Malesef memurda amirine bağlı eğer amiri din düşmanı olursa bi yolunu bulur yine yollamaz ..Herkes değil sadece memurlar, eşim bankada çalışıyor o saatlerde çalıştıkları için çoğu zaman gidemiyor.
Siz mi karar veriyorsunuz insanların hangi ibadetlerini yapıp yapmayacaklarına !!bır cuma eksik kalsaydı,cumayada gitmesınler,ne olcakki,
elbet ben bılmıyorum,ama hiç gereği yoktu,cuma namazımı vardı şimdiye kadar,cumhuriyet tarıhnde olmadık işler bunlar,bu hukumetı anlamak zorSiz mi karar veriyorsunuz insanların hangi ibadetlerini yapıp yapmayacaklarına !!
Cuma namazını kılınca cumhuriyet yıkılacak mi ? Size gore gereği olmayabilir ama cuma namazı dinde en önemli ibadetlerden .. Zaten herkes illa gidecek demiyor ki varsa esiniz gitmesin cumaya ama bırakın da gitmek isteyen rahatca gidip huzurla ibadetini yapsın ..elbet ben bılmıyorum,ama hiç gereği yoktu,cuma namazımı vardı şimdiye kadar,cumhuriyet tarıhnde olmadık işler bunlar,bu hukumetı anlamak zor
yıkamazlar zzetn cumhuriyeti,sıkıyorsa yıksınlar,eşim yok,olsada yollamamCuma namazını kılınca cumhuriyet yıkılacak mi ? Size gore gereği olmayabilir ama cuma namazı dinde en önemli ibadetlerden .. Zaten herkes illa gidecek demiyor ki varsa esiniz gitmesin cumaya ama bırakın da gitmek isteyen rahatca gidip huzurla ibadetini yapsın ..
Kız sabah sabah sinir katsayimi fırlattın git isine :) Sen diskoya yolla o zaman kocanı cuma vakti.namaza gidiyorum deyip izin alsın gitsin diskoyayıkamazlar zzetn cumhuriyeti,sıkıyorsa yıksınlar,eşim yok,olsada yollamam
ya şeker kocamın discoya gideceğine senmı karar vercen :)ay zaten kocamda yokki,Kız sabah sabah sinir katsayimi fırlattın git isine :) Sen diskoya yolla o zaman kocanı cuma vakti.namaza gidiyorum deyip izin alsın gitsin diskoya
Sadece gülüyorumyıkamazlar zzetn cumhuriyeti,sıkıyorsa yıksınlar,eşim yok,olsada yollamam
Diskodan buluruz bi tane koca sanaya şeker kocamın discoya gideceğine senmı karar vercen :)ay zaten kocamda yokki,
nıye dıscodan buluyon,camıden bulsan olmazmı,cmıden dıscoya tranfer ederdim adamıDiskodan buluruz bi tane koca sanaKararı ben veremem canım diskonun kelime manasını bilmiyorum ki disko tercihi yaptırayım adama ..
neresi komikk,sen sabah sabah gülmek istedin sanırımSadece gülüyorum
Aynen ondan ya, anlamadığım sen Yunanistandamı yaşıyorsun burası TÜRKİYE VE DİNİ İSLAMneresi komikk,sen sabah sabah gülmek istedin sanırım
ironi yaptı o arkadaşş..Siz mi karar veriyorsunuz insanların hangi ibadetlerini yapıp yapmayacaklarına !!
:)ironi yaptı o arkadaşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?