Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
genetik olan basen ve kalçadan kurtulmayı başaranlar
Ben meltfat maratonunu duydum. Baya incelenler olmuş bacak ve basenden. Ben yapamam zor gibi 1 saat vaktini alıyor. Ama yinede bir bakın derim kizlar. Instagram hesabı meltfat baya incelmis.
Ben meltfat maratonunu duydum. Baya incelenler olmuş bacak ve basenden. Ben yapamam zor gibi 1 saat vaktini alıyor. Ama yinede bir bakın derim kizlar. Instagram hesabı meltfat baya incelmis.
canım link kopyalamaya çalıştım. Ama telefon kopyalamadi. Meltfat maratonu yaz blog olarak çıkıyor. 28 günlük olarak. Birde instagram hesabi var. Orada da bir sürü program var. Ama en etkilisi blogda yayinladigi program. Birde instagram hesabında paylaştigi değişimler çok iyi.
canım link kopyalamaya çalıştım. Ama telefon kopyalamadi. Meltfat maratonu yaz blog olarak çıkıyor. 28 günlük olarak. Birde instagram hesabi var. Orada da bir sürü program var. Ama en etkilisi blogda yayinladigi program. Birde instagram hesabında paylaştigi değişimler çok iyi.
Benim basenlerim 95 cmdi uc haftadir kullanıyorum. Haftanin 6 gunu 30 dk iftaedan sonra yapiyorum. Onun disinda gunluk basit isler disinda hareket 0 4 cm inceldi su an 91 cm. Belim de 2 cm inceldi
düzenli spor yaparak ve sağlıklı beslenerek ben birazından kurtuldum ama hala var fakat şu anki görüntüsü beni rahatsız etmiyor. o yüzden kilomu dengede tutmaya çabalıyorum.