genetik olan basen ve kalçadan kurtulmayı başaranlar

Benim de annem boyleymis gençken eti yumusakmis baseni varmis simdi taş gibi hatun eti sert ne basen ne bisey onun yasini mi bekliycem simdi:KK51:

evet ya eritebilen varsa lütfen söylesin. yürüyüşle erir mi acaba yürüyüşe başlamayı düşünüyorum da

arkadaşlarrr artık vazgeçtim şunu yapan oldu mu bunu yapan oldu mu işe yaradı mı diye sormaktann... denemeden bilemeyiz değil mi??? tam olarak tarih vermem gerekirse 21 ocak 2014. ben bu tarihte kendim için bi şeyler yapmaya başladım ve inşallah devam edeceğimm.yıllarçabucak geçiyor 21 ocak 2015te basensiz düzgün orantılı vücudum olacakinşalllaaahhh..arkadaşlarrr yok muu vücudundan memnuniyetsiz olan,kendi için birşeyler yapmak isteyen,açık renk pantolon giymek isteyenn,şort giymek isteyenn,dilediğini giyebilmek isteyennn???varsa buyursun katılsın bana ve birbirimizi motive edelimmm... Belli bir kural yok büyük ya da küçük yeter ki her gün hedefimiz doğrultusunda bir şeyler yapmış olalımm.. Benim yaptıklarımm: 22 ocak:ebru şallı selülitsavar 23ocak:callanetics 24 ocak:mari winsor pilates buns and thigh 25 ocak:callanetics .Gördüğünüz gibi kafama göre arkadaşlarr..Azimli arkadaşları beklerim

evet arkadaşlar bgün de mari winsor pilates buns and thigh yapıldı pes etmek yok :)))

CANIM BEN KONUYU YENİ GÖRDÜM..BAYA GEÇMİŞ ÜZERİNDEN..BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM NE YAPTIN İLERLEME VARMI BU KONUDA...

canım 20 ocaktan itibaren her gün 15 dakikada olsa onları eritmek adına bir şeyler yapıyorum inanıyorum olacak :) sen bugünekadar bir şeyler denedin mi

BEN ŞİMDİYE KADAR HEP ZYIF OLDUĞUM İÇİN HİÇ BÖYLE PROMLEMLERİM YOKTU..AMA GEÇEN SENE BEBEK DÜŞÜNÜRKEN DR FOLİK ASİTE FAZLA YÜKLENİNCE DÜZENSİZ YEME ALIŞKANLIĞIDA OLUNCA DİREK ÜST BACAK BASEN VE POPO ŞİŞTİ :) ŞİMDİ KARATAY DİYETİNE BAŞLIYORUM NASİPSE AMA EN ÖNCE ÜST BACA VE BASEN BÖLGEMİ ERİTMEK İSTİYORUM..GÖBEĞİM O KADAR GÖZE BATMIYOR YANİ :)

genetik yapın öyleyse biraz daha sıkı çalışman lazım ama koşu yaparak bunu giderebilirsin...

X