- 25 Eylül 2009
- 1.399
- 291
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün gece uyku sersemliğiyle indirmiştim bir şey, bakmayı unutmuşum, şimdi baktım ne olduğuna. 10 günde 10 yaş gençleşin diye bir winrar dosyası. İçinde Callanetics ile ilgili fotoğraflar ve 57:58 dk süren bir Türkçe dublajlı, altyazılı bir video var. Doğru videoyu mu indirmişim canım? Eğer doğruysa 21 gün boyunca sadece bu videodaki hareketleri yapmam lazım değil mi?
Kolay gelsin bayanlar
benim de bacaklarım kalın basenim var ve ben de artık kurtulmak istiyorum
bugün başlamayı düşünüyorum
umarım düzenli bir şekilde uygulayabilirim
hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah.
evet canım doğru video 21 gün boyunca bunu yapacaksın ilk günler zor gelecek ama alışacaksın kolay gelsin
sağol canım sen de başla biran önce hepimiz istediğimiz görüntülere kavuşalım :) çok özeniyorm böyle gömleği tişörtü pantolana geçirip salınıyorlar ya ben de öyle olmak istiyorum başla ve yaşadıklarını yaz canım kolay gelsin :)
teşekkür ederim düzenli olarak yaparım da olumlu gelişmeleri paylaşırım inşallah sizlerle
yalnız ben diğer başlıktaki linklere ulaşamadım
youtube'daki videoyla yapmaya başladım biraz önce fakat yabancı olduğu için anlamıyorum
böyle devam mı edeyim yoksa türkçe dublajı daha mı faydalı olur ?
eğer öyleyse türkçe dublaja nasıl ulaşabilirim yardım eder misiniz ?
kızlar ben de bu konuda yorumları okuyorum
genelde spora başlayıp bırakmış herkes konuların sonunda sonuçlar yok
başarmış birileri mutlaka olmalı
ama nerde?
belki de sonuçları biz yazarız buraya neden olmasın :)
sonuçları paylaşırsan çok sevinirim canım. yürüyüşün basenlere iyi gelip gelmediğini öğrenmeyi çok istiyorum. dene gör diyeceksiniz belki ama motivasyonum olsun istiyorum biri yaptım oldu dese offf her gün yürürüm (ben akşamları 1 saat yürüyorum canım değişiklik olursa söylerim ama yürümek psikolojik olarakta iyi geliyor tabi yer de olması lazım
evet canım onu biliyorum. çok şey de biliyorum ama uygulamak mesela şimdilik en etkilisi callanetics gibi gözüküyor ama şekillendi diyosan dediğin videoyu da uygulamaya çalışayımKızlar geçen sene yazın düzensiz olarak da olsa ''Mari winsor pilates buns thigh'' yapmıştım, ve basenlerim gözle görülür biçimde incelip sekillenmişti, 18 dakikalık aşırı zorlamayan bi video, mutlaka bakın diyorum :)
evet canım onu biliyorum. çok şey de biliyorum ama uygulamak mesela şimdilik en etkilisi callanetics gibi gözüküyor ama şekillendi diyosan dediğin videoyu da uygulamaya çalışayım
kaç ay yapıp etkisini görmeye başladın cnm? yürüyüşle destekledin mi? callaneticsi de araştır maalesef 3 gündür yapamıyorum azim lazım bana arkadaş lazım sen de yorumları oku bi kuvvet başlayalım beraber :)Şekillendi canım bariz incelmişti basenlerim o yüzden yine başladım, 18 dakika çok uzun olmadıgından yapabilirsin. Bende callaneticsi araştırıyorum şimdi ikisini birlikte yapayım diyorum
pilatesi evde videodan mı yapıyosun canım? bir ara denedim ama devamını getiremedim. öyle yağ aldırma olaylarına inanmıyorum canm ya. olursa inşallah çabamla olsun istiyorum. umarım başarabilirim basen hareketi yaptığında ne kadar sürede etkisini görüyosun?yorumları okumadım ama... Benim annem armut tiplidir bende aynı ona çekmişim basenlerim oldum olası kalın tıpkı sizin gibi. ne kadar zayıflasamda yüzden gidiyor ama basenlerde pek değişiklik olmuyor. sadece daha fazla artmaması ve şekilli yani çok lop lop basen olmamak için ( pilates yapmayı seviyorum) ayrıca basen hareketlerinin üzerinde duruyorum. zaman zamanbırakıyorum sporu. sonra yeniden başlayınca bir kaç haftaya eşim bile basenlerin toparlandı sanki diyor.. eğer durumun müsaitse bölgesel yağ aldırmada yaptırabilirsin ki yinede sporla desteklemen lazım...
pilatesi evde videodan mı yapıyosun canım? bir ara denedim ama devamını getiremedim. öyle yağ aldırma olaylarına inanmıyorum canm ya. olursa inşallah çabamla olsun istiyorum. umarım başarabilirim basen hareketi yaptığında ne kadar sürede etkisini görüyosun?