Gene ben gene erkek arkadaş problemi

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.438
13.760
248
Beni cookk üzen bir durum var sayın kk üyeleri,geceleri uykumu kaçırıyor. Bunları düsünmek icin erken yasim daha 24 kpss calisiyorum muhtemelen önümüzdeki yıl atanacağım en azindan 4 yil var evliliğe ama ben oğlak burcuyum 10 yillik planim kafamda hazır olmalı kendimi garantiye almalıyım.
Erkek arkadasımla evlenmeyi düşünmüyorum ama vaz da gecemiyorum. Ufak tefek problemlerimiz var ama aşılabilecek şeyler. Genel olarak iyidir beni sever,kisisel bakimina cok dikkat eder,dürüsttür,alttan almayı bilir,kibardır,cömerttir,kıskançlık huyu yoktur,hayat görüslerimiz uyuyor vs.. Ama tüm iyi huylarını götüren kötü bir özellik var. İleride asla ev isine yardim etmeyeceğini söylüyor. Şu an ki planlarıma göre ileride evlenirsek 7-8bin tl girecek evimize.İkimiz de birikim yapan insanlarız aileler de destek olur borçsuz harçsız evleniriz.Temizlik icin temizlikci tutarız haftada bir gün o sorun değil en tutacağı 500 tl aylık. Ama bununla bitmiyor ki ev işi bunun yemeği var,bulaşık makinesi var. Çocuk zaten uzun bir süre düsünmüyoruz. Benim de temizlik hastasi ve sürekli ev isi yapan aşırı titiz bir annem var çalıştığı halde böyle bu durum emekli oldu hala devam ediyor , her şeyi elestiren ama yardım etmeyen bir de babam. Ve annemin paşa gibi yetiştirdiği 2 tane erkek kardeşim var. Dolayısıyla ev isinden nefret ettiğim kadar hicbir şeyden nefret etmem şu hayatta. Nasıl olacak bu işler e ayrılsam bu defa daha kötüsüyle karsilasirsam korkusu var

Sırf bu yüzden mi yani yapacam deyip yapmasa daha kötü hiç olmazsa demiş. Bende nişanlıyken iki kişiyiz zaten Pazara mı gidecez marketten alırız dedim de onun tartışmasını yapmıştık o aklıma geldi. Şimdi her hafta Pazar’a gidiyoruz olmamış çocuğa don biçmek gibi sizinki de

En buyuk sorununuz bu olsun..dediginiz gibi haftada 1-2 temizlikçi gelir hallolur. Yemeği de bazen dışardan bazende 2 günlük filan yaparsınız.
Sanki evlilik öncesi bütün erkekler her seyi yaparim ederim vs diye sözler vermiyor mu?Görüyoruz o sözleri çoğu dereyi gecene kadar,bari sizin ki dürüst davranmış)

Evet öyle ama ben asırı kafama takan bir insanım.

Henüz evlenmeyi düşünmüyormuşsunuz, 4 yıl uzun bir zaman her şey değişebilir. Biraz akışına bırakmayı deneyin, zorlayın kendinizi hatta bunun için. Yine de aklınıza takılıyorsa bulduğunuz her fırsatta bunu empoze etmeye çalışın sevgilinize, 4 yılda onun içindeki Kadir Ezildi’yi aktive edebilirsiniz bence

Evet öyle ama ben asırı kafama takan bir insanım.
Böyle mutsuz olursun. Daha işin içine aileler kaynana girecek o temizlik mevzusunu unutacaksın bile aklına gelmeyecek başka başka sıkıntılar çıkacak. Temizlik onun yanında melek

Yok artık şaka gibi bi konu . Takma bu kadar iyi bişey değil

Beni bu küçük plan şaşırttı.

4 sene sonra bulaşık makinesi boşaltmam .. ev süpürmem filan diye düşünüp taşınıp karar vermesi hayret verici bir durum

Gerçekten böyle şeyleri düşünüyor mu insanlar..

Yani ben makineden çamaşır alıp asmayi iş sayacağım ve ilerde yapıp yapmayacağına karar vereceğim... ya da yapsın diye karımı bekleyeceğim.

Gelecekle ilgili planlarını gözden geçirmesini tavsiye ederim.

Kadir ezildi zor bulunur

Ya öyle ama ben cok korkuyorum yani ailemden gördüğüm kadarıyla annem hizmetçi gibi hep cok güzel yemekler yapar ,ev her zaman camasir suyu kokar. Ben hic 2 gün üstüste ayni yemeği yediğimizi bilmem. Üstelik babam ise giderken kendisi kahvaltiliklari cikarmayıp annemi uyandirir annem babamin kahvaltisini hazirlar geri yatar babam bulasiklari toplamaz annem uyaninca toplar. Ya ben de öyle olursam

Yok artık şaka gibi bi konu . Takma bu kadar iyi bişey değil
Elimde değil maalesef gercekten uykularım kaçıyor neredeyse 4 sene oldu iliskimiz.

Ya ben konusunu açıyorum söyle böyle diye yapmam diyor. Ben de huyum kurusun sürekli geleceği düsünen bir insanım.

Hey yavrum hey siz atandınız. Mevzu evlenmeye geldi hatta evlendiniz. Maaşlarınız bile belli ama adam evde iş yapmıyor. Boşanın bence yani şimdiden avukat araştırın ilerlede lazım olacak. Allah sizi alacak adama şimdiden bol bol sabır versin.

Böyle mutsuz olursun. Daha işin içine aileler kaynana girecek o temizlik mevzusunu unutacaksın bile aklına gelmeyecek başka başka sıkıntılar çıkacak. Temizlik onun yanında melek
Ay yok ya o konuda hakkini yiyemem. Ailesi iyi insanlardır. Erkek arkadaşımda iliskimize asla ailesini karıştırmaz. Benim problemim direk kendisiyle. Buradaki konuları okuyunca da gözümde büyüyor her şey bir de.

Merak edip Kadir Ezildi'yi araştıracağım şimdi.

4 yıla kim öle kim kala. Belki o zamana ayrılırsınız ve karşına sana hayatın boyunca herşeyde yardim edeceğini söyleyen biri çıkar ve onla evlenirsin. Ama onunda yapacağının garantisi yok söyleyim.

Ya maalesef benim huyum bu kontrol manyağıyım. Belki ileride bu konuda psikolojik destek alırım. Saçma geliyor kulağa ama. Bu düsünce ben de son 6 aydir başladı iliskinin ciddiye gittigini farketmemle ay bilmiyorum anı yaşayamıyorum bunları düsünmekten

Tüm güzel huylarından eminseniz merhametli olduğundan da emin olun.Merhametli derken her şeye taşa toprağa hayvana kadına çocuğa vs eğer öyleyse size hizmetçi gibi davranmaz. Ama 4 yıl varsa evlenmenize çok da şey yapmayın ya :)

Ya belki de ama ben kendimi düsünmekten alıkoyamıyorum.

Neden yapmama üzerine kosullanmıs sevgiliniz, çok itici.

Kesinlikle yapmayacağını söylemesi beni düşündürürdü. Evlilikte kadın erkek için biçtiği bir rol var demek ki. Erkek adam iş yapmaz kafasında.

Eve yardımcı almak falan mesele değilde, aynı anda işten gelip, ev işleriyle uğraşmak zorunda kalacak eşine yardım etme isteği duymayan adamın sevgisinden de merhamet duygusundan şüphe ederim ben. O yüzden bu bakış açısına sahip adam beni düşündürürdü.

Aynı adam çocuğa da sadece anne bakar diye düşünebilir çok büyük ihtimalle.

Zaten 4 sene sonra olabilecek evlilik için, şimdiden bunları düşünmek de ne kadar doğru onu da bilmiyorum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…