Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bıyık bölgeme yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum kızarıyomuş acıyomuş yaptıranlar yardımcı olabilir mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam, yüze lazer uygulaması ilk etapta olumlu sonuçlar verirken ışının ciltte dağılması söz konusu olabileceği için kıl olmayan yerlerde kıl çıkan arkadaşlarım oldu Dolayısıyla lazer uygulamasından ziyade iğneli epilasyonu öneririm
evet benim de atış yapılırken dudak üstüne yanağımda rahatsız etmeyen ayva tüye denk geldi ve oraya iğneliye başladım çok sert ve siyah kıl oldu
tüm beden almayı düşünüyorum lazer epilasyonu ozel bir hastahenede...
şuan özel bir hastane de lazer yaptırıyorum. Yeni bir yaz kampanyası basladığı ile ilgili msj aldım. Tüm vücut 1250 TL seans sayısını bilmiyorum. Ben memnunum. Tavsiye de ederim.
canımmm ben de yazıldım biraz kıllar uzasın ilk seansımı alacagımmm gidişatımızı paylaşalım
umarım güzel sonuclar alırsın :)
6 seans 1250 TL miş öğrendim :)
Zaten genital bölgede dudak kısmına attırmamanız daha sağlıklı ve genellikle güzellik merkezleri o bölgeye atış yapmıyorlar. Bende estetisyenim ve müşterilerim bu konudan biraz şikayetçi çünkü genital lazere gelen kişiler genelde genitalin dudak kısmından tamamen kurtulmak istiyorlar ama malesef hem sağlık açısından kötü hemde vücudumuz buna izin vermiyor yani vücudumuzun genitalin dudak kısmındaki kıllara ihtiyacı olduğu için kıllar kendisini tekrar ediyor. :)
izmirde nets poliklinigine gittim 2 seansta ozel bolge bitti,genelde baska yerlere 1 yil gidip magdur olanlar geliyor,ilk basta hic umidim yoktu ama simdi ic rahatligiyla elimden geldigince herkese yardimci olmaya calisiyorum parayi sokaktan toplamiyoruz sonucta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
izmirde nets poliklinigine gittim 2 seansta ozel bolge bitti,genelde baska yerlere 1 yil gidip magdur olanlar geliyor,ilk basta hic umidim yoktu ama simdi ic rahatligiyla elimden geldigince herkese yardimci olmaya calisiyorum parayi sokaktan toplamiyoruz sonucta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kaça yaptırdın?ben komple gidiyorum koltukaltı bitti diğer yerlerde epey azalma var ancak genital bölge tam bitmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi