Gene ben gene erkek arkadaş problemi

Beni de düşündürüyor. Ama diğer huyları da cok iyi. Ne doluya koyabiliyorum ne boşa. Sürekli napsam diye kendimi yiyip bitiriyorum

Yanlış anlamayın 3 yıldır atanmayı bekliyorum. Siz maşallah kafanızda hemen atanıp 4 5 yıl sonrasının hayalini kurmaya başladınız. Dilerim atanın tabii ama şimdiden kaç yıl sonrasının olup olmayacak hayalini takmak çokta sağlıklı bir durum değil yani.
Önce atanmaya odaklanın atanın. Sonra evlenme konusu gelince hayatınızdaki kişi halen aynı kişi ise o zaman bunları dert edin bence.

İlerde değil şimdi destek alın. Yazık erkek arkadaşınıza dört sene sonra ne olacak diye kendinizi kurup kurup adama hayatı zehir edeceksiniz. Böyle hayat mı geçer yada böyle biriyle hayat geçer mi. Siz en iyisi kendiniz gibi takıntılı birini bulun doğmamış çocuğa don biçip birbirinizi yersiniz.
Bide insanlar ciddiye alıp tavsiye veriyor. Daha ortada fol yok yumurta yok vay efendim eve temizlikçi gelirmiş de bilmem ne..

Merhametlidir. Ben hayvan haklari savunucusuyum cok destek oldu. Ama müskülpesent iste aslında annesi de öyle yetistirmemiş. Yani evlerinde sürekli yemek pişmiyor haftada en az 2 kez disaridan yiyor. Ee odasini da falan da kendi temizliyor. Ama bana gelince yapmam diyor.

Anlamıyorum konuya yorum yapmak zorunda değildiniz. Niye birden azarlar gibi cirkeflesiyorsunuz ?

Ataması iyi olan bir bölümdeyim. Baya da ders çalışıyorum. Tabii ki önceligim atanmak fakat atanmak icin elimden gelen her seyi yaptığım için onu kafama takmıyorum.Vicdanım rahat. Olursa olur olmazsa da alternatifleri denerim kafasındyım. Ama diger konuda elimden bir sey gelmediği icin cok takıyorum

Anlamıyorum konuya yorum yapmak zorunda değildiniz. Niye birden azarlar gibi cirkeflesiyorsunuz ?
Doğru diyorsunuz bende çocuğu uyuttum kendime eğlence arıyorum. Hayatta başarılar. Ek olarak yıllardır atanmayı bekleyen bir öğretmen olarak belirtmek isterim ki o iş öyle olmuyor.

Haklisiniz teşekkür ederim.

Bence asıl takmanız gereken durumu atlayıp kaç yıl sonra hayatın size neler getireceği belli olmayan bir olay için takıntı yapmanız hiç sağlıklı değil. Sizi kırmak için söylemiyorum hayatı daha anlık yaşayın bence

Haklisiniz tesekkür ederim

"Atamanı bekle, atanınca hala devam ediyorsan düşün.Sevgilini bu konularla zora sokma" tarzında kibarca bunları düşünmemesi gerektiğini söyleyebilirdiniz. Çok acımasızca eleştiriyor bu insanlar ya.

"Atamanı bekle, atanınca hala devam ediyorsan düşün.Sevgilini bu konularla zora sokma" tarzında kibarca bunları düşünmemesi gerektiğini söyleyebilirdiniz. Çok acımasızca eleştiriyor bu insanlar ya.
Maalesef bazı insanların eğlencesi de bu galiba. Sadece soruma cevap verseydi yeterdi halbuki.

Aynen ya ben nasıl bir insanım böyle ağza alınmayacak laflar yazmışım. Çok acımasızım çok

Konu sahibi idare etmiş bir de bu cevabı almış. Bence uslubunuzu bilin biraz. Neye gerildiniz? cevap vermeyin, olsun bitsin.

Konu sahibi idare etmiş bir de bu cevabı almış. Bence uslubunuzu bilin biraz. Neye gerildiniz? cevap vermeyin, olsun bitsin.
Evet ya acayip gerilmişim siz deyince fark ettim. Böyle bi rahatlama geldi şimdi. Teşekkür ederim arayıp mesajlarımı bulup üşenmeyip bana cevap yazdığınız için. İyi geceler dilerim.

Bak o zaman tatlım yapacağın şey belli madem o şimdiden ev işi yapmam diye diretiyor, erkeğin görevi gibi görmüyor, o zaman evin maddi sorumluluğu da senin görevin değil , kazanırsın paranı alırsın haftada iki gün yardımcı, artanlada kendi paranın sefasını sürersin boşver

Evet ya acayip gerilmişim siz deyince fark ettim. Böyle bi rahatlama geldi şimdi. Teşekkür ederim arayıp mesajlarımı bulup üşenmeyip bana cevap yazdığınız için. İyi geceler dilerim.

Konu cevaplarındaydı, yazılarınız. Bilmiyorum biliyor musunuz sayfaları okurken başkaların cevapları da gözüküyor. Hani aramaya falan gerek kalmadan. Bu kadar gevşek konuşunca kendinizi özel zannetmeyin.

Hem özür dilerim yanlış anlamışım. Ben insanlara çok çok gerilirsem anca yıpratıcı konuşuyorum. Siz bildiğiniz zevk dalga eğlence için yapıyormuşsunuz. Karakter meselesi. iyi geceler

Üç tane mesajdan bütün karakter yapımı çözdünüz ama olmaz ki böyle tüm sihir bozuldu. Neyse bugünlük bu kadar KK yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…