Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o nasil söz güzel bir bayana anlatir gibi anlatiyim :)Kızlar bu tibet egzersizi nedir ne işe yarar Allah aşkına bi salaga anlatır gibi anlatirmisiniz.:d
Vayy canimsino nasil söz güzel bir bayana anlatir gibi anlatiyim :)
canim tibetin genclik pinari diye geciyo ilk hafta 3 tekrarla baslayip 2 ser artirip 21 tekrara ulasiyosun hareketler forumdaki tibetin genclik pinari adli topikte mevcut bir bak istersen. vadettikleri gençlik saglamasi nodulleri yok ediyo sac dokulmesini onluyo regli duzene sokuyo ben inanarak basladim bence sen de basla :)
rica ederim baslarsan haberimiz olsun :))Vayy canimsin
Çok teşekkür ettim tatlım
Tabikide tatlım en yakin bi zamanda yazmayı düşünüyorumrica ederim baslarsan haberimiz olsun :))
bekleriz :))Tabikide tatlım en yakin bi zamanda yazmayı düşünüyorum
ay canim keske olsa bende ben videodan yapmıyorum ezberlemistim video silindi bilgisayarimdan malesefcallanetıcs yapmak ıstıyorum vıdeolara ulaşamıyorum yardım eder mısınız lutfennnn
Canım yürüyüşle eriyo mu bacaklarben akşamları 1 saat yürüyorum canım değişiklik olursa söylerim ama yürümek psikolojik olarakta iyi geliyor tabi yer de olması lazım
canim merhaba öncelikle. yeni mi basladin callaneticse ve basen kalca olcun nedir acabaMarhaba ,yeni üyeyim.ben 13 /21 callenitecs yaptım.basenlerim değişmedi ya.sizin şu an nasıl.
Canım daha yeni sayilirsin ilk 7sini zaten hareketleri kavramak olarak düşün ve devam et kalca basende en iyi spor bu cunku. senin yine iyiymis benim tam 102 kalcam suan yapamiyorum callanetics evde değilim ama coook seviyorum biran once yapmak ixin gun sayıyorum sen de borakma gelismelerden haberdar et lütfen :)Merhaba, 3 haftadır yapıyorum .toplam 14 kere yaptım.ölçülerim aynı.kalça 94 tü hala 94basen ölçmedim amagözüme daha büyük geliyor, yanlış mı yapıyorum.belimde 74 tü 72 olmuş.sadece yürürken sllanırdı.şimdi daha sıkı sanki.sallanmıyor.o kadar zorki hareketler.bu kadar zorlamaya ve bu güzel yorumlara rağmen bende neden hiç değişme yok diyorum.motivasyonun çok düştü.