mune bile bu sölediğine razı gelmez,evet ben gizli muneyim
onu müdürüm bilir artıkmune bile bu sölediğine razı gelmez,
Kim toplaniyormus ozel mesajla? Meraktan soruyorumözel mesajlarda toplananları da biliyoruz şekerim dert etme
çamur at izi kalsın mantalitesiKim toplaniyormus ozel mesajla? Meraktan soruyorum
toplanan toplanmış şekerim gel biz de toplanalım sonra açıklarız kim toplanmış kim toplanmamışKim toplaniyormus ozel mesajla? Meraktan soruyorum
özel mesajlarda toplananları da biliyoruz şekerim dert etme
Sen cidden aciklaycagini saniyormusun ? Hi biriyapmazki, camur atilir öyle ortada kalir, sonrada sen niye üzerine alindin olur ama yürekli bir sekile hic bir zaman acik ve net yazdiklarini görmedim bu yasima geldim.isim vereceksin. öyle iftira atıp kaçmak yok. nick nick vereceksin. ve delil sunacaksın
Sen cidden aciklaycagini saniyormusun ? Hi biriyapmazki, camur atilir öyle ortada kalir, sonrada sen niye üzerine alindin olur ama yürekli bir sekile hic bir zaman acik ve net yazdiklarini görmedim bu yasima geldim.
diyorumki bizdemi aynını yapsak. ama kendime yakıştıramam ki iftira atmayı. kesin net bilmeden böyle suçlama yapmayıSen cidden aciklaycagini saniyormusun ? Hi biriyapmazki, camur atilir öyle ortada kalir, sonrada sen niye üzerine alindin olur ama yürekli bir sekile hic bir zaman acik ve net yazdiklarini görmedim bu yasima geldim.
Ama gelip burada oky'nin mesaji uzerine yazinca ona demis gibi algilaniyor. Açıkça soyle kimseyi zam altinda birakma.toplanan toplanmış şekerim gel biz de toplanalım sonra açıklarız kim toplanmış kim toplanmamış
ben okye zerre bişey demem canım geçenlerde birşey geçti aramızda onun üzerine daha da lafım olmaz kendisine merak etmeAma gelip burada oky'nin mesaji uzerine yazinca ona demis gibi algilaniyor. Açıkça soyle kimseyi zam altinda birakma.
Bir de ben fasulyeden uye miyim? Beni niye cagirmiyo kimseHani ceteydik cevooo
yıkamazlar zzetn cumhuriyeti,sıkıyorsa yıksınlar,eşim yok,olsada yollamam
nıye kızz,valla kocam yok,hiç evlenmedım,kımse ınanmıyor,nıye acepSeni tanimasam. Inanirdim bunlara
zaten Müsiad Tüsiad bile cuma tam gün izni istemez“Dini inanç hürriyetinin bir gereği olarak cuma namazı saatinin mesai saatine denk gelmesi halinde, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlardan isteyenlere mesai kaybına neden olmaksızın izin verilebilir”
Bu uygulama kimi neden rahatsız eder ki zaten ?
Uygulama gayet yerinde . Ha bu uygulanırken suistimaller yaşanırsa o kişilerin sorunu , uygulamanın değil .
Hayırlı cumalar olsun efendim..
Ha miladi takvimin kullanıldığı bir ülkede , tüm iş hayatı , siyaset ,ülkeler arası ilişkiler, politik toplantılar vs .. bu takvime göre ayarlanan bir ülkede Cumanın tatil olması söz konusu olamaz , ama öğle vakti inanç gereği max. 40 dk ayırmanın özgürlüğü de güzel oldu yahu.
bildiğin şey varsa koy ortaya. öyle kaçak güreşme.Acaba neden
nıye kızz,valla kocam yok,hiç evlenmedım,kımse ınanmıyor,nıye acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?