Genelge yayınlandı: Herkes ‘huzur içinde’ cuma namazına gidebilir

özel mesajlarda toplananları da biliyoruz şekerim dert etme

isim vereceksin. öyle iftira atıp kaçmak yok. nick nick vereceksin. ve delil sunacaksın
Sen cidden aciklaycagini saniyormusun ? Hi biriyapmazki, camur atilir öyle ortada kalir, sonrada sen niye üzerine alindin olur ama yürekli bir sekile hic bir zaman acik ve net yazdiklarini görmedim bu yasima geldim.

Sen cidden aciklaycagini saniyormusun ? Hi biriyapmazki, camur atilir öyle ortada kalir, sonrada sen niye üzerine alindin olur ama yürekli bir sekile hic bir zaman acik ve net yazdiklarini görmedim bu yasima geldim.
diyorumki bizdemi aynını yapsak. ama kendime yakıştıramam ki iftira atmayı. kesin net bilmeden böyle suçlama yapmayı

toplanan toplanmış şekerim gel biz de toplanalım sonra açıklarız kim toplanmış kim toplanmamış
Ama gelip burada oky'nin mesaji uzerine yazinca ona demis gibi algilaniyor. Açıkça soyle kimseyi zam altinda birakma.

Bir de ben fasulyeden uye miyim? Beni niye cagirmiyo kimse Hani ceteydik cevooo

Ama gelip burada oky'nin mesaji uzerine yazinca ona demis gibi algilaniyor. Açıkça soyle kimseyi zam altinda birakma.

Bir de ben fasulyeden uye miyim? Beni niye cagirmiyo kimse Hani ceteydik cevooo
ben okye zerre bişey demem canım geçenlerde birşey geçti aramızda onun üzerine daha da lafım olmaz kendisine merak etme ben çağırdım bak gel işte

“Dini inanç hürriyetinin bir gereği olarak cuma namazı saatinin mesai saatine denk gelmesi halinde, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlardan isteyenlere mesai kaybına neden olmaksızın izin verilebilir”

Bu uygulama kimi neden rahatsız eder ki zaten ?

Uygulama gayet yerinde . Ha bu uygulanırken suistimaller yaşanırsa o kişilerin sorunu , uygulamanın değil .

Hayırlı cumalar olsun efendim..

Ha miladi takvimin kullanıldığı bir ülkede , tüm iş hayatı , siyaset ,ülkeler arası ilişkiler, politik toplantılar vs .. bu takvime göre ayarlanan bir ülkede Cumanın tatil olması söz konusu olamaz , ama öğle vakti inanç gereği max. 40 dk ayırmanın özgürlüğü de güzel oldu yahu.

zaten Müsiad Tüsiad bile cuma tam gün izni istemez

hangı din olursa olsun ibadetını gununde yapma hakkı vardır,olmalıdır.
bu wc ye gıtme hakkı, oglen yemek yeme hakkı, dinlenme hakkı, izin hakkı gıbı hıc bı farkı yok.
ben gerek kamu da gerek özel de buna engel olmak ısteyenlerı anlayamıyorum...buna engel olmak demek darbeciliktir. kişinin hak-hurrıyetını kısıtlamak demektır
bu sadece muslumanlar ıcın olmamalı genısletılmelı hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…