Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
off yazık bize :çok üzgünüm: iyi gelir inşallah ben de şuan reglim bitince ağdaya gidecem gelince limon suyu sürüp pudralayacam sonuçları yazarım

bende de var kararma ama kullansammı kullanmasammı karar veremedim korkuyorumda ya bişey olursa diye yardımcı olun lütfen birde nasıl kullanıcağımı yazarsanız özldenden olur bilen ve kullanan varsa

kızlar ben şimdi expigment diye bi krem aldım onu kullandım 2 günde tahriş etti böle soyulmaya başladı.bıraktım hemen popolin kullanmaya başladım soyulan yerler düzelsin diye.halada kullanıyorum böle sanki rengi açılır gibi oldu ama daha deneme sürecindeyim ilerleyen günlerde ne olacak bilmiyorum ama expigment kullanmanızı tavsiye etmem onuda söleyim.bide o soyulan yerlere kese yapıyorum derisi soyuluyo.inşallah iz kalmaz ya bakalım..bu sorun bi tek bende var sanıyodum ufff niye varki yaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben de aynı dertten yakınıyorum ama bi ara suna dumankaya'nın limon ve pudra tavsiyesini yaptım fakat devam ettiremedim çok meşakkatli bi işlem.daha önce gazetede okumuştum bunun tek tedavisi dubaide bi dr.lazerle koltuk altı ve bikini bölgesinin rengini açıyomuş! yani yine sonuca ulaşamıyoruz.....

oyy bütün sayfaları okumakk zorladı baya selam kıslar =) pişik kremi ile sonuç alan var mı aranızda ? ben bu aralar yüzüme expigment kullanıyorum lekerlim için ama yazdıklarınızdan sonaa epeyy tırstımm diyebilrim bıraksammı acaba CADIARZU

arkadaşlar..3 günde herşey güzel olsun istiyorsunuz. önerdiğiniz çoğu öneri doğru ama istikrar lazım 6 ay 1 sene lazım. ameliyatla bile 1 haftada iyileşemezsiniz. ki siz dış etkenlerle bu işi yapmaya çabalıyosunuz. beim önerim Suna hanımın pirinç unu sirke ve yoğurt karışımıdır. koltukaltı ve genital bölge için. ama 3 günde beklemeyin. biraz sabır.zemuszemus. birde her bünye farklıdır unutmayın

canım o karışımı tam olarak yazarmısın bide nasıl kullanıcaz ne kadar bekleticezhihoyyyt

1 kaşık pirinç unu
1 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı kadar sirke
Hazırlanışı ve Uygulanışı:
Tüm malzemeleri bir kap içerisinde iyice karıştırın ve elde ettiğiniz bu karşımı koltukaltı bölgesine sürerek ortalama 15 dakika kadar bekleyin. 15 dakikanın ardından koltukaltı bölgesini ovalayarak karışımı çıkarın ve ılık su ile masaj yaparak iyice temizleyin.
Koltukaltı bölgesini temizledikten sonra limon suyu sürün ve kuruduktan sonra talk pudrası sürün. Haftada 2 kez uygulamanız durumunda kısa süre içerisinde koltukaltı rengi düzene girecektir.
hadi kolay gele şekerlerhihoyyyt

bende sabah ağdya gittim ağdadan sonra hemen pudraladım iki güne bir yada üşenmezsem hergün pudralayacam sonuçları yazarım aslında pudradan önce limon sürmek istiyordum ama çok yakıyo sürmedim zaten ağda bayağı sızlattı hala sızlıyo :gitme:

kızlar karışımı denedinizmi?bende böylebir sorun yoktu nasıl hamile kaldım koltuk altı ve genital bölge karardı anlamadım gitti acaba geçicimidir onuda bilmiyorum yaz geldi çok kötü duruyor(

Kızlar şimdi nette dolaşırken buldum,bu işe yararmı acaba?

Suna Dumankaya'dan koltukaltı kararmalarına doğal çözüm önerisi:

Malzemeler:
• 1 çay kaşığı vazelin

• 1 çay kaşığı elma suyu

• 1 çay kaşığı limon suyu

Uygulama: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltukaltına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir

ya arkadaşlar neden kendinizi bukadar hırpalıyorsunuz varsın esmer olsun ya oynamadığımız bir orası kalmıştı ona da el attık sonun da kaydirigubbakcemile5
bende esmerim aynı sorun bende de var ama ben sorun etmiyorum esmer olsa ne olacak allah başka dert vermesin sizde bilirsinizki yaş ilerledikce fizyolojik değişiklikler yaşıyoruz ...
bunun çağresi olsaydı anneannelerimizde bu sorun olmazdı ...ben küçüklüğümden hatırlıyorum hamamda görürdüm onları onlarınkide esmerdi ...
dikkat edin adet olmaya başladıkdan sonra esmerleşiyor jiletle ağdayla ne ile olursa olsun esmerleşiyor hele doğumla beraber daha bir esmerleşiyor doğal olarak ....

takmayın kafanıza bunu hepinize sağlıklı günler dilerim zemuszemus

bayanlar pudrayı koltuk altınıza uzun süreli kullamayın o bölgede yağ bezesi şeklinde kitleler oluşturabiliyor aman dikkat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…