- 7 Haziran 2014
- 275
- 71
canım naptın devam etin mi??4/21 :)) yok mu benimle başlamak isteyenn kalçasından baseninden sıkılmış kimselerr.?? rahat rhat açık renk pantolon şort giymek isteyen ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım naptın devam etin mi??4/21 :)) yok mu benimle başlamak isteyenn kalçasından baseninden sıkılmış kimselerr.?? rahat rhat açık renk pantolon şort giymek isteyen ??
nasıl başarmış bunuBenim de annem boyleymis gençken eti yumusakmis baseni varmis simdi taş gibi hatun eti sert ne basen ne bisey onun yasini mi bekliycem simdi
Bisey yapmadiki zamanla oldunasıl başarmış bunu
allah allah ilginççBisey yapmadiki zamanla oldu
canım yürüyüşlere devam ettin mi etkili oldu muben akşamları 1 saat yürüyorum canım değişiklik olursa söylerim ama yürümek psikolojik olarakta iyi geliyor tabi yer de olması lazım
Ettim yazin ama şimdi çıkamıyorum havalardan tabi etkisi oldu sikilastimcanım yürüyüşlere devam ettin mi etkili oldu mu
CANIM NASILSIN DEVAMMI :)canım 20 ocaktan itibaren her gün 15 dakikada olsa onları eritmek adına bir şeyler yapıyorum inanıyorum olacak :) sen bugünekadar bir şeyler denedin mi
devam tabi istemekle olmuyor bir şeyler yapmak gerek vazgeçmek yok .)CANIM NASILSIN DEVAMMI :)
Vay arkadas ya nerde bu videolarbu arada bahsettiğim callanetics 3/21 :)) basen ve kalçayı eritmede 1 numara diyolar bakalımm...