haklısın :) gelişmeleri bize aktarki başlamaya heveslenelim :) her ne kadar yapsamda istikrarlı olmayınca bi yerde kalıyorum malesefdevam tabi istemekle olmuyor bir şeyler yapmak gerek vazgeçmek yok .)
evet arkadaşlar bgün de mari winsor pilates buns and thigh yapıldı pes etmek yok :)))
ee canlandıralım topiği arkadaşlar yok mu basenlerınden kurtulannNasıl canım bi değişiklik var mı basenlerde ?
Genetik vucut seklinden kurtulmak diye bir sey yok ne yazik ki arkadaslar. Genetik olmayandan var bunun da caresi dengeli beslenme, kardio ve bolgesel hareketler arti esneme. Hepsi tek zincirin parcalari. Hepsi birbirini tamamliyor.
Bacak icin barre workout oneririm. Gorsel bolumde detayli baslik acmistim bu konuda. Ayrica bacak basliginda da basen videolari var. Bir gun yuruyus ya da evde aerobikle kardionu yap 30_60 dk arasi bir gun de ayni sure birkac bacak videosu yap haftada 3_4 gun bacak videolarini yapabilirsin ama gun asiri yap.bilgesel hareketlerde hangilerini önerirsiniz? Benim eskiden 36 beden pantolonlarım basenimin genişlemesinden dolayı olmuyor artık. 40 beden giyiniyorum. Bacaklarımda ince çok orantısız gözüküyor
ama basende yağ var yanı genetık dediğim annemın filan da öyle ama dediğiniz yöntemlerle erimez mı o yağlarGenetik vucut seklinden kurtulmak diye bir sey yok ne yazik ki arkadaslar. Genetik olmayandan var bunun da caresi dengeli beslenme, kardio ve bolgesel hareketler arti esneme. Hepsi tek zincirin parcalari. Hepsi birbirini tamamliyor.
Basende yag olmasi genetik degildir erir. Genetik demek kemik yapisinin seklidir ki o amelyatsiz degismez. Oncelikle bol bol kardio yapman lazim yaglarini eritmek icin.ama basende yağ var yanı genetık dediğim annemın filan da öyle ama dediğiniz yöntemlerle erimez mı o yağlar
peki cardioyu her gün mü yapmamı onerırsınız yoksa günaşırı mı ve kac dakika olmalı en azBasende yag olmasi genetik degildir erir. Genetik demek kemik yapisinin seklidir ki o amelyatsiz degismez. Oncelikle bol bol kardio yapman lazim yaglarini eritmek icin.
30-60 dk arasi yapilabilir. Tempolu yapacaksan her gün agir gelir. Bir calisma haftasi olarak düsünürsen arada 1 ya da 2 günü hic spor yapmadan(pasif dinlenme) ya da hafif yoga esneme veya düsük tempolu yürüyüs (aktif dinlenme) olarak bos günlerini degerlendirebilirsin. Bu tamamen senin istegine bagli. Dogru yag yakma nabzini bulmalisin.peki cardioyu her gün mü yapmamı onerırsınız yoksa günaşırı mı ve kac dakika olmalı en az
Şunu söyleyebilirim Cassey Ho'yu tavsiye ediyoruz. Forumda da konusu var oradan bakabilirsiniz. Haftada bir cm inceltiyor. Ben.brazil buta başlamayı düşünüyorum yazın
Oo 7 cm mi bu supermis ne kadar zamanda incelttiniz kac cm e indi?? Hangi videoyu uyguladiniz bir de video yabanci dil olunca cekiniyorum yapmaya yanlis bir sey yaparim diye.ayy 7 cm hayali bile guzellBen 7 cm falan incelttim. Düzenli plates hareketleriyle inceliyor. Ayni hareketi sürekli yapmak kar etmiyor. Sürekli değişik bir program uygulamalisiniz.
Merhaba ben çok düzenli yapmadım. Şu an yapmıyorum. Ilk baslarda normal basen hareketleri yaptım. Sayılarını arttirdim. Sonra hiç ise yaramamaya başladı. Ebru Şallı yaptım. Hiç etili olmadi. Cassey ho.haftada 1 cm inceltiyor gerçekten ben düzenli yapmadım. Ama mutlaka düzenli olarak yapın. Aynı hareketleri sürekli yapmayın bir yerden sonra ise yaramıyor. Cassey hoya baslamanizi tavsiye ederim. Yabancı olması tedirginlik yaratmasın sizde. Ebru sallinin 2 haftada veremediği sonucu 1 haftada veriyor.Oo 7 cm mi bu supermis ne kadar zamanda incelttiniz kac cm e indi?? Hangi videoyu uyguladiniz bir de video yabanci dil olunca cekiniyorum yapmaya yanlis bir sey yaparim diye.ayy 7 cm hayali bile guzell