sonra düğünüm var en azından bir ilerleme kaydetmeık istiyorum :) Ağdayla çok canım yanıyor artık :( Peki kaç seanstan sonra dökülmeler başladı? Tüy şeklinde kalmalar demişsin, ince tüy şeklinde mi yoksa yine kalın kalın rahatsız edecek şekilde mi? Bir de fiyat yazsan süper olur :)

benim maşallah kalın ve kökleri de sağlamdır canım. 7 ay sonra düğünüm var en azından bir ilerleme kaydetmeık istiyorum :) Ağdayla çok canım yanıyor artık :( Peki kaç seanstan sonra dökülmeler başladı? Tüy şeklinde kalmalar demişsin, ince tüy şeklinde mi yoksa yine kalın kalın rahatsız edecek şekilde mi? Bir de fiyat yazsan süper olur :)

o zaman fayda görürsün canım :34::34: tam hatırlamıyorum ama ilk seanstan sonra 10 gün içinde dökülme oluyo ama gene uzuyo.ancak ilerki seanslar da uzama süresi daha uzun oluyo.7 ay da gene 2-3 seans yaptırırsın gibime geliyo.bi de seansını düğününe göre ayarlarsın cnm o zaman sorun olmaz yani :34::34: fiyat hakkında pek bişi diyemem çünkü benim komple olduğu için hepsi bi fiyattı bi de 2 sene önceki fiyattı.eğer gideceksen bana özelden mesaj at.benim adımla git belki biraz indirim yaparlar.

Ben Anadolu yakasında bir yerde epilasyona başladım.komple vücut 1000tl kampanyasından yararlandım,ilk seansta gözle görülür bir incelme oldu.bitiş garantisi veriyorlar.

bayanlar acil cevaba ihtiyacim var 7 ay once bebegim oldu sezeryan ara verdigim epilasyona devam ediyorum genital bolgede ameliyat yerim baya asagida sagolsun doktorum.duyarliydi o konuda simdi dikis uzerine alexandir lazer atisi yapilabilirmi ic dikise zarar verirmi

Merhaba arkadaşlar,
Lazer epilasyon için fiyat aldım da, burada bahsedilen fiyatlara göre fazla gibi geldi. Tüm bacak + koltuk altı + bikini + genital bölge olmak üzere paket kampanyaları varmış. Bir seans 350 TL ve 8 seans gerekiyormuş. Toplamda 2.800 TL oluyor. Piyasaya göre bu fiyat iyi midir?

yok tatlım daha karar veremedimde medline hastanesine benim patronum yıllar önce yaptırmıs kadın 60 yaşında tüysüz yani :1: orasını düşünüyorum ama kararsızım hala

anladım canım.. bende hastane düşünüyorum ama fiyat araştırması yapmam gerek.. fiyat alırsan bana da bildirirsen sevinirim :34:

yok tatlım daha karar veremedimde medline hastanesine benim patronum yıllar önce yaptırmıs kadın 60 yaşında tüysüz yani :1: orasını düşünüyorum ama kararsızım hala

ben konyada ögrenciyken yaptırdım medline da. kesnlkle tavsiye ederm. tam seansı bitiremedim ben cunku üniversiteyi bitirdim eve döndum ama mukemmel hic bir sorun yasamadım. ögrenclere yüzde 50 indirim vardı 2 yıl önce o zaman yararlandım. genital seans bası 50 koltuk altı 25 bıyık 10 tl di. yani her gittigimde 85 tl verip cıkıyordum. toplam da genitale 4 seans gttm 2 seans daha gtmem gerekirdi ama firsatım olmadı... koltuk altım1 seans kalmıstı. byık 2 seans kalmıstı. herkesın tuy yapısı farklı o yuzden benım paket halınde almama gerek yoktu. ama aklınızda bi fikir olusabilir benim verdigim fiyatlar ve seans sayılarıyla... cok tüy varsa bacak kol da istiyorsanız paket alın. ben toplam da 400 gibi bişey vermiş oldum indirim olmasa 800 e gelecekti 3 bölge.

ben konyada ögrenciyken yaptırdım medline da. kesnlkle tavsiye ederm. tam seansı bitiremedim ben cunku üniversiteyi bitirdim eve döndum ama mukemmel hic bir sorun yasamadım. ögrenclere yüzde 50 indirim vardı 2 yıl önce o zaman yararlandım. genital seans bası 50 koltuk altı 25 bıyık 10 tl di. yani her gittigimde 85 tl verip cıkıyordum. toplam da genitale 4 seans gttm 2 seans daha gtmem gerekirdi ama firsatım olmadı... koltuk altım1 seans kalmıstı. byık 2 seans kalmıstı. herkesın tuy yapısı farklı o yuzden benım paket halınde almama gerek yoktu. ama aklınızda bi fikir olusabilir benim verdigim fiyatlar ve seans sayılarıyla... cok tüy varsa bacak kol da istiyorsanız paket alın. ben toplam da 400 gibi bişey vermiş oldum indirim olmasa 800 e gelecekti 3 bölge.
Teşekkür ederim degerlendiricem:16:

bayanlar acil cevaba ihtiyacim var 7 ay once bebegim oldu sezeryan ara verdigim epilasyona devam ediyorum genital bolgede ameliyat yerim baya asagida sagolsun doktorum.duyarliydi o konuda simdi dikis uzerine alexandir lazer atisi yapilabilirmi ic dikise zarar verirmi

ben yaptırıyorum ama ben doğum yapalı 3 yıl oldu bir sorun olmadı bende

ben de başladım koltuk altı genital için 90 tl veriyorum öyle dayanılmayacak gibi çok ağrı falan olmuyor 2. seansıma gittim ilk seansta dökülmeler oldu ve tekrar çıkmadı 2 ay sonra gittim 2. seansa kontrole gerek yok dediler ama rahatsız olursan gelebilirsin dediler kullanılan makine kadar yapan kişi de önemli ben memnunum koltukaltım bitti bile sonradan çıkan olmazsa:26:

Bende Medline hastanesinden randevu aldım Cumartesi günü Allah izin verirse gidiyorum .
İnşallah sonuç alırımmm giden var mı ki medline ?????
hangi alet acaba birde
bu arada 15ine kadar kampanya varmışş

medline da kampanya varmış 15 marta kadar bana mesaj gelmişti ilgilenen arkadaşlar varsa tlf numarasını verebilirim

estetik internationala gittim ben fiyatı biraz fazla ama kesin sonuç alıyorsunuz.yinede keşke makine alıp kendim yapsam dediğim oldu :34:

Back