Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya burada birşey uygulayıp kesin sonuç alan bir arkadaş yazın lütfen..
hem aramızda hiç doktor yokmu..bir ses versin sesimizeeee:)

valla ben tenturdiyotu surdum bakalim bi ise yarayacak mi..kolumda gorunmeyen bir yerde denedim, 1-2 yikamada cikiyor..bakalim bir yarari olacak mi? 5-6 gunden sonra soyuluyor denilmisti sanirim, ona gore gelismeleerden haberder ederim sizi..

bogaza suruldugunu de ilk defa duyuyorum ya peki bogazina surdugunde renk acilmasi oluyor mu? farkettin mi ole bise?

hic dikkat etmedim ki bogaz kisimda renge canim. simdi baktim ben cizgi cizer gibi suruyordum bogazima. sanirim renk acmasi icin tum surmek gerekiyor. yani arada acik yer birakmadan. cizgiler yaparken yakmiyo.

..................

Son düzenleme:
KIZLAR sakın expigmenti genital bolgeye kullanmayın ben yüzümdeki güneş lekesi iiçin kullandım acayip gerior ve soyuluyor alt deri zaten taze olduğu için kızarıyor oraya sürüldüğünde ne olacagını tahmin edersinizzz artık aman sakın:)

kizlar acnelyse, expigment gibi kremler deriyi soyucu ozellikte..acnelysi doktor bana burnumdaki siyah noktalar icin vermisti..cildin hassasiyetine gore 2-3 gun surup 1-2 gun surmuyorsunuz, onu artik kendi cildinize gore siz ayarliyorsunuz, cok guzel soyuyor siyah nokta falan kalmiyor. yalniz aksamlari kullanin, surup gunese de cikmayin..cok fazla soydugu icin ayni zamanda cildi yenileyen, tamir eden bir baska kremle beraber kullanilmasi daha dogru olur..o yuzden genis bolgelere surecekseniz madecassolu da beraber kullanin derim ben, biri soyarken oteki onarir boylelikle cok fazla tahris olmuyor..yalniz gozle gorulur sekilde renk acar mi onu bilemiyorum, ama cildi yeniliyor. benim genital bolgemde ciddi anlamda bir koyuluk var, sanmiyorum ki o kadar etkili olsun..tenturdiyot denedim ben, gerci fazla kullanamadim ama belirli yerlerde sanki biraz acilma var gibi geldi bana, benimki cok koyu oldugu icin anlayamiyorum pek..duzenli olarak tekrar kullanmaya baslayacam, acilirsa haber veririm sizlere..

bende bu tentürdüyotu denemeye karar verdim sürdükten ne kadar süre sonra yıkamamız gerekiyo yani kullanan arkadaşlar ne kadar bekletiyo

ben yikamiyorum..banyodan banyoya, ozellikle bir sure bekletip yikamiyorum yani..deride ne kadar fazla kalirsa o kadar cok soyulma etkisi yapiyor bence..surup yikamanin bir faydasi olacagini sanmiyorum..

kullanıyorum ben expigment acayıppp kasıntı yapıo ama sorada soıyuyo cıldı resmnn yenılıo lazer sorası doktorum kendı vermıstı

cilt doktoruna gittiniz mi?
belki de bir cilt rahatsızlığı var
renk değişiklikleri,özellikle de kaşıntı,ağrı falan varsa bir hastalık kaynaklı olabilir

kızlar benim teyzem gençken yüzüne rengini açmak için oksijenli su sürüyomuş ben hiç denemedim belki genital bölge için de iyi geliryasakkelime

mrb kızlar..bu sorundan dolayı 10 gün önce filan cildiyeye gittim.bu bölgede bazı kişilerde özellikle kıl kökleri sebebiyle kararma olabileceğini söyledi.renk açıcı krem filan süremezmiyim dedim.hassas bi bölge olduğu için bu tarz kremleri kesinlkle tavsiye etmiyorz ancak lazer epilasyonla biraz rengin açılabileceğini hiç olmazsa daha fazla kararmasının engellenebileceğini söyledi...ama bnm korkum bi arkadaşımda epilasyon sonrası bi yan etki olarak bi kısmında kararma olmuştu..

Dipnot olsun benden de :KK66:

tentürdiot renk açıyor mu bilemiyorum ama ben tentürdiotu sirle (normal ağda da farketmiyor gerçi) kollarımı aldıktan sonra sürüyorum bi süre bekletip (çok deil 10dakka falan) sebamedle yıkıyordum böylece ağda sonrası oluşan sivilcelerden kurtuluyordum. bunu da galiba bu sitede okumuştum. başka yerlerde olmuyor ama kollarımda aşırı sivilcelenme oluyordu tentürdiyot bu sorunu çözmüştü.

expigmenti sakın oraya kullanmayın o krem yüz cilt rengi açıcısı. kızlar kesin bilgi edinmeden herşeyi sürmeyin sakın. önemli bölge geri dönüşü olmayan hastalıklar yapabilir. onun tedavisinin olmadığını duymuştum ben.

kızlar traş kararmaya neden olyo kesinlikle hepimiz dönem dönem o bölge için traş kullanmışızdır kesnlikle bu yüzden oluyo ben bi süre jinekolog yanında staj yapmıştım bu konuyu sorduğumda o malum bölgeye kesinlikle hiç birşeyin hatta sabun bile değdirmemek gerektiğini söyledi o bölge kendi kendini temizleme özeliğine sahipmiş(bazen sıvılar gelio ya)özellikle yeni evliler asla denemeyin çnkü yeni evli bi bayanın enfeksiyon kapma riski kıza göre çok fazla mümkün olduğunca traş sürmeyin canınız yanıodur ama dayanın bi çok kadın hastalığı ortaya çıkıo buda saçma sapan krem vs lerin etkisiyle oluyo insanların ne sorunu varsa ona hemen bi krem yapıolar yararı belki oluyo ama çok hassas bi bölgeye uygulamakla aslında kendimize zarar verioruzz benneyaptımki

tuzluçerezim nerelerdesin. malum bölge ne durumda. topiği okurken gülmekten yıkıldım. şaka bi yana dalin pişik kremi etkili oluyor. tuzlu çerez yorumlarını bekliyorum canım. :1hug:

dün gece bikini bölgeme ağda yapıp tenürdüyot sürüp yattım sabah duştan sonra yine sürdüm rengi daha da koyu oldu bu tentürdiyotu başka deneyen var mı ilk zamanlar böyle mi oluyo ne zaman düzelir çok canım sıkıldı senağlama

X