• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene işsiz kaldım

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.189
158
Kızlar 1,5 sene pandemi yüzünden işsizdim sonunda buldum dedim burası da o kadar kötü şartlar çıktı ki.. 1 gün çalışıp bıraktım :( şimdi tekrar nerden bulacağım diyorum. Bir kaç yere daha başvurdum umarım dönüş yaparlar. Kötü şartlara rağmen çalışsaydım diyorum da yani düşünün kendime karşı hiç değerim yokmuş gibi olacaktı. İş beğenmiyorlar diyorlar bide. İşkurada gittim üstelik ordan da bir şey çıkmıyor İşsiziiim

1 günde ne yaşadın da işi bıraktın? İşyerleri her gün aynı yoğunlukta olmaz.
Ne işiydi? Sabret bakalım, daha iyi işler denk gelir inşallah.

1 günde ne yaşadın da işi bıraktın? İşyerleri her gün aynı yoğunlukta olmaz.
Ne işiydi? Sabret bakalım, daha iyi işler denk gelir inşallah.
Yoğunluk ile alakalı değil ki ben çalışırım çalışmak için gittim zaten ama evimden uzağa ve yemek bile yedirmediler mola kullandırtmadılar ilk gün sabah 8 akşam 10 11 çalıştırdılar ve 4 gün böyle olacağını söylediler. Düzen yoktu herkes bırakıp gitmeyi konuşuyordu psikolojik ve bedenen baktım ki burası olmaz

Yoğunluk ile alakalı değil ki ben çalışırım çalışmak için gittim zaten ama evimden uzağa ve yemek bile yedirmediler mola kullandırtmadılar ilk gün sabah 8 akşam 10 11 çalıştırdılar ve 4 gün böyle olacağını söylediler. Düzen yoktu herkes bırakıp gitmeyi konuşuyordu psikolojik ve bedenen baktım ki burası olmaz
Evet çalışma saatleri çok kötüymüş gerçekten. Başvurularına devam et, mutlaka bu daha iyi şartları olan bir iş gelecektir.

Kızlar 1,5 sene pandemi yüzünden işsizdim sonunda buldum dedim burası da o kadar kötü şartlar çıktı ki.. 1 gün çalışıp bıraktım :KK43: şimdi tekrar nerden bulacağım diyorum. Bir kaç yere daha başvurdum umarım dönüş yaparlar. Kötü şartlara rağmen çalışsaydım diyorum da yani düşünün kendime karşı hiç değerim yokmuş gibi olacaktı. İş beğenmiyorlar diyorlar bide. İşkurada gittim üstelik ordan da bir şey çıkmıyor İşsiziiim

bu deneyimle iş bulmadan iş bırakmanın ne kadar yanlış olduğunu da öğrenmişsinizdir..

Sizin için asla söylemiyorum fakat gerçekten millet iş beğenmiyor .

Biz aylardır personel bulamıyoruz ki gerçekten çok iyi şartlarda
Asgari ücretin yaklaşık 2.5 katı maaş , hafta sonu tatil , yıllık 14 gün izin , sabah 08:30 - 18:00 arası çalışacak personel bulamıyoruz ve İstanbul'un göbeğinde.

Asgari ücretin yaklaşık 2.5 katı maaş , hafta sonu tatil , yıllık 14 gün izin , sabah 08:30 - 18:00 arası çalışacak personel bulamıyoruz ve İstanbul'un göbeğinde.
İstanbul da değilim ama güzelmiş gerçekten keşke ben de bulsam :(

Ne işi bu şartlara rağmen beğenilmeyen?

ne işi için arıyorsunuz gerçekten merak ettim.
Şartları cidden iyiymiş,

Ya birde yaşın +40 olsaydi. Yaşın genç birde burdan bak iş bulursun
Aynen arasan bile aramazlar hâlbuki 40'lar en verimli zamanlar ne istediğini bilen

Ne güzel işmiş inan hamile olmasam böyle iş denk gelse gelmez ki

Back
X