Genelge yayınlandı: Herkes ‘huzur içinde’ cuma namazına gidebilir

Ben bu kanuna karsiyim, nedenine gelince is saati ibadet saati degil. Onun yerine zamaninda vime giderim ve evimde ibadetimi yaparim.
Peki bu 2 Saat aksam üzerinemi ekleniyor calisma saatinin ? Yani iki saat dahami fazla uzatiyosun cuma günü ?
Neyse biz Burda Cuma namazini konusurken, doguda insanlar ölüyor ama önemli degil,

cuma namazının kazası yok nasıl evde kılacak? ayrıca cuma vakti, zamanı diye bişi var, ayrıca cuma cemaatle kılınır.

yahu olivya alıntılama beni diyorsun isteğe saygı diyorum tamam diyorum ama öyle bişi yazıyorsunkii.. işte bilmiyorsun iştee. CUMA NAMAZI MÜSLÜMANLARIN gitmesi farz olan bir ibadetidir..adı üstünde Cuma namazı yahu Allah aşkına elinde net var yaz bir cuma namazının önemi diye oku gel buraya öyle yazz.

Bilgisi olan bir zahmet yzabilirmi ? Bu iki Saat az calisma Cuma günü insanlarin 2 Saat gec cikmasimi demek ?
Yoksa Patron 2 Saat calisma saatini hediyemi etmis oluyor iscisine ?
Yksa maasindan bir iki Saat azalmami oluyo ? Bilen varmi aydinlatacak ?

mesai saatinde bi kayıp, ilave bişi olmuyo ki 2 saat nerden çıktı?

Eskiden biz müslüamn degilmiydik cuma namazina gitmedigimiz icin ?

cuma namazının kazası yok nasıl evde kılacak? ayrıca cuma vakti, zamanı diye bişi var, ayrıca cuma cemaatle kılınır.
hayır bıde eve gıtmek okadar kolay olanlar ıcın eve gelır ıbadetını yapar o saatde zaten , herkesın evı ısıne yakın degıl kı
mesela benım eşim namaz kılmıyorda namaz kılan bırı olsa kalkıp eve gelemez antebın bı ucunda işyerı dıger ucunda bızım ev gelıp gıtmesı zaten mesai sonuna denk gelır...
cuma namazıda cemaatle kılınır ayrıca

ayrıca bende yazın sıcakta 6 ya kadar çalıştığım günlerde ramazan olmasın, kısa kış günlerinde olsun, hatta akşamları tutalım yada sadece hafta sonları tutalım istiyorum orucu ama olmayınca olmuyor be olivia

bu yasaya karşı olanlar,söz gelınce humanıst,demokrat,ama konu dın olunca hoppppp,karşı,heyyy dın sen menem bişisin,uvey evlatsın demokratların elınde,humanıstler bıle senı sevmıyor,

Son düzenleme:

2 saat sürmüyor bu bir .

Eğer sadece farzı yerine getirmek için bu uygulamadan yararlanacak bir erkek için ayıracağı süre 15 dk kadardır .

Cuma hutbesini dinlemek , sünneti kılmak farz değildir çünkü.

2. si de doğuda insanlar ölürken burada Cuma namazını tartışmak yersiz de , Türkiyeden gitmek isteyen bir adamın şahsi fikirleri üzerine saatlerce yazmak değil miydi mesela dün ?

Mesele sadece Cuma ve din ise ; bilemeyeceğim tabii .

oyyy yükselerin başı dumanlı olur,oyy benım cuma namazım,oyyyy yıllarca ızın vermedıler ki kılınasın,şimdde kılınıyorsun dıye bir ton laff,ben senı alnından öpüyorum cuma namazım,ve seviyorum seni,sen elbet kılınacaksın,ne özyurdunda garip nede paryasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…