genetik olan basen ve kalçadan kurtulmayı başaranlar

Kötü olmuş üzüldüm. Bende şimdilik 30 day shrede başladım. Faydasını görürüz inşallah.

Bu basen hic erimiyor. En sonunda biy uzatma egzwesizlerine basliycam. En azindan boy uzağınca kötü görünmez. Ne de olsa hic erimiyor. Bacaklarim ince görünür belki.

deme oyle ya umudumuzu yitirmemeliyiz.kac cm senib basen ve eline yag mi geliyor dokununca
yanlış olcmediysem 93 benim yaptığım pilateste squat çeşitlerini yapıyorum. biraz sertlesti. boyum 165 oldugu icin kotu duruyor. birde benim baldir ve ic bacak problemim var.

yanlış olcmediysem 93 benim yaptığım pilateste squat çeşitlerini yapıyorum. biraz sertlesti. boyum 165 oldugu icin kotu duruyor. birde benim baldir ve ic bacak problemim var.
aynilari bende de var.baldirim filan cok kalin.93 cm dedigin kalcaysa cok cok iyi bence benim 100lerde yine de umudumu yitirmemeye çalışıyorum cunku biktim artik sort giyiyorum igrenc duruyo acik renk pantolon giyemiyorum gomlegi pantolona geciremiyorum yeter sıkıldim her sene ayni seyler insallah bu sefer azimle devam etmek istiyorum hicbir sey yapmamaktan iyidir

aynilari bende de var.baldirim filan cok kalin.93 cm dedigin kalcaysa cok cok iyi bence benim 100lerde yine de umudumu yitirmemeye çalışıyorum cunku biktim artik sort giyiyorum igrenc duruyo acik renk pantolon giyemiyorum gomlegi pantolona geciremiyorum yeter sıkıldim her sene ayni seyler insallah bu sefer azimle devam etmek istiyorum hicbir sey yapmamaktan iyidir
Insallah ya birde ben inceltmistim ama simdi incelmiyor. Bu ayni kilo verince duraklama donemine girersin ya ayni onun gibi. Zaten etek sort giymeyeli kac sene oldu. Zaten hayatimda hic sort giymedim.Alisverise cikmaya bile cekiniyorum. En son ciktigimda aglamistim. Hicbiri olmamisti

Insallah ya birde ben inceltmistim ama simdi incelmiyor. Bu ayni kilo verince duraklama donemine girersin ya ayni onun gibi. Zaten etek sort giymeyeli kac sene oldu. Zaten hayatimda hic sort giymedim.Alisverise cikmaya bile cekiniyorum. En son ciktigimda aglamistim. Hicbiri olmamisti
nasill inceltmistin canim? bir de simdi kac beden pantolon giyiyosun?

nasill inceltmistin canim? bir de simdi kac beden pantolon giyiyosun?
benim kilo sorunum vardı. kilo hep basen olarak geldi. ben gecen sene ölctum eger yanlis degilse 98 i gordum cok oldu. Internette dolasirken su konuyu gordum http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-504662.html bunu yapmaya basladim. ebru Şallı yapmaya başlamıştım birakmistim. iste bunun yanina basen egsersizleri buldum ama bunlari düzenli yapmadim. bunlari 100 200 300 kere falan yapiyordum. 5 6 egzersiz iyle eridi ama sonra ise yaramadi bende biraktim

ben de o basenlerim eridi gitti konusundaki hareketi yaptim bir sure ama 100un ustune cikamadim sen kac tane yapiyodun faydali oldu mu.bi de kac beden pantolon giydigini yazmamissin

ben de o basenlerim eridi gitti konusundaki hareketi yaptim bir sure ama 100un ustune cikamadim sen kac tane yapiyodun faydali oldu mu.bi de kac beden pantolon giydigini yazmamissin
pantalon 38 giyorum. iste 100 den fazla yapinca fayda sagliyor birde ölçü 90 olunca fark etmiyor su kizinkide 90 boyuda var ama büyük gözüküyor. 85 yapmak istiyorum ben
unnamed.jpg

X