Geniş alın sevenler :(

alın çıkıklığı değil de, alın açıklığı kel gösteriyor sanki :) yani saç bitimi çok gerideyse ..
Alın cikikligi aslinda bahsettigim..Zaten alin cikikligi geniş alinlarda oluyor diye basligi ohle atmıştım :) Evet fotograflarda oyle gozukuyor sahiden de :)

aa cok kafaya taktigim bi yuz hattimi suan cok kiymetli gordum :s fahriye evcen gibi alnin acik diyodi bikac arkadasim uzuluyodum bende koca alinli goruyodum kendimi hatta boyayla hafif ücgen yapiyodum orta sac bolgesine...sasirdim boyle bi konuya ve fahriyenin alnina dolgu yaptirmasina bu gercekmi kizlar ya

evet fahriye evcen in alnında dolgu var bence ya da yağ enjeksiyonu.. Önceki foto.larından anlaşılıyor, şuan alnı daha simetrik ve yuvarlak.. Hatta birçok ünlü de var, örneğin mirenda kerr .

Yalnız ben de araştırdım, özellikle yabancı yayınlarda haberler yapılmış. Çok düşük bir risk de olsa alına ve göze yakın bölgelere yapılan dolgu enjeksiyonlarında körlük riski var, sebebi göze kan akışı sağlayan damarların bloke olması..

Yüz anotimisini bilen, uzman bir doktora yaptırısanız sorun olmaz deniyor ama yinede korkuttu beni

Tabikiiii..
Tabikiiiii.. Bence kiymetini bil :)

benim alnımda belirgin asimetri var bende sürekli yaptırırım düzelir diyordum.. korktum cidden ya ; ne zor işler bunlar dr bulması dert maddi külfet sonrası eziyet bide psikoloji kısmı var işin... yıprandım cidden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…