- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- Konu Sahibi Safsarisin
Merhabalar arkadaslar. .
27 yaşındayım. 7 senedir fibromiyalji hastasıyım. 1 senedir de boyun fıtığı ve düzleşmesi sorunum var.
Yani tanı 1 sene önce siddetli kol agrimin olmasiyla doktora gitmemle konuldu.
8 sene antidepresan kullandim. Aklınıza ne gelirse hepsini kullandım diyebilirim. 3 yıldır kullanmiyorum.
2 gun önce doktora gittim. Cok kötü günler yaşıyorum .. ağrım hat safhada Emar,röntgen,kan testi hepsi yapıldı. Doktorla daha yüzyüze konusurken bogazimdaki nodülü farketti direkt nodül var mi diye sordu
Evet var dedim,elledi eliyle,bogaz ultrosunu da yapildi. Hipotiroid sabahlari dayak yemis gibi agri yaparmis ve fibromiyalji ile iliskiliymis.. internette de bir prof un boyle makalesine denk geldim.simdiye kadar kimse bana bunu söylemedi. Arastirma hastanesine kadar gittim seneler önce.
Dün kuru iğne yaptırdım. .bunu yaptıran var mı? Doktor bazi igneleri zor taktı o kadar sertmis ki boynum.. ve eve geldim arkam hep ağrıdı.
Fizyoterapiste yonlendirdi,medikal masaj ve plates onerdi.
Fizyoterapistle baya konustum osteopati yapiyor randevu verdi sorunun kaynagini bulacak bagirsakla alakali bile fitik olabiliyormus. Bir suru soru sordu zaten bana..
Bunu yaptıran var mi? Cok zor gunler geciriyorum. Allah rızası icin hem duaniza,hem önerilerinize ihtiyacim var. Senelerce süründüm ,doktor doktor gezdim cok dertliyim
Bu rahatsizliklari olanlar neler yaptiniz? Netice alir miyim?önerileriniz nelerdir?
Bu yöntemi merak edenlere foto da yükleyebilirim iğneleri..
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Bende ağrılı romatizma var, ayrıca tiroidde de riskliyim her an olabilir.
Bana iyi gelenler yürüyüş yapmak bir de pilates. Pilatesteki esneme germe hareketleri mucize gibi. Ebru Şallı pilatesi değil de, senin gibi olanlar için daha yavaş, germeli pilates serileri var onlardan al. Evde yaparsın mis gibi. Düzenli yaptığımda o kadar iyiyim ki, şimdi gene bıraktım sırt ağrısından ölüyorum, kas ağrısından kalkamıyorum sabahları. Bir de internette Tara Stiles var, onun da esneme germe videolara çok iyi, yoga yaptırıyor ve harika.
Maalesef öldürmez süründürür kendine iyi bakman lazım. Bağırsak da 2. beyin; benim ibs var mesela bak stresliyim bir kaç gündür, sabahtan beri 3 kez wc gittim, mide bulantısı ishalim var. Kendine dikkat et, kendinin doktorun olman lazım biraz da.