Genetik yapin neyse o sekil uzerinden kilo verir ve yaglarini yakarsin ancak maalesef. Genetik vucut yapisi degismez.
en azından düzeltilebilir bence
Kilon ve yag fazlan varsa onlar gider tabii ki sporla. Kemik yapisi ve sekil degismez.
Benimde genetik ne yazikki callenetics yaparsan cok faydasini gorursun.Benim bacaklari toparladigina gore.ic bacak basen bide bacak arkam bogum gibiydi kalcamla arka bacagim birlestiydi resmen.Toparlaniyorum cok sukur
ne güzel canım ya darısı başıma :) ben de bu sporun mucize olduğunu düşünmeye başladım yazılanları okudukça.. geçen sene yazın 6 günden fazla yapmamama rağmen okul açılınca arkadaşlarım senin bacakların incelmiş eskisi gibi değil demişti.ama tabi okul açılınca bırakmak zorunda kalmıştım. bu sefer 21 güne tamamlamaya çalışacağım. dün 1.ciyi yaptım. umarım başıma gelen mucizeyi paylaşabilirim burdan :)
İnsallah cnm sende sonuc alirsin.İlk haftada bile degisimi gormeye baslayinca motivasyonda artiyo devam etmek istiyosun.Benim esim surekli dalga gecerdi bosuna ugrasma erimez o bacaklarin derdi simdi kibarlasmissin vucudun toplanmaya baslamis dedi.Zaten pantolondan kiyafetlerdenn belli 40 beden etegime girdim 42 bedenden.Birakma sakin alisinca yapmadan duramazsin.Bende merak ediyorum sendeki degisimi paylasirsan cok sevinirim.
4/21 :)) yok mu benimle başlamak isteyenn kalçasından baseninden sıkılmış kimselerr.?? rahat rhat açık renk pantolon şort giymek isteyen ??
Canım biraz bahsedebilir misin bundan, gerçekten işe yaradı mı?
merhaba canım eğer forumda callanetics diye aratırsan bulabilirsin o kadar güzel yorumlar var ki. daha önce bikaç kez yapıp bıraktım ama 21e tamamlayamadım bu sefer hedefim bu. ve başarabileceğime inanıyorum ve haftada en az 3 saat yürümeye çalışıyorum. inanıyorum olacak :) sen de bir araştır memnun kalacaksın
Yorumlara baktım da gerçekten işe yarar bir şeye benziyor, ben de başlama kararı aldım. Özel mesajla link atabilir misin cnm acaba? :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600 bu sayfadaki linklerden indirdim ben canım