• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Genital bölge esmerliği !!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yok tatalı ben hassas zamanlarımdayım ben:utangac:
bitince başlıycam
bütün forum dolunayda sidik yarışına girmiş tüylerden kurtulmak için:roflol::roflol::roflol:..yılın buluşu kızım,sen hala lazere mi gidiyorsun lülülülülülü

Haberim yok mu zannediyosun lülülülülülü talım.. onu da denedim.. bi ara sidik topiğinde gördüm yaznı.. o gün bende yaptım valla :utangac: eğer olursa verdiğim lazer paralarına oturup ağlıycam senağlama ... Sen yaptın mı kıızzkaydirigubbakcemile3

bu yaşta pudaralanacağım hiç aklıma gelmezdi.. :roflol: sen ne kadar kullandın acaba :uhm: belirgin şekilde renk açıyo mu acaba? gündüz pudra akşam tendürdiyot max etki yaratabilirmiyim acaba :teytey: bugünden itibaren başlıyorum.. gelişmeleri yazarım..dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayız inşallah :delphin:

tuzlu çerezim pudrayıda nerden çıkardın? :1shok: ben dalin pişik kremi kullandım. Ağda sonrası kullanırken beyazlattığını farkettim. dene gör canım. ama pudra kullanma sakın :1no2: cildini kurutur. ama krem nemlendiriyor ve bakım yapıyor. öpüyorum canım.
a.s.

acnelyse krem sanırım expigment kremle aynı görevde. o da soyucu bir krem ve geceleri kullanılıyor. çoğunun çillerini giderdiği bile yazılmştı. ama ben genital bölge için kullandım, hiç etkisi olmadı.

pudrayıda aslında koltukaltı için zararlı derler, kist yapıyormuş. bununla ilgili bir konu okumuştum yine burada. anlatan arkadaşlar vardı. o nedenle genital bölgede de ben kullanmıyorum.

tentürdiyot kullananlardan sonuçları bekliyorum.

Haberim yok mu zannediyosun lülülülülülü talım.. onu da denedim.. bi ara sidik topiğinde gördüm yaznı.. o gün bende yaptım valla :utangac: eğer olursa verdiğim lazer paralarına oturup ağlıycam senağlama ... Sen yaptın mı kıızzkaydirigubbakcemile3

yok canım ya
ben cesaret edemedim valaa
ama işe yararsa kapatcam burnumu eyvallah dicemmm:)lülülülülülü:lepi:kafamçokkarıştıdelikafadulden

tentürdiyotu kullanıpta memnun kalanlar lütfen yorumlarını yazsınlar;bekliyoruz şutarafagitti

Son düzenleme:
ben dünden itibaren popolin pişik kremi kullanıyorum... :teytey: bakalım gelişmeleri paylaşırım kızlar... açılırsa açılır, açlımazsa elindekiyle yetinmeyi bilecek artık yapcak bişey yok kaydirigubbakcemile3

lazer açar mı acaba? çünkü koyuluğunda nedenleri farklıdır elbet. mesela benimki tahminimce kıl kökleri yüzeye yakın olduğu için koyu renk ve bununda çaresi olur mu bilemiyorum.

Bu siteyi dolaştıkça dünyada yalnız olmadığımı hissediyorum kızlar :) Bu sorun bi tek bende vardır herhalde diyordum baktım epey kalabalıkmışız.
Tüm yazıları okudum ve genital bölge ile ilgili olduğu için ne yapacaksak çok dikkatli seçip yapmamız gerektiğine karar verdim. özellikle cildi soyan ürünleri doktora danışmadan kullanmayın arkadaşlar biliyorsunuz kanser bir tür engellenemeyen hücre bölünmesi hastalığı, cildi soyulmaya ve sürekli deri atmaya alıştırmak bu riske sebep olabilir.
Bu yüzden burada yazılan önerilenden bana en mantıklı gelen pişik kremleri oldu, sonuçta hassas bebek ciltlerinde kullanılabilen bi ürünün bize zararı olmaz diye düşünüyorum. Ama şöyle bir tereddütüm var o da esmerleşmiş bölgenin rengini açmaya yeter mi? Sonuçta ağdadan sonra bakım yaparak daha fazla kararmasını engelleyebilir ama kararmışa bi çözüm getirecek kadar etkili olur mu?
Bu açıdan da tendirdiyot merak uyandırıyor, bi doktora sormak lazım..

Bu arada bu dolunayda sidik yarışı ne oluyor? Çok merak ettim :)

cildi soyan ürünlere bende cesaret edemedim.. aslında o tür ürünleri başka sitelerden arsştırdığım kadarıyla tavsiye eden drlar olmuş.. fakat soyulduktan sonra tahriş olup kahverengi leke kalmış kalan bayanlarda var... bunun için dr a da gidemedim.. utandım açıkcası :utangac: şimdilik pişik kremiyle başladım...

bu arada sidik yarışıyla ilgili Tüylere Enteresan Bir Çözüm (Dolunay ve idrar) burdan detaylı bilgi alabilirsin.. kısacası, tüylerini alıyosun.... ve idrarını sürüyosun...zamanla tüylerin bitiyomuş...:kahve:

cildi soyan ürünlere bende cesaret edemedim.. aslında o tür ürünleri başka sitelerden arsştırdığım kadarıyla tavsiye eden drlar olmuş.. fakat soyulduktan sonra tahriş olup kahverengi leke kalmış kalan bayanlarda var... bunun için dr a da gidemedim.. utandım açıkcası :utangac: şimdilik pişik kremiyle başladım...

bu arada sidik yarışıyla ilgili Tüylere Enteresan Bir Çözüm (Dolunay ve idrar) burdan detaylı bilgi alabilirsin.. kısacası, tüylerini alıyosun.... ve idrarını sürüyosun...zamanla tüylerin bitiyomuş...:kahve:

canım nasılsın
ya gülmekten ölüyorum seni okurken
tuzluçereze bizim kader birliğimiz ne böyle
o soyucu kremler nelermiş ya çok merak ettim
tentürdiotuda kullanıyormusun
ayrıca devamlı soda ile yıkamakta açıyormuş
bende suan en yakın olduğum sodaya başvuruyorum ve hafif açıyo ama
çok yakıcı:)

canım nasılsın
ya gülmekten ölüyorum seni okurken
tuzluçereze bizim kader birliğimiz ne böyle
o soyucu kremler nelermiş ya çok merak ettim
tentürdiotuda kullanıyormusun
ayrıca devamlı soda ile yıkamakta açıyormuş
bende suan en yakın olduğum sodaya başvuruyorum ve hafif açıyo ama
çok yakıcı:)

selam canım.. iyilik kıl, genital uğraşıyoruz işte..sende ne var ne yok Şeniz
bu arada benim sidik denemem başarısız :delphin: benim kıllar tam kadro çıktı valla :uhm: incelme bile olmadı yani :(
soda mı kafamçokkarıştı kız başına başka bir iş açmaayasın.. yakmasıda leke yapabilir.. sodayı nerden öğrendin.. soyucu kremler azelderm.. expiment vb kremler canım

yine ta önceden böyle bir konu açmıştım
bir kız söylemişti
denemdim ve hafifi bir açılma oldu ama uzatmadım mevzuyu
bence minerarlli suyun bir zararaı olmaz ya
yüze bile sürülüyor nasılsa

yine ta önceden böyle bir konu açmıştım
bir kız söylemişti
denedim ve hafifi bir açılma oldu ama uzatmadım mevzuyu
bence minerarlli suyun bir zararı olmaz ya
yüze bile sürülüyor nasılsa

Gerçii dediğin gibi bi zararı olmaz herhalde..sodayla duş bile alındığını duymuştum..pişik kremini günlük sürüyorumda arada soda da yaparım artık.. kazuletcim sen sodayı hergün mü sürüyosun... :kahve: evde sodayla wc ye girerken yakalanmam umarım sırnaşık şey

kılları aldıktan sonra limon ve tuz sürülmesi bende ve arkadaşımda etki gösterdi arkadaşlar. hakikaten kıllar inceldi ve azaldı. limonu ikiye bölüp, üstüne iyice tuz sürüp bastıra bastıra bacaklarımıza sürdük ve diğer yerlerede. :) sonuçtan memnunum. aklınızda bulunsun.

ben wc ye gidiyorum
:)
yahu bu limon ve tuz işinden uzak durun allah muuhafaza itfaiye ye ihtiyacınolabilir...

Kızlar genelde bekarlar daha fazla dert ediyor bunu gördüğüm kadarıyla.
Tabi bende böyle esmer olsun istemezdim :))) Ama napalım oldu.
Hele ki benim hamileliğimde kaaaapkara oldu malesef.Şimdi yeni yeni eski haline dönüyor.
Bence bilinmeyen şeyler denemeyin.

Fazlada takmayın derim.ben bi ara tüyler için limon ve tuz karışımı kullanmıştım.bu hem cildi açıyor hemde yumuşacık yapıyor.
Şimdilerde denemedim hiç.yalnız yakıyor biraz çok dikkatli sürmeklazım.

limon tuz daha çok tahriş edip kızartıp leke yapmaz mı yaw kafamçokkarıştı siz nasıl kullandınız.. her gün mü sürdünüz...

Back