- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
Merhaba arkadaşlar ben sürekli gittiğim güzellik salonuna lazere başladım , genital bölge ve koltukaltı için bir seans gittim. İlk başta konuşurken seans olarak mı yoksa toptan paket olarak mı gelmek istediğimi sordular fiyatı ona göre verdiler , paket olunca uygun fiyat oldu tabi , toptan bi kere verip kıllar bitene kadar gidicektim ama bir kerede genede o parayı veremeyeceğim için ve ayrıca son zamanlarda güzellik salonunun taşınma durumu söz konusu olduğu için paramı alıp kaçarlar mı vs korkusundan toptan değil seans seans gitmeye karar verdim. Neyse şimdi şöyle bir düşünce sardı beni toptan para verseydim isterlerse 5 isterlerse 10 seans sürsün parayı verdiğim için bitene kadar yapmak zorundalardı ve bu durum benim yararımaydı. Ama şimdi seans seans gitmem onların yararına oldu , ilk seansımda bana kadın 30 la yaptığını söyledi ama cidden 30 muydu ? İşi uzatmak için bi numaralar çevirirler mi falan çok düşünceler sardı aklımı ... Ne yapsam ne etsem bilemedim. 30 la yapıyoruz diyip daha azla yapıyo olabilirler mi ? Ama o zamanda hissetmem vuruşları falan ... Ooof aklım karıştı , inş bir oyun çevirmezler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi