Beni cookk üzen bir durum var sayın kk üyeleri,geceleri uykumu kaçırıyor. Bunları düsünmek icin erken yasim daha 24 kpss calisiyorum muhtemelen önümüzdeki yıl atanacağım en azindan 4 yil var evliliğe ama ben oğlak burcuyum 10 yillik planim kafamda hazır olmalı kendimi garantiye almalıyım.
Erkek arkadasımla evlenmeyi düşünmüyorum ama vaz da gecemiyorum. Ufak tefek problemlerimiz var ama aşılabilecek şeyler. Genel olarak iyidir beni sever,kisisel bakimina cok dikkat eder,dürüsttür,alttan almayı bilir,kibardır,cömerttir,kıskançlık huyu yoktur,hayat görüslerimiz uyuyor vs.. Ama tüm iyi huylarını götüren kötü bir özellik var. İleride asla ev isine yardim etmeyeceğini söylüyor. Şu an ki planlarıma göre ileride evlenirsek 7-8bin tl girecek evimize.İkimiz de birikim yapan insanlarız aileler de destek olur borçsuz harçsız evleniriz.Temizlik icin temizlikci tutarız haftada bir gün o sorun değil en tutacağı 500 tl aylık. Ama bununla bitmiyor ki ev işi bunun yemeği var,bulaşık makinesi var. Çocuk zaten uzun bir süre düsünmüyoruz. Benim de temizlik hastasi ve sürekli ev isi yapan aşırı titiz bir annem var çalıştığı halde böyle bu durum emekli oldu hala devam ediyor , her şeyi elestiren ama yardım etmeyen bir de babam. Ve annemin paşa gibi yetiştirdiği 2 tane erkek kardeşim var. Dolayısıyla ev isinden nefret ettiğim kadar hicbir şeyden nefret etmem şu hayatta. Nasıl olacak bu işler e ayrılsam bu defa daha kötüsüyle karsilasirsam korkusu var