Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
popolin kullananların sonucunu merak ediyorum yazarsanız sevinirim.bu konu için üye oldum foruma:)
aslında bir krem buldum ama sadece online alışveriş sitesinde satılıyor.aktarlarda aradım ama bulamadım.

popolin kullananların sonucunu merak ediyorum yazarsanız sevinirim.bu konu için üye oldum foruma:)
aslında bir krem buldum ama sadece online alışveriş sitesinde satılıyor.aktarlarda aradım ama bulamadım.

eczanelerde vardır.
bende bi ara kullanıcaktım ama unuttum.
bugün bi bakayım

Bayanlar expigment %4 lük olanı koltuk altı bölgeme sabah akşam kullandım.kullanırken dikkatli sürdüm istediğim bölge dışına taşırmadım ve krem emilene kadar kollarımı kapatmadım yaklaşık 2-3 dakika. kaşındı kızardı ama dünden beri incecik deri soyuluyo şu anda biraz daha kızarıklık var ama hergün biraz daha iyi oluyo işe yaradı 1 ton açtı deri rengini. ama kullanırken her sürmeden önce bi önceki krem kalıntılarını mutlaka yıkadım.genital bölgede kullanmadım ama denemekte yarar var. Bilgilerinize arz ederim :)

Arkadaşlar, uzun süredir takip ediyorum siteyi. Aranıza yeni katıldım. Konuyla ilgili yurtdışında çok fazla krem var. Hatta bi tane sipariş verdim bugün. Gelişmeleri sizinle paylaşmak isterim. Bu krem sadece 1-2 haftada sonuç veriyormuş,kullananlar çok memnun. Türkiye'de yok ama güvenilir bi siteden aldım ben.Şu an set halinde kampanyalı kargo dahil 100 tl ye mal oldu.2 gün süre kalmış.Sorularınızı ve gelişmeleri paylaşabiliriz.Çatlaklar için de renuee başladım.4 gündür kullanıyorum.İnanılmaz etkili.

DİFFLERİN JELİ KOL ALTIMA TENTİRDİYOTUDA HASSAS BÖLGEYE SÜRMEYE BAŞLICAM ETKİLERİNİ YAZARIM BU KONU UFAK GÖRÜNSEDE Bİ BAYAN İÇİN KENDİNE GÜVENİNİ ZEDELEYİCİ ÇEKEN BİLİRmafoldumben

DİFFLERİN JELİ KOL ALTIMA TENTİRDİYOTUDA HASSAS BÖLGEYE SÜRMEYE BAŞLICAM ETKİLERİNİ YAZARIM BU KONU UFAK GÖRÜNSEDE Bİ BAYAN İÇİN KENDİNE GÜVENİNİ ZEDELEYİCİ ÇEKEN BİLİRmafoldumben

sonuçlarını 4 gözle bekliyorum.özellikle hassas bölge için olanını.ben şuan bişi kullanmıyorum bıraktım.sonuca göre tentirdiyota başlıyıcam:çok üzgünüm:

kızlar tüm forumu baştan aşağı okudum bende bir tek bende var sanıyordum.

benim öncelikli derdim koltukaltı kararması şimdide genitali dert etmeye başladım 7 aylık hamileyim doğuma böyle gitmek istemiyorum hamilelikde dahada karardı...
ağdaya gidemiyorum artık bu aydan sonra yasaklandı ağdaya gitmem peki hem jiletle devam edip hemde kararmayı nasıl engelliycem.
popolinden fayda gören oldumu

popolin bilmem ama dalin pişik remi ve tentürdiyotu kullandım ben baya da fark etti gözle görülür şekilde denmekte yarar var

expigment berbat ettiii kafayı yicem 20 güne çözüm lazım off yaaaaa 20 günüm kaldı ama daha beter oldu karardı büzüştü :çok üzgünüm:

çözüm bulannnnnnnn sonuç alan varmııııııııııııııııııııııııııııııııı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt

bebeyagıyla limonu karıstırıp surun cok ise yarıo. suna dumankayanın formulu bu. ben denedim ise yaradı dogumdan sonra tekrar deneyecegim uzun sureli yapmadım. olculerini bilmiorum ben bebeyagına biraz limon suyu sıkmıstım. detaylarını kendi sitesinden bulabilirsiniz..enazından tenturdiyottan dahha iidir

bebeyagıyla limonu karıstırıp surun cok ise yarıo. suna dumankayanın formulu bu. ben denedim ise yaradı dogumdan sonra tekrar deneyecegim uzun sureli yapmadım. olculerini bilmiorum ben bebeyagına biraz limon suyu sıkmıstım. detaylarını kendi sitesinden bulabilirsiniz..enazından tenturdiyottan dahha iidir

bildiğimiz bebek yagı değil mi?

expigment berbat ettiii kafayı yicem 20 güne çözüm lazım off yaaaaa 20 günüm kaldı ama daha beter oldu karardı büzüştü :çok üzgünüm:

kullanmayı bıraktıktan 1 hafta sonra herşey normale dönüyor aslında. sık sık duş al ve başka bişey kullanma düzelir.

Bayanlar yurtdışında bu konu Anal/Vaginal Bleaching olarak bilinmekte ve bu konuda kullanılmakta olan kremler mevcut, google da yaptığım sorgulamada bir sürü krem adı çıktı ancak hiç biri Türkiye' de yok. South beach lightening gel diye bir kremin içeriğini bilgi amacı ile buraya kopyaladım "Water, Cetearyl Ethylhexanoate, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Glycerin, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Saccharide Isomerate, Carbomer, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Sodium Hydroxide, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin"
Belki doktorunuz yada eczacınızla konuşarak içeriği benzer bir krem temin edebilirsiniz.
Ayrıca lütfen hassas bölgelere soyucu kremler sürmeyin çok ciddi problemlerle karşılaşabilirsiniz.

ben de lazer yapan doktoruma soyledim su exipigment kremini, o da su an kullanma cok da ise yarayacagini sanmiyorum dedi yapisal bi durum koyuluk..

nette tesadüf bunu buldum arkadaşlar
sitenin adı bilge sağlık.google da aratınca çıkıyor adresi.
Finale Whitening Cream
Koltukaltı, bikini bölgesi, diz ve dirsek gibi bölgelerdeki
koyulukların lekelerin giderilmesine yardımcı olur,

Koltuk altı ve bikini bölgesi koyulaşması çok yaygın bir problemdir. Ağda, epilasyon ve traş gibi yöntemlerle temizliği yapılan koltuk altı ve bikini bölgesindeki deride zamanla koyulaşma meydana gelmektedir. Özellikle yaz aylarıyla birlikte kısa kol ve bikini giyme oranı arttığından bu sorun görsel bir rahatsızlık ortaya koymaktadır.

Finale Whitening Krem Doğal bitki ekstreleri ile ciltteki ölü hücrelerin temizlenmesine ve koyu renkli bölgelerin renginin açılmasına yardımcı olur. Kendinize olan güveninizi artırır.

Sağlık bakalığından onaylı Finale Whitening Krem,Yüksek kaliteli bitkisel bileşenler ve vitaminlerle özenle formüle edilmiştir. Anti oksidan etkinliği ile oksidatif hasarı önleyerek cilt renginin tonlanması ve renginin açılmasına yardımcı olur. Squalene ve Allontoin nem kaybını önlemek, daha pürüzsüz ve esnek bir cilde kavuşmanız için formüle eklenmiştir. Finale Whitening Cream Nano molekül yapısıyla cildinize daha iyi nüfuz eder uzun süre etkisini gösterir. Cildi tahriş etmediği için zzun süreli kullanım için uygundur.

Kullanımı:

Finale Whitening Cream’i temizlenmiş kuru koltuk altına, kasık bölgesine, dirsek ve diz bölgesine günde 2 kez uygulayabilirsiniz.

Finale Whitening Krem'i bikini bölgesine uyguluadıktan sonra cinsel ilişkiye girmeden önce yıkamak zorunda mıyım?
Yıkamak zorunda değilsiniz.

Finale Whitening Krem'i güvenerek kullanabilir miyim?

Finale Whitening Krem GMP (ıyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretilmiştir. ıçinde kullanılan hammaddeler özenle seçilmiş ve HPCL testine tabi tutulmuştur. Bu nedenle güvenle kullanabilirsiniz.

Finale Whitening Krem'i Roll-on ile birlikte kullanabilir miyim?

Evet kullanabilirsiniz. Önce Finale Whitening Krem'i uygulayıp daha sonra roll-on'u uygulayabilirsiniz. Hoş kokusu nedeniyle dilerseniz sadece Finale Whitening Krem'i uygulayabilirsiniz.

Finale Whitening Krem ve Beyazlatıcı roll-on'lar arasındaki fark nedir?

Genelde Roll-on ter ve bakterileri azaltmak için antiperspirant maddeler ve Alüminyum Chlorhydrate, Triclosan gibi Alüminyum grubu Serconium tuzlar içerir. Bu maddeler koltukaltının PH değerini etkilediğinden koltukaltı bölgesinin renginin koyulaşmasına ve tahriş olmasına neden olur. Eğer kullandığınız beyazlatıcı roll-on'un içinde yeterli miktarda beyazlatıcı etken maddeler yoksa bu koltukaltı bölgenizin daha da koyulaşmasına neden olabilir.

Uzun süre Finale Whitening Krem kullanmamın zararı olur mu? Cildim daha da koyulaşır mı?

Finale Whitenig Krem hydroquinone, civa ve ağartıcı içermediğinden uzun süreli kullanımda herhangi bir sakınca oluşturmaz. Cildinizi tahriş etmez.

30 TL

Ambalaj: 30 gr tüp

ıçindekiler: Tamarind extract, Emblic extract, Ipomoea extract, Aloe vera extract, AHA, Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin F, Squalene, Allantoin

Finale Whitening Cream
(Koltuk Altı ve Bikini Bölgesi Beyazlatıcı)

Sizden Gelenler

--------------------------------------------------------------------------------

Emine ATEŞ - Bursa

Finale Whitenig Krem'i kullanmaya başladıktan 3-5 gün sonra ten rengimdeki değişimi farkettim. Etkili sonucu 1 aylık kullanımın ardından gördüm. Teşekkürler

--------------------------------------------------------------------------------

Esra TUNÇ - Mersin

Uzun zamandır böyle bir ürün arıyordum. Sayenizde büyük bir sorunumdan kurtuldum. Umarım tekrar koyuluk oluşmaz.

Zeynep ALTIN - ıstanbul

Hızlı kargo için teşekkürler

Zerrin BURÇ - ızmir

Her konudaki yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler.

Emre BAYRAK - ıstanbul

Kredi kartı ile internetten alışveriş yapmaya çekiniyordum. Siparişimi verdim ve ertesi gün siparişim geldi. Teşekkürler

Tuğba DıNÇ - ıstanbul

Ürünün sağlık bakanlığından onaylı olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim. Umarım etkisini görürüm.

Ece DERMıRKAN- ADANA

Çok hoş kokulu bir krem ve vücüt tarafından çok kolay emiliyor. Tavsiye ederim.

Hanife DEMıR- ANKARA

Benim için gizlilik önemliydi. Yani sipariş geldiğinde dışardan ambalaja bakınca içinde ne olduğu bilinmesin istiyordum. Sipariş normal bir kargo poşetinde geldi. Dışardan bakınca içinde ne olduğu anlaşılmıyordu yani.teşekkürler...

kızlar tüm forumu baştan aşağı okudum bende bir tek bende var sanıyordum.

benim öncelikli derdim koltukaltı kararması şimdide genitali dert etmeye başladım 7 aylık hamileyim doğuma böyle gitmek istemiyorum hamilelikde dahada karardı...
ağdaya gidemiyorum artık bu aydan sonra yasaklandı ağdaya gitmem peki hem jiletle devam edip hemde kararmayı nasıl engelliycem.
popolinden fayda gören oldumu

hamilelikte böyle olması çok normal, ama doğumdan belli bir süre sonra eski bebeksi görünüme geri dönüyorsun.

X