canım biz bunu bilemeyiz çıktıklarıyla neyi nasıl yaşadı ama gördüğüm şu ki bu çocuk kendine askıntı olan diğer kızı hakkıyla azarlamış ve avucuna düşmemiş...çünkü arkadaşımız mesajlarnıda okumuş...bence değer veriyor ve seviyor...
Allah tamamına erdirsin ve hayırlısı ise olsun inşallah diyelim opuyorumnanaktan
var bunun altında bişeyCADIARZU canım yaa seni çok seviyor senin o mesajı okuyup terk etmenden korktu göstermedi yadaaCADIARZU gerçi düşündükçe sen gelmişssin sevdiğin kız gelmiş ne işin var seninn facede bırak ilgilen sevdiğinle ben ce vardı bunda bişey canım CADIARZU
olay bence feysbuk olayi degil kizin mesaj atmasi da degil zaten
konu sahibinin rahatsiz oldugu kisim sevgilisinin bunu gizlemesi.
acikcasi ben de cok ama cok sinir olurdum ve ne kadar aciklama yapsa dahi kafamda hep bir acaba kalirdi,
ne demek gizlemek yani? hic hoc bir durum degil. seni kaybetmekten kavga etmekten korkuyorsa ona gore cevaplar verip bunlari da sana okutmali bana gore.
affedeceksin belli ki ama kafandaki o soru isareti silinmeyecek malesef.
umarim zaman ikinize de iyi gelir baska hatalar olmaz iliskinizde.
ama en onemlisi sevgiline birsey saklamamasi gerektigini konusarak ve durustce anlatarak sorunlari halledebileceginizi gostermen lazim.
saklayip daha ilerde aciklayip ardan yeminler etmenin ozurler dilemenin hic bi anlami yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?