- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
deli yaaa çıkk kızzz ciddi sanacaklarr..elbet ben bılmıyorum,ama hiç gereği yoktu,cuma namazımı vardı şimdiye kadar,cumhuriyet tarıhnde olmadık işler bunlar,bu hukumetı anlamak zor
Aynen ondan ya, anlamadığım sen Yunanistandamı yaşıyorsun burası TÜRKİYE VE DİNİ İSLAM
hatırlatmakta fayda var
:)ne onlara nede sıze yaranıyom,öle yazıyom,onlar kızıyor,böle yazıyorum,siz kızıyorsunuz,anlamadım,yenı moda,ben artık döncem hep,öle takılcamdeli yaaa çıkk kızzz ciddi sanacaklarr..
Dinsiz devletmi olur o nasıl bir söz yahuendulus isimli arkadaş ironi yapıyo galiba da evet burası türkiye ama dini islam değil.ülkelerin dini olmaz içinde yaşayan insanların dini olur.türkiye laik bir devlet.
Not:bu arada lütfen bilmiyorum müslüman mısın ama diye başlayan cümleler kurmayın evet öyleyim,sadece doğru bilgi vermek adına yazdım.
Dinsiz devletmi olur o nasıl bir söz yahu
Türkiye, resmî dini olmayan laik bir devlettir. Din ve vicdan özgürlüğü, ülkenin anayasasıyla güvence altına alınmıştır.[205][206] Ancak ülkede çeşitli İslami partilerin kurulmasıyla birlikte, dinin yönetimdeki rolüyle ilgili tartışmalar ortaya çıkmıştır.[207] Ülkede kamu kurumlarında ve okullarda uzun yıllar boyuncaİslami siyaset sembolü olarak görüldüğü için başörtüsü takılması yasaklandı. Bu yasağa 2011 yılında üniversitelerde, 2013 yılında kamu kurumlarında ve 2014 yılında diğer okullarda son verildi.[208][209]endulus isimli arkadaş ironi yapıyo galiba da evet burası türkiye ama dini islam değil.ülkelerin dini olmaz içinde yaşayan insanların dini olur.türkiye laik bir devlet.
Not:bu arada lütfen bilmiyorum müslüman mısın ama diye başlayan cümleler kurmayın evet öyleyim,sadece doğru bilgi vermek adına yazdım.
Cuma namazını kılınca cumhuriyet yıkılacak mi ? Size gore gereği olmayabilir ama cuma namazı dinde en önemli ibadetlerden .. Zaten herkes illa gidecek demiyor ki varsa esiniz gitmesin cumaya ama bırakın da gitmek isteyen rahatca gidip huzurla ibadetini yapsın ..
Türkiye, resmî dini olmayan laik bir devlettir. Din ve vicdan özgürlüğü, ülkenin anayasasıyla güvence altına alınmıştır.[205][206] Ancak ülkede çeşitli İslami partilerin kurulmasıyla birlikte, dinin yönetimdeki rolüyle ilgili tartışmalar ortaya çıkmıştır.[207] Ülkede kamu kurumlarında ve okullarda uzun yıllar boyuncaİslami siyaset sembolü olarak görüldüğü için başörtüsü takılması yasaklandı. Bu yasağa 2011 yılında üniversitelerde, 2013 yılında kamu kurumlarında ve 2014 yılında diğer okullarda son verildi.[208][209]
kadesa çok haklı,laik bir devlet burası,vikipedi bile yazmış,üstelik başörtüsü yasaklandı dıyede kırmızı ile yazmış,sırasın gelınce ne zaman yasaktı dıyenlere not,rezillik,rezillik,rezilllik,ben yazmadım,özgür ansiklopedi öle yazmış,yaşasın özgürlük
ben sen öle dedin yazmadın,senın deidğini açıklamak için vikipediden kopyalama yaparken ifadede gördüm,ve onu yazdım,neden üstüne alından kiendulus yapma olmuyor.ne zaman baş örtüsüne atfı yaptım ben? ne zaman oh iyi ki yasak dedim.yok boşuna çabalıyorsun.
üstelik baş örtüsü yasağı konusunda ki yorumlarımı herkes bilir asla olmaması gereken çok kötü bir uygulamaydı.
burada tartıştığımız şey ne senin komikçe yapmaya çalıştığın şey ne?
ben sen öle dedin yazmadın,senın deidğini açıklamak için vikipediden kopyalama yaparken ifadede gördüm,ve onu yazdım,neden üstüne alından ki
diğer topiğe gel aynısını tartışıyoruzz..Türkiye, resmî dini olmayan laik bir devlettir. Din ve vicdan özgürlüğü, ülkenin anayasasıyla güvence altına alınmıştır.[205][206] Ancak ülkede çeşitli İslami partilerin kurulmasıyla birlikte, dinin yönetimdeki rolüyle ilgili tartışmalar ortaya çıkmıştır.[207] Ülkede kamu kurumlarında ve okullarda uzun yıllar boyuncaİslami siyaset sembolü olarak görüldüğü için başörtüsü takılması yasaklandı. Bu yasağa 2011 yılında üniversitelerde, 2013 yılında kamu kurumlarında ve 2014 yılında diğer okullarda son verildi.[208][209]
kadesa çok haklı,laik bir devlet burası,vikipedi bile yazmış,üstelik başörtüsü yasaklandı dıyede kırmızı ile yazmış,sırasın gelınce ne zaman yasaktı dıyenlere not,rezillik,rezillik,rezilllik,ben yazmadım,özgür ansiklopedi öle yazmış,yaşasın özgürlük
ora nıre??diğer topiğe gel aynısını tartışıyoruzz..
sen tr dini yok dedin ya,bende evet laik dıye vikiden alıntıladım,kopyala yapıştır derekn kırmızı ile başörtüsünün yasakladığı ıfadesini gördüm,senın ilgilendıren ilk satırda zaten,devamının yazma özgürlüğünede sahıbımnede alındım acaba,beni alıntı yapıp bunu yazdığın için olabilir mi ne dersin?
ne o yalnızmı kaldın. adammı topluyorsun buradan kendinediğer topiğe gel aynısını tartışıyoruzz..
sen tr dini yok dedin ya,bende evet laik dıye vikiden alıntıladım,kopyala yapıştır derekn kırmızı ile başörtüsünün yasakladığı ıfadesini gördüm,senın ilgilendıren ilk satırda zaten,devamının yazma özgürlüğünede sahıbım
kesınlıkle haklısın,tabii tabii.
yok artık tanıdığım bir arkadaşım oo ne yanlızı ayol ..yahu okyy senin gibiler 4 tane olsa ne olacak..ne o yalnızmı kaldın. adammı topluyorsun buradan kendine
topla kakao topla. ben düzinelecenizle başederim.yok artık tanıdığım bir arkadaşım oo ne yanlızı ayol ..yahu okyy senin gibiler 4 tane olsa ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?