- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
özel mesajlarda toplananları da biliyoruz şekerim dert etmeyok artık tanıdığım bir arkadaşım oo ne yanlızı ayol ..yahu okyy senin gibiler 4 tane olsa ne olacak..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel mesajlarda toplananları da biliyoruz şekerim dert etmeyok artık tanıdığım bir arkadaşım oo ne yanlızı ayol ..yahu okyy senin gibiler 4 tane olsa ne olacak..![]()
isim vereceksin. öyle iftira atıp kaçmak yok. nick nick vereceksin. ve delil sunacaksınözel mesajlarda toplananları da biliyoruz şekerim dert etme![]()
sen neden alındın ki ?isim verecejsin. öyle iftira atıp kaçmak yok. nick nick vereceksin. ve delil sunacaksın
aynennn aşkolsun bize biz toplaşamıyoruz tevekkelli o yüzden birbirlerini beğeniyormu bunlar saldırsın beğeneyim diyeeözel mesajlarda toplananları da biliyoruz şekerim dert etme![]()
sende her şeyi üstüne alıyorsun olmaski böylee..isim vereceksin. öyle iftira atıp kaçmak yok. nick nick vereceksin. ve delil sunacaksın
valla toplaşılcak birşey yok herkes istediğini yazmakta özgür ha tek başına yetemiyorlarsa bilememaynennn aşkolsun bize biz toplaşamıyoruz tevekkelli o yüzden birbirlerini beğeniyormu bunlar saldırsın beğeneyim diyee![]()
alınmadım. dikkat edersen konuda bende varım zaten konu bana ait. ve kakaoyla karşı karşıya gelmemz söz konusu. bunu yazarsan hedef gösterirsin beni bir yerde.sen neden alındın ki ?![]()
çok doğru,demmki şifreleri biliyor,özel mesajları okuyor mınıkmınnarisim vereceksin. öyle iftira atıp kaçmak yok. nick nick vereceksin. ve delil sunacaksın
aha bak kakao arkadaşın gelmiş. rahatladınmı şeker. yalnız değilsin bak:)çok doğru,demmki şifreleri biliyor,özel mesajları okuyor mınıkmınnar
valla şekerim geçen ki konuşmalardan sonra benim sana söyleyecek tek lafım yok orada da durduk yere üstüme geldin yanlış anladın anlattım özür de diledim hatta oralı bile olmadın o yüzden ne ben sana bulaşırım ne de sen bana bulaş tamam mıalınmadım. dikkat edersen konuda bende varım zaten konu bana ait. ve kakaoyla karşı karşıya gelmemşz söz konusu. bunu yazarsan hedef gösterirsin beni bir yerde. yada kimi gösterirsen. ama bir şey söylüyorsan kaçak güreşmeyeceksin tek tewk delilleriyle verilmeli
o zaman bilip bilmeden gelip özel mesajlarda link veriliyor diye iftira atmayacak. varsa bildiği yazacakçok doğru,demmki şifreleri biliyor,özel mesajları okuyor mınıkmınnar
evet ben gizli muneyimçok doğru,demmki şifreleri biliyor,özel mesajları okuyor mınıkmınnar
Sonradan anladım cnm :)ironi yaptı o arkadaşş..![]()
aynen yaa oky bu kelimenin içinden cımbızlar alır ve sunarr..valla toplaşılcak birşey yok herkes istediğini yazmakta özgür ha tek başına yetemiyorlarsa bilemem![]()
isteyen istediğini yapsın beni bağlamazaynen yaa oky bu kelimenin içinden cımbızlar alır ve sunarr..![]()
Aynen ondan ya, anlamadığım sen Yunanistandamı yaşıyorsun burası TÜRKİYE VE DİNİ İSLAM
hatırlatmakta fayda var
İmam hatip liselerinde olduğu gibi bir sistem getirilebilir bence.. Orda perşembeye kadar öğle molası 12 de verilir 1.30 da geri baslar eğitim cuma günleri ise namaza gore öğle tatili başlar 1.30 saat sonra yine eğitim baslar .. Resmi daireler dede böyle yapılırsa suistimal edilmez hemde mesai saatleri eksilmez..Görev yaptığım fabrikalardan biri cuma vakti tam 2 saat işletmeyi kapayıp gidiyorlardı. Cuma namazı dediğin kaç dakikanı alacak diye dini hoşgörü ile yapılan ve süregelen bir uygulamaydı bu. Sonrasında vaazdı, sohbetti derken işçileri toplamak hayli güç oluyordu.
Yani bu uygulama yeni birşey değil, uygulayan yüzlerce işletme var fakat iyi niyetin suistimal edilmemesi kaçınılmaz bu durumda. Yasal olarak onaylandı ise kötü niyet için Önlemi Nasıl alacaklar merak konusu.