Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
dün gece bikini bölgeme ağda yapıp tenürdüyot sürüp yattım sabah duştan sonra yine sürdüm rengi daha da koyu oldu bu tentürdiyotu başka deneyen var mı ilk zamanlar böyle mi oluyo ne zaman düzelir çok canım sıkıldı senağlama

Merhaba Kızlar
ben de 5 gündür tentirdiyot sürüyorum. Kapkara oldu kötükedihüso
Hala da soyulma falan olmadı. Tentirdiyotu ne kadar süre ile kullanmak lazım.
Faydasını görmüş olanlardan bilgi alabilir miyiz?

canım bir hafta sonra falan tentürtüyotun karartısı geçiyo ama ben bir faydasını göremedim pudrayı deneyecem yada limonu limon etkili olabilir aslında daha mantıklı geliyo bana ama o da çok canımı yakacak :tomato:

canım bir hafta sonra falan tentürtüyotun karartısı geçiyo ama ben bir faydasını göremedim pudrayı deneyecem yada limonu limon etkili olabilir aslında daha mantıklı geliyo bana ama o da çok canımı yakacak :tomato:
Merhaba Seda,
Çok teşekkür ederim. Çok rahatlattın benia.s.
Ben tendirdiyotu bir müddet daha kullanacağım- sonuçta faydasını görenler de olmuş.
Ancak şu anda dediğim gibi korkunç durumda... Kopkoyu- bayağa kahverengi.

Bu arada pudra için sakıncalı diye okudum. Yani oranın florasını bozuyormuş. Bu forumda okudum. Kız bebeklerde bile iyi değilmiş pudra diye, ama derinlemesine araştırmadım.

Bana tendirdiyottan sonra en mantıklı Popolin Krem ya da Dalin pişik kremi gelmişti. Tendirdiyot işe yaramaz ise onu deneyeceğim.

hihoyyyt

almadım yalnız cok yakında siparis verecegim. malıyetlerı satın alacagın yerdede yazıyor zaten. googleda aratın aynen yazdıgım gıbı 2.link sanırım ozel msjla merak edersenız yazabılırsınız.kaydirigubbakcemile2

selam arkadaşım.. bu kremlerin siparişini verdin mi acaba? ne kadara mal oluyor toplam... bende almak istiyorum :KK43:

kızllar pudra kullanmayın ıltahab yapıyo ıyı degıl popolın krem bebeklerede bısey yapmıyo o olabılır ama tentırtuyod falan napıyosunuz dıkkat edın kas yapıyım derken goz cıkarmak sızınkısı

kızlar bende de hafif bir esmerlik var.o bölgede çok yoğun kıllanmam olduğu için lazere başladım rengi açıldı lazer düşünürseniz tavsiye ederim bir taşta iki kuş vuruyorsun

kizlar bence tentudiyot ise yariyor..ben biraz gec farkettim cunku rengi gercekten cok koyuydu...1-2 ay sonra farkediyorsunuz renginin acildigini..

yahuu dert ettğiniz seylere bakın!!
arkadaslar söylediğiniz şeylerın çoğu kımyasal bılesımlı..
yada asıtı ayrıltırılmamış maddeler..
yapmayın dr ye gıdın ..
dermatoloklar ne için var gıdın sorununuz çözulsun..

bugün expigment aldım deniycem bakalım sonuç nasıl olcak.umarım olumlu olurrrrrrrrkaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:

bugün expigment aldım deniycem bakalım sonuç nasıl olcak.umarım olumlu olurrrrrrrrkaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek:[/QUO

o kremi dr kontrolü dışında kullanma derim.. soyulduktan sonra tahriş edip o da leke yapabiliyomuş... dikkat et.. kaş yapalım derken göz çıkartmayalım...

yaaa evett yaa tahriş etti 2 günde senağlamasen ne yaptın peki sende durumlar nee şuan ne kullanıyosun yada kullanıyomusun bişey opuyorumnanaktan

yaaa evett yaa tahriş etti 2 günde senağlamasen ne yaptın peki sende durumlar nee şuan ne kullanıyosun yada kullanıyomusun bişey opuyorumnanaktan

ben o kremi hiç kullanmadım.. şu an sadece popolin kullanıyorum ama onuda düzenli kullanmadım.. vücut peelingimden banyoda malum bölgeye yapmaya başladım.. bakalım henüz bi gelişme yok açıkcası....

anladım canım etki ederse haberder et ya..ben hiç memnun değilim bu durumundan bakalım bende başka yollar arıycam

arkadaşlar tecrübelermden daynaarak ayzayım size peeling yapmanız lazım ürününe göre hergünde yapabilirsiniz ama normalde genelde rünler haftada maximum 2 gün yapılabilir görürsünüz renk açılıcaktır bu genelde sıcak ağdada oluyor

yararlimi zararlimi siz karar verin arkadaslar

Tentürdiyot, bir kesiğe, bir sıyrığa mikrop kapmasının önüne geçmek için sürülen iyotlu tentür.
Tentürdiyot, deride mevcut bakterilerin %99.88'ni azaltır. Derinin dezenfeksiyonundan sonra yaklaşık 4 saat 40 dakika süre ile asepsisini sağlar. Gram-negatif bakteriler ile kontamine olmuş ellere uygulandığında, kısa sürede dezenfeksiyon sağlanır. Iyot %2, Sodyum iyodür %2,5 içerir.

Kullanım yeri : Cilte ve yara dezenfeksiyonunda ve tedavisinde, ameliyat sahasının hazırlanmasında, jinekolojik muayene ve doğum sırasında, ürolojide, mesane yıkanmasında, genel cerrahide intraoperatif periton yıkanmasında, biyopsi, punksiyon, enjeksiyon ve kan alma işlemlerinde, yara tedavisinde, mukoza dezenfeksiyonunda, ağızdaki aft tedavisinde, yanık tedavisinde, pyodermi, mikotik ve bakterilere ait enfeksiyonlarda, superenfekte dermatozlarda, göğüs ve kalp cerrahisinde mediastinid tedavisinde, ortopedide osteomyelit lokal enfeksiyonun tedavisinde ve fistüllerde, alçı yerinin hazırlanmasında ve cerrahi el dezenfeksiyonunda kullanılır. Tentürdiyot aşırı tahriş edici bir madde olduğu için günümüzde artık kullanılmamaktadır (örneğin ilk yardım çantalarından kaldırılmışlardır). Onun yerine etkili, daha az tahriş edici ve dokulara daha az zarar veren "Po*li*vi*nil*pi*ro*li*do*n iyot" isimli madde kullanılmaktadır.

ben popolin kullanmaya başladım sanki açılır gibi oldu ama bakıyım bi kaç gün daha kullanıyım ne olacak.ondan sona bide Tentürdiyot deniycem:1rolleyes:

X