- 5 Aralık 2024
- 44
- 11
- 35
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Merhaba genetikten sonucumuz geldi . Çok şükür transfer olucak bu ay genetik tarama ile anne olan veya anne adayı olan var mı anlatabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç günde geldi sonucunuz ? benim yarın 5.gün olacak embriyolar. yarın gönderecekler genetiğe..Merhaba genetikten sonucumuz geldi . Çok şükür transfer olucak bu ay genetik tarama ile anne olan veya anne adayı olan var mı anlatabilir mi
Merhaba , lucrin 3,75 iğne vurulacak yarın benim de sonra adetim beklenecek ve transfer olucak Allah’ın izniyle sizde nasıl kaç tane yüklenecek yaş ve hangi hasteneMerhaba bende genetikli tüp bebek yaptırıyorum salı transferim olcak inşallah
3 haftadan sonuç geldi ? Kaç embriyo gönderceksiniz siz ? Yaşınz kaçkaç günde geldi sonucunuz ? benim yarın 5.gün olacak embriyolar. yarın gönderecekler genetiğe..
Lucrin iğne si ne için vurulacak,? 1 tane transfer edilcek yaşım 30 hastane acibademMerhaba , lucrin 3,75 iğne vurulacak yarın benim de sonra adetim beklenecek ve transfer olucak Allah’ın izniyle sizde nasıl kaç tane yüklenecek yaş ve hangi hastene
Acıbadem Maslak benim de . Sizin de Maslak mı ? Lucrin in neden vurulacaği bilgisi alamadım henüz sabah hastaneye gideceğiz o zaman sorucamLucrin iğne si ne için vurulacak,? 1 tane transfer edilcek yaşım 30 hastane acibadem
Hayır atakent benimki.Acıbadem Maslak benim de . Sizin de Maslak mı ? Lucrin in neden vurulacaği bilgisi alamadım henüz sabah hastaneye gideceğiz o zaman sorucam
Lucrin aklımı çok kurcalıyor 2 gündür, eltime vurmamışlar da benden çok yumurta toplanmıştı (MaaşaAllah SubhanAllah ) ondan mi acaba ?Hayır atakent benimki.
Sizde kaç yumurta toplanmıştıOlabilir.. bende vurulmadim hiç bilmiyordum bu iğneyi
11 yumurta toplandi 4 tane 5.gün embriyosu oluştu..3 tane gönderdik genetiğe 1 tane sağlıklı geldiSizde kaç yumurta toplanmıştı
Anladım canım bende 32 toplandı. 25 sağlam çıktı . 11 tane embriyo oluştu. 4 tane gönderdik genetiğe, 2 tane transfer edilebilir geldi . Yani bu sayısal farklılaıktan dolayı mı lucrin vurulacak acaba bilemedim11 yumurta toplandi 4 tane 5.gün embriyosu oluştu..3 tane gönderdik genetiğe 1 tane sağlıklı geldi
Maşallah baya olmuşAnladım canım bende 32 toplandı. 25 sağlam çıktı . 11 tane embriyo oluştu. 4 tane gönderdik genetiğe, 2 tane transfer edilebilir geldi . Yani bu sayısal farklılaıktan dolayı mı lucrin vurulacak acaba bilemedim
Tahminim ondan dolayı sanıyorumMaşallah baya olmuş
Evet olabilirTahminim ondan dolayı sanıyorum
Rabbim yardımcımız olsun senin aralığın kaçıydı transfer canımEvet olabilir