- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Gercekten bende kac tane actim kimse cevaplamiyor..Bende aynı konuyu açmıştım ama bir kişi bile yorum yapmadı kaç ay oldu demek ki kimsenin öyle bir derdi yok.
Yaa çok üzüldüm..Fahriye evcen yaptiriyor hatta full bastiriyor dolguyu mesela.Bende doktora sordum %10 körlük riski olabiliyormuş bu yüzden yapmıyorum dedi eskiden yapıyordu bırakmış
Maliyeti önemli degil de..bir zarari yoksa yaptirilir yani nedir.. :/Ben bi doktor tanıdığıma sordum önden yuvarlak durması için dolgu yaptığını çok dolgu gideceği için maliyetli olacağını söylemişti
Alin cikikligi bir bayani kel gibi gosteriyor benceAlnım dar kizlar, bir rihanna olmasa da genis ve dolgun bir alin istiyorum..Bence yuzde en önemli seyden biri de alin genisligi ve yapısı..Dolgun da degil geri de daha dogrusu duz yuzume oranla.Yaptiran vs bu durumdan muzdarip olan var mi benim gibi..Yardiminiz lazim
Barış Bey artık yapmadığını söyledi tehlikeli olduğunu söyledi %10alın bölgesine dolgu yapılmıyor zaten, en doğal sonuç yağ enjeksiyonu ile sağlanır...
barış çakır, ozan balık, ilhan serdaroğlu yapan doktorlar arasında..
Geride olmasıda çirkinAlin cikikligi bir bayani kel gibi gosteriyor bence
Alin cikikligi bir bayani kel gibi gosteriyor bence
Alin cikikligida saci geride gosteriyor. Benim nacizane fikrim boyle :)) Hic bir bayana yakismiyoralın çıkıklığı değil de, alın açıklığı kel gösteriyor sanki :) yani saç bitimi çok gerideyse ..
Alin cikikligida saci geride gosteriyor. Benim nacizane fikrim boyle :)) Hic bir bayana yakismiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?