Genelge yayınlandı: Herkes ‘huzur içinde’ cuma namazına gidebilir

Merak etmeyin mesai artı yada eksisi olmaz .. Ayrıca cuma namazını kılmayınca doğuda çocuklar ölmeyecek diye bi kanun mu var oda tartışılır buda tartışılır oda ülkenin sorunu buda .. Hükümet yılbaşı tatil yapsın diye 4 gözle bekliyorsunuz ama hem siz bayansınız sizi etkilemiyor bu kanun merak etmeyin ..

yıl 2016 biz namazı konuşuyoruz :) kızlar hafta da 1 gün en fazla 40 dakika.. yine adetimi bozmayıp yurtdışından örnek vereyim; izin bile almıyordu orada Müslüman olanlar, çat diye gidiyorlardı ama saatlerce suiistimal de edilmiyordu.. yani dur çıkmışken bir de banka işimi halledeyim diyen olmuyordu kılar, gelir, işine devam edersin..

Allah aşkın çan çalsa mesai saatleri içinde gidip ibadeti yapacak olan vatandaşlarımıza ses çıkartılmaz bu kadar ya. Hakları canım özgür olmalılar yapıcaklar die destek çıkarlardı. Kendi dininden insanına vatandaşına bu kadar köstek olmak bilmiyorum ne kafası. Ecnebi vatandaş yapmıyor bu zamanda bunların yaptıklarını.

Dünyanın bu haline okadar çok üzülüyorum ki Allah sonumuzu hayır etsin ve herkes hakkettiğini bulur........

O degilde, yine estisizlik var bence bu olayda. Eeee hadi erkekler Cuma namaina gitti diyelim kamu isinde, kadinlara ne olacak ? Onlarda giden erkek is arkadaslarin kalan islerini yüklenecek. Hic adil degil.

O degilde, yine estisizlik var bence bu olayda. Eeee hadi erkekler Cuma namaina gitti diyelim kamu isinde, kadinlara ne olacak ? Onlarda giden erkek is arkadaslarin kalan islerini yüklenecek. Hic adil degil.

Olivia sana da Cumalardan Cuma beğendiremiyoruz .

Zaten kamuda öğle tatili var ya hani , yemek falan yenir . Hah işte o 12:00 13:00 ya , Cumada zaten o dilimde okunuyor , millet yıllardır o bir saat içinde 20-30 dk ibadetine ayırıp , ardından yemeğini bile yiyip işine dönüyor . Kadınlarda 1 saat yiyor ya da arada başka işlerini hallediyor .
Bu genelge Cuma saatinde sorun çıkaran kurumlar , doğudaki saat uyuşmazlığı için sadece .

Ve tekrarlıyorum hepi topu yarım saat bile değil farz kısmı .

Bu kadar kasmaya , adaletsizlikten dem vurmaya gerek yok .

Wc ihtiyacına ya da sigara molasına çıkıp yarım saat gelmeyen mesai arkadaşlarımızı bile idare eden milletiz biz . Bunundan üstesinden geliriz

zaten bildiğim kadarıyla bayanlara da var o hak.
her cuma 15 dkka da olsa şahsen ben işyerinde birikmiş kuyrukla mücadele etmek istemem.
olıvıanın anlatmak istediği bu .

Cuma namazına muhalefetleride gördük bugünde görevlerini yerine getirdiler

din konusunda özgürlükten yanayım ama bu durumu da başörtüsü gibi meydanlarda propaganda malzemesi yapacaklarına adım gibi eminin.asıl rahatsızlık verense halkımızın da bunlara inanıp müslümanlıkta otorite olarak bu adamları görmesi.zihniyetleri bugün ki diyanet açıklamasından pek farklı değil aslında.

ibadetin saati olmaz, istenilen her an ibadet yapılabilir, evle de sınırlı değildir
ayrıca cuma namazı ertelenip de evde kılınacak bir namaz değil
sanırım siz islam dinine topyekün karşısınız
keşke farklı düşüncelere saygılı tavrınızı bu konuda da sürdürebilseniz

Ekonomi kötüye gidince milleti yok cuma namazı yok perşembe namazı ile oyalıyorlar. Neden daha önce yapılmadı? Daha önce uzaydalardı da yeni mi geldiler?
Bencede çookkkkk daha önce yapılmalıydı ama bugün yaptılar ben neden daha önce yapmadınız diye kahrolmak yerine geç kalınmış bir kararı sonunda gerçekleştirdikleri için mutluyum
Malum siyasetteki herkez biliyor artık babam asker
Önceleri gizli gizli namaz kılmak zorundaydı mesela yanında yedek pantolon taşırmış diz kısımlarında namaz kıldığı belli olunca türlü sebeplerle görevden alınıyorlardı
Son 12 yıldır en azından gizli kılmıyor yanında pantolon taşımıyordu
Şimdi cumasınada işini aksatmadan gidebilecek ne güzel
Neden önceden yapmadıklarını tartışacak isek
Neden bu iktidardan öncekiler asker eşi kapalımı evinde kuran okunuyormu namaz kılıyormu diye didik didik edip dinini yerine getireni ötekileştiriyorlardı önce onu tartışmak lazım

Sırf hükümetin yaptığını kötülemek adına yerinde verilmiş bir kararı bile neden nasıl diye sorguluyorsunuz
Müslüman bir ülkede insanların rahatça cumasına gidebilmesine imkan sağlamış nesinden rahatsız oldunuz
Hayretler içerisindeyim

zaten bildiğim kadarıyla bayanlara da var o hak.
her cuma 15 dkka da olsa şahsen ben işyerinde birikmiş kuyrukla mücadele etmek istemem.
olıvıanın anlatmak istediği bu .

Ya gönüller bir olsun be atlantis .. Kamu sektörü bu elim davayı da aşacaktır , güveniyorum ben.

Ekonomi kötüye gidince milleti yok cuma namazı yok perşembe namazı ile oyalıyorlar. Neden daha önce yapılmadı? Daha önce uzaydalardı da yeni mi geldiler?

Millette oyalanmasın bi zahmet.
Bu kadar büyütülüp her gün tartışalacak bir konu değil ki bu.
Oyalamak için öne atılıyor tezine katılmıyorum ama velev ki doğru , millette bu zokayı niye yutuyor onu düşünsün .

Sen nasil 39 oldun yaa ileri mi gitti bebiss

evet .
o dönemlerden de geçtik.
dindarlık irticai faaliyet sayılıyordu.

elbet ben bılmıyorum,ama hiç gereği yoktu,cuma namazımı vardı şimdiye kadar,cumhuriyet tarıhnde olmadık işler bunlar,bu hukumetı anlamak zor
Ne sacmaliyorsunuz siz, isteyen gider isteyen gitmez. Burası Müslüman bir ülke ve yanısıra demokratik bir ülke. At gözlüğü takan asıl sisin gibi modern geçinenlerdir. İnsanlar inanıp inanmamakta Özgürler, kimse kimseye karışamaz. Asil cahillik budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…