- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
ay karıştırma allah aşkına
cuma namazının kazası yok nasıl evde kılacak? ayrıca cuma vakti, zamanı diye bişi var, ayrıca cuma cemaatle kılınır.Ben bu kanuna karsiyim, nedenine gelince is saati ibadet saati degil. Onun yerine zamaninda vime giderim ve evimde ibadetimi yaparim.
Peki bu 2 Saat aksam üzerinemi ekleniyor calisma saatinin ? Yani iki saat dahami fazla uzatiyosun cuma günü ?
Neyse biz Burda Cuma namazini konusurken, doguda insanlar ölüyor ama önemli degil,
yahu olivya alıntılama beni diyorsun isteğe saygı diyorum tamam diyorum ama öyle bişi yazıyorsunkii.. işte bilmiyorsun iştee. CUMA NAMAZI MÜSLÜMANLARIN gitmesi farz olan bir ibadetidir..adı üstünde Cuma namazı yahu Allah aşkına elinde net var yaz bir cuma namazının önemi diye oku gel buraya öyle yazz.Ben bu kanuna karsiyim, nedenine gelince is saati ibadet saati degil. Onun yerine zamaninda vime giderim ve evimde ibadetimi yaparim.
Peki bu 2 Saat aksam üzerinemi ekleniyor calisma saatinin ? Yani iki saat dahami fazla uzatiyosun cuma günü ?
Neyse biz Burda Cuma namazini konusurken, doguda insanlar ölüyor ama önemli degil,
is saati ibadet saati degil.
mesai saatinde bi kayıp, ilave bişi olmuyo ki 2 saat nerden çıktı?Bilgisi olan bir zahmet yzabilirmi ? Bu iki Saat az calisma Cuma günü insanlarin 2 Saat gec cikmasimi demek ?
Yoksa Patron 2 Saat calisma saatini hediyemi etmis oluyor iscisine ?
Yksa maasindan bir iki Saat azalmami oluyo ? Bilen varmi aydinlatacak ?
o ne demek ki hicretten beri farz cuma namazıEskiden biz müslüamn degilmiydik cuma namazina gitmedigimiz icin ?
hayır bıde eve gıtmek okadar kolay olanlar ıcın eve gelır ıbadetını yapar o saatde zaten , herkesın evı ısıne yakın degıl kıcuma namazının kazası yok nasıl evde kılacak? ayrıca cuma vakti, zamanı diye bişi var, ayrıca cuma cemaatle kılınır.
cuma vakti geyik yapma len
bebeğim cumayı akşam,iş çıkışı ve eve gidinceye aldık az öncecuma vakti geyik yapma len
ben 5 te çıkıyorum? 6 da çıkanlar ne yapacak? saat tam olarak kaçta olacak? biz konuda geyikten banlanırmıyız?bebeğim cumayı akşam,iş çıkışı ve eve gidinceye aldık az önce
Ben bu kanuna karsiyim, nedenine gelince is saati ibadet saati degil. Onun yerine zamaninda vime giderim ve evimde ibadetimi yaparim.
babam nasıl böyle pastalar yapmayı öğrendi? miletin aklına bu fikir nasıl geldi? ve biz nasıl banlandık ?ben 5 te çıkıyorum? 6 da çıkanlar ne yapacak? saat tam olarak kaçta olacak? biz konuda geyikten banlanırmıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?