bence erkek arkadaşının sana şikayet eder gibi 'sevgilim eski kız arkadaşım bana face den msj attı' demesi çok saçma ve garip olurdu ama sen görmek istediğinde göstermeliydi msjı
o kızda çatlak mı ne aa üstüme iyilik sağlık
ben neden erkek arkadaşının evine bayramlaşmaya gittiğine takıldım..
çok mu garibim nedir?
hadi sevgilinle ne yaşıyorsan yaşıyorsun sonrasında ailesinden olmadık şeyler duyabilirsin..
herneyse.
bu yaşadığın şeye gelince ben olsam kafasını kırardım..gayet net.
böyle kızlar maalesef ki var arkadaslar sülük gibi yapişip sevgilim var diyen erkeğe bile "olsun seni istiyorum" diyen karaktersiz kızlar var.. evet facebookunu kapatakmış öyle söyledi ben demeden kendi dedi... nasıl düşünebilirsin benim böyle karaktersiz bi kızla görüeceğimi beni hiç mi tanımadın sen eskiden cahildim ben ama artık öyle değilim hersey eskide kaldı ben iki paralık insanlar için seni kaybetmeyi göze alabilir miyim vs vs.. iki gündür böyle devam ediyor.. aramız hala bozuk.. kırgınım çünkü.. benim de eski nişanlım yeni numarami bulup beni aradiğinda anında haber verdim cnm bak böyle böyle oldu aradı onun olduğunu anlayinca hemen kapattım haberin olsun dedim aynısını ondan da beklerdim... böyle öğrendiğim daha mı iyi oldu... sürekli dua ediyorum kurban olduğum allahıma benim bu iyiniyetime karşılık bana bi yanlışı olursa insallah eline yüzüne bulaştırır da ben de bi şekilde öğrenirim...
msn konusmalarını hepmı kaydetmıordu
yoksa o konusmaya ozelmı kaydetmemıs
kız msn lıstesınde varmı hala
kızlar çok mu şey istiyorum ya sadece güvenmek istiyorum... sadece güvenmek... ben çok büyük sorunlar atlattım kızlar basımdan nişanlılık geçti 6 ay antidepresanlarla yaşadım çok yıprandım. yaşım daha 22 ama kendimi 70 yasında gibi hissediyorum.. tam bitti derken tam umudumu inancımı yitirmişken savrulup dururken sevgilim girdi hayatıma ve beni tekrardan hayata döndürdü... ondan da bi darbe alırsam biterim ben kızlar yaa çoook korkuyorummm senağlama
canım erkekler aslında kadınların nasıl tepki vereceklerini bildikleri için saklıyorlar...saklamamaları lazım...sen o kızın mesajını gördüğünde böyle böyle demesi açıklaması lazımdı evet ama bence korkmuşşş:))))..ama oda ters zamanda yakalanmış..ama sevgilin seni seviyor yoksa açıklama bile yapmaz değer veriyorki al mesajları oku demiş ...bence bu olayı hiç uzatma tatlım..emin ol ki seviliyorsun aaammmmmmaaa ben bazı hanımları anlamıyorum en diye ciddi ilişkim var diyen adamın peşine düşerler...huzurunu kaçırılar...kaçması gereken kadın olmalı
sende "benim yakışıklı iyi ve unutulmayan bir sevgilim var ve onun sahibeside benim çatlasın millet "de geç yavrumm üzme tatlı canını sevgilinin yaptığını kocam yapmazdı konuşurda birde çocukları olurdu sonrada o çocuğu kadın getirip al kocandan sen bak derde bırakırdı kapımı:)::):)):):):):)): ay yyy ama böyle benim kocam birazcıkkkk fırlamada
canım ben durumunda can sıkacak hiç bir durum göremedim açıkçası.erkek arkadaşın söylememiş olabilir sana mesajı olay büyümesin diye tamam kızabilirsin ama sonuçta kıza gerekli cevabı da vermiş.ben senin yerinde olsam hiç bu olayı büyütüp can sıkmam tatlım.için rahat olsun bak ne güzel ailesiyle de tanışmışsın annesi ve ablası da sana değer veriyorlar göründüğü kadarıyla :akannehir: keyfine bak tatlım sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?