Merak etmeyin mesai artı yada eksisi olmaz .. Ayrıca cuma namazını kılmayınca doğuda çocuklar ölmeyecek diye bi kanun mu var oda tartışılır buda tartışılır oda ülkenin sorunu buda .. Hükümet yılbaşı tatil yapsın diye 4 gözle bekliyorsunuz ama hem siz bayansınız sizi etkilemiyor bu kanun merak etmeyin ..Ben bu kanuna karsiyim, nedenine gelince is saati ibadet saati degil. Onun yerine zamaninda vime giderim ve evimde ibadetimi yaparim.
Peki bu 2 Saat aksam üzerinemi ekleniyor calisma saatinin ? Yani iki saat dahami fazla uzatiyosun cuma günü ?
Neyse biz Burda Cuma namazini konusurken, doguda insanlar ölüyor ama önemli degil,
Allah aşkın çan çalsa mesai saatleri içinde gidip ibadeti yapacak olan vatandaşlarımıza ses çıkartılmaz bu kadar ya. Hakları canım özgür olmalılar yapıcaklar die destek çıkarlardı. Kendi dininden insanına vatandaşına bu kadar köstek olmak bilmiyorum ne kafası. Ecnebi vatandaş yapmıyor bu zamanda bunların yaptıklarını.Cuma namazını kılınca cumhuriyet yıkılacak mi ? Size gore gereği olmayabilir ama cuma namazı dinde en önemli ibadetlerden .. Zaten herkes illa gidecek demiyor ki varsa esiniz gitmesin cumaya ama bırakın da gitmek isteyen rahatca gidip huzurla ibadetini yapsın ..
siz şaka mısınız?bır cuma eksik kalsaydı,cumayada gitmesınler,ne olcakki,
O degilde, yine estisizlik var bence bu olayda. Eeee hadi erkekler Cuma namaina gitti diyelim kamu isinde, kadinlara ne olacak ? Onlarda giden erkek is arkadaslarin kalan islerini yüklenecek. Hic adil degil.
zaten bildiğim kadarıyla bayanlara da var o hak.Olivia sana da Cumalardan Cuma beğendiremiyoruz .
Zaten kamuda öğle tatili var ya hani , yemek falan yenir . Hah işte o 12:00 13:00 ya , Cumada zaten o dilimde okunuyor , millet yıllardır o bir saat içinde 20-30 dk ibadetine ayırıp , ardından yemeğini bile yiyip işine dönüyor . Kadınlarda 1 saat yiyor ya da arada başka işlerini hallediyor .
Bu genelge Cuma saatinde sorun çıkaran kurumlar , doğudaki saat uyuşmazlığı için sadece .
Ve tekrarlıyorum hepi topu yarım saat bile değil farz kısmı .
Bu kadar kasmaya , adaletsizlikten dem vurmaya gerek yok .
Wc ihtiyacına ya da sigara molasına çıkıp yarım saat gelmeyen mesai arkadaşlarımızı bile idare eden milletiz biz . Bunundan üstesinden geliriz
Cuma namazına muhalefetleride gördük bugünde görevlerini yerine getirdiler
ibadetin saati olmaz, istenilen her an ibadet yapılabilir, evle de sınırlı değildirBen bu kanuna karsiyim, nedenine gelince is saati ibadet saati degil. Onun yerine zamaninda vime giderim ve evimde ibadetimi yaparim.
Peki bu 2 Saat aksam üzerinemi ekleniyor calisma saatinin ? Yani iki saat dahami fazla uzatiyosun cuma günü ?
Neyse biz Burda Cuma namazini konusurken, doguda insanlar ölüyor ama önemli degil,
Bencede çookkkkk daha önce yapılmalıydı ama bugün yaptılar ben neden daha önce yapmadınız diye kahrolmak yerine geç kalınmış bir kararı sonunda gerçekleştirdikleri için mutluyumEkonomi kötüye gidince milleti yok cuma namazı yok perşembe namazı ile oyalıyorlar. Neden daha önce yapılmadı? Daha önce uzaydalardı da yeni mi geldiler?
zaten bildiğim kadarıyla bayanlara da var o hak.
her cuma 15 dkka da olsa şahsen ben işyerinde birikmiş kuyrukla mücadele etmek istemem.
olıvıanın anlatmak istediği bu .
Ekonomi kötüye gidince milleti yok cuma namazı yok perşembe namazı ile oyalıyorlar. Neden daha önce yapılmadı? Daha önce uzaydalardı da yeni mi geldiler?
Sen nasil 39 oldun yaa ileri mi gitti bebisshangı din olursa olsun ibadetını gununde yapma hakkı vardır,olmalıdır.
bu wc ye gıtme hakkı, oglen yemek yeme hakkı, dinlenme hakkı, izin hakkı gıbı hıc bı farkı yok.
ben gerek kamu da gerek özel de buna engel olmak ısteyenlerı anlayamıyorum...buna engel olmak demek darbeciliktir. kişinin hak-hurrıyetını kısıtlamak demektır
bu sadece muslumanlar ıcın olmamalı genısletılmelı hatta...
evet .Bencede çookkkkk daha önce yapılmalıydı ama bugün yaptılar ben neden daha önce yapmadınız diye kahrolmak yerine geç kalınmış bir kararı sonunda gerçekleştirdikleri için mutluyum
Malum siyasetteki herkez biliyor artık babam asker
Önceleri gizli gizli namaz kılmak zorundaydı mesela yanında yedek pantolon taşırmış diz kısımlarında namaz kıldığı belli olunca türlü sebeplerle görevden alınıyorlardı
Son 12 yıldır en azından gizli kılmıyor yanında pantolon taşımıyordu
Şimdi cumasınada işini aksatmadan gidebilecek ne güzel
Neden önceden yapmadıklarını tartışacak isek
Neden bu iktidardan öncekiler asker eşi kapalımı evinde kuran okunuyormu namaz kılıyormu diye didik didik edip dinini yerine getireni ötekileştiriyorlardı önce onu tartışmak lazım
Ne sacmaliyorsunuz siz, isteyen gider isteyen gitmez. Burası Müslüman bir ülke ve yanısıra demokratik bir ülke. At gözlüğü takan asıl sisin gibi modern geçinenlerdir. İnsanlar inanıp inanmamakta Özgürler, kimse kimseye karışamaz. Asil cahillik budur.elbet ben bılmıyorum,ama hiç gereği yoktu,cuma namazımı vardı şimdiye kadar,cumhuriyet tarıhnde olmadık işler bunlar,bu hukumetı anlamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?