• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

merhaba arkadaşlar ben özel bölgeye lazer yaptırıyorum ama lazeri yapan kız düşük dozda çalışıyor 5.seansım bitti üst kısımlarda azalma war ama aşağı kısımlarda yok.bana soğutucu al demişti canımın yanmaması için aldım şimdide yaparken hem düşük dozda yapıyor hem de sprey kullandığım için burası hiç bitmez diyor.gerçekten öyle mi bilgisi olan war mı? bir de yüksek dozda spreyle yapsa daha etkili olmaz mı? kız beni geçiştirmek istiyor olabilir mi? sonuçta dünyanın parasını werdim olumlu bir sonuç almak istiyorum.

bende 8 seans gittim acıya dayanamadığım için en düşük dozda yapıyor ama yüzde 70 azalma var en zor giden yerler zaten kol ve özel bölge. krem hakkında bilgim yok ben bir ürün kullanmıyorum

benim kol altım bitti gibi bişey ama daha 7 seansım olmasına rağmen özel bölge için sanki kız şimdiden uzatmaya mı çalışıyor nedir :S keşke benim de %70 bitse o da yok henüz. bikini bölgesi dahil olması gerekiyor her seanstan önce mutlaka uyarıyorum yapıyorum diyor ne o anlık kızarıyor ne de dökülüyor :S

arkadaslar merhaba,

lazer epilasyona baslamak istiyorum (tum vucut) ama nereye gidecegimi ve nasil arastiracagimi hic bilmiyorum. her yerde farkli farkli seyler yaziyor. kullanilan makineler ve yerler hakkinda hic fikrim yok.

lutfen gittiginiz ve memnun kaldiginiz yerler varsa bana yardimci olur musunuz? istanbul avrupa yakasindayim. cok cok kafam karisik ve artik bu sene baslamak istiyorum.

etilerde beyaz klinik diye bir merkez var, gerçekten çok memnun kaldım koltukaltı bıyık ve kaş arası yaptırdım ve bitti, genitale de başlayacağım. Bana tanıdık indirimiyle çok uygun fiyatlar verdiler ama normalde o kadar uygun fiyatlar söyleyeceklerini sanmam, mesela benden yalnızca koltukaltı için 50 lira alıyordu sadece seans başına,bıyık ve kaş arasından hiç almadı.Ama genitale fazla bir fiyat söyledi doğal olarak :)

benim ablamda yaptırdı öyle zararlı falan diyolar hiç bi sorun yok ve suan çok rahat inanılmaz bende düşnüyorum

Kızlar genitalin acısı çok mu? Koltuk altı ve yüze gidiyorum. Genitalide düşünüyorum ama ağrısından dolayı hep erteliyom.

arkadaşlar iç taraflardada lazer oluyomu vajen dudak içlerine falan yoğun tüylerim var benm iç taraflardada maelsef:(

ben konyadaxxxxxxxx güzellik merkezi diye bilinen yeni adıyla xxxxxx özel polikliniğe gidiyorum... 2 yıl olacak neredeyse genital ve kol altına gidyrm..

genital ilk 3 seans 150 verdim.. kolaltınaysa 60.. şimdiyse kolatımda 5-10 tane var onlar için 20 tl veriyrm, genital ise baya azaldı ve yumuşadı kıllar, 100 tl veriyorum.. sanırım 6 seans oldular..

ama 1 mart'a kadar ücretsiz genital lazer yapıyorlarmış, bugün genital için hiç para ödemedim :))

ben lazer yaptırıyorum ama tamamen kurtulayım diye bir çabam yok, ne de olsa 3 ayda ancak çıkıyorlar.. 3 ay tertemiz gezmek bile diğer uygulamalar ile kıyaslayınca (epilator ya da ağda ,jilet) çok iyi bir şey.. 3 ayda 1 giderim ömür boyu giderim mantığındayım, ama elbet bir gün bitecekler.. ister 15 seansta ister 25....
mrb bende konyadayım lazer yaptırmayı düşünüyorum bana bu gittiğiniz polikliniğin ismini mesaj atarmısınız?

Denizlide lazer epilasyon yaptıran yok mu hiç? Ne zamandır araştırıyorum hiç güvenilir bir yer bulamadım :50:

kızlar benım alexandre epicare cihazıyla k.altım 5 genitalim 4 seans oldu. k.altında %70 azalma var ve cıkanlar ınce cıkıyor. ama genıtaldekı tuyler sadece ınceldı sayı olarak bır azalma yok. ayrıca ortalama 45 gunde bır gıdıyorum.. benım oyle 3-5 ay dayanmıyor 1 ay doldugunda cıkıyolar tuyler ve cıkanlar bırkaç gunde hızlı uzuyor...

ben bağcılar medicalist e gittim istrerseniz internet sitesinden hangi semtlerde var ordan bakıp size yakın bi şubeyi araştırabilirsiniz

Merhaba, bende bağcılarda bir yer arıyordum. bana yardımcı olabilir misiniz? Fiyat nasıl, seanslardan memnun musunuz, hangi aletler kullanılıyor falan gibi bilgilerinze ihtiyacım var :)

Denizlide lazer epilasyon yaptıran yok mu hiç? Ne zamandır araştırıyorum hiç güvenilir bir yer bulamadım :50:

cnm ben de denizlide yaşıyorum. birkaç yer araştırdım bugün. özelden yazamıyorum malesef.mesaj sayım yeterli değilmiş. özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum. ama daha karar vermiş değilim.

Merhaba, bende bağcılarda bir yer arıyordum. bana yardımcı olabilir misiniz? Fiyat nasıl, seanslardan memnun musunuz, hangi aletler kullanılıyor falan gibi bilgilerinze ihtiyacım var :)

tabi ki yardımcı olurum cnm.benim seanslarım bitti tamamen.yaklaşık 2 sene sürdü.alexsandrte cihazını kullanıyorlar.sen hangi bölgene düşünüyordun?

Merhaba arkadaşlar,
merak ettiğim bir konu var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bugün alex lazer ile çene bölgesi ve genital bölgeye 1.seans işlemi uygulandı. 3-4 sene önce çene bölgesine alex ile 8-9 seans yaptırmıştım ancak işe yaramadığı gibi ciddi anlamda çoğalmalar olmuştu.Bugün gittiğim yere bu durumdan bahsettim.Bana " alex'in bu makinasının kalın kılları gördüğünü inceldikten sonrada diode lazere geçiceğimizi söylediler.Diode lazer ince kılları daha iyi görüyormuşşş!!!" Israrla alex'i istemiyorum dememe rağmen...

Ayrıca; 6seanslık paket genital ve koltkaltı =300tl dediler.Onu çene bölgesi ile değiştirebiliriz dediler.Ancak bu durumda kontrol seanslarına gelicekmiyim dediğimde " hayır sadece ayda 1 kere gelmeniz yeterli " gibi laflar ettiler. Henüz paketi almadım.Açıkçası henüz tam olarak güvenemiyorum.
1. Diode lazer kalın ve ince tüylere aynı oranda etkili değilmi? Daha önce alexin çene bölgesine yaptığı tahribat malum. Bu yeni alexde olsa Yeniden sarı olanları siyahlaştırma ihtimali yokmu ?
2. Böyle paket alan arkadaşlar kontrol seanslarına gitmiyormusunuz ? Bu bir gereklilik değilse paket almayanlar neden 15günde bir kontrol atışlarına gidiyorlardı.Çünkü kendimden biliyorum.Bende paket almamıştım daha önce ve kontrol seanslarına gidiyordum.Ama gittiğim yer kontrole gerek yok dedi.

tabi ki yardımcı olurum cnm.benim seanslarım bitti tamamen.yaklaşık 2 sene sürdü.alexsandrte cihazını kullanıyorlar.sen hangi bölgene düşünüyordun?
Teşekkür ederim :) Ben şimdilik genital düşünüyorum ( 2 sene mi sürecek şimdi :( ) Memnun kaldın mı, ne kadar ödedin

Back