Sizede büyük gecmis olsun. Baya bir senedir cekiyorsunuz anladigim kadariyla bu ağrıyı,dönem dönem, o dönemde stresliyseniz de tetikliyor. Agri kesici icmemeniz cok iyi,bende sadece ader olunca iciyorum ayda yani bi periyotta 2 3 tane iciyorum.
Fibromiyalji,zaten aslinda bir romatizma degilmis,stresin vucudun belirli bolgelerine yaptığı agriyla kendini belli etmesiymis uykusuzlukla cok büyük baglantisi var,uykusuzluk mu bu hastaligi yapiyor,hastalik mi uykusuzlugu o bilinmiyor.
Ancak; bebekken de uyumazmışım ben. Annem babam cok cekmisler..
Fitik daha reel bir hastalik galiba.
Kuru iğne den umutluyum
Manuel terapi diger dediğimde, onu biliyor musunuz? Bursa da bir hekim cok başarılıymış ben oturduğum semtte yok zannediyordum bunu yapan ama varmis.
Cuma gidicem insallah
Simdi cok garip seyler soyledi ve sorular sordu
Mesela fitik,bagirsak ile alakali olabiliyormuş,durus bozuklugundan,karin agrisindan falan
Internette edindigim bilgiye göre de,adam omuz ağrısı icin gidiyor,karacigerde sorun cikiyor mesela fizyoterapistin teshisiyle.. Bu fizyoterapist tek seans yapcak :/
Eve geldim zaten yan yattim hep arkam ağrıyordu simdi daha iyiyim.
O yastık boyun yastığı mi? Boyun yastığım var cunku ama cok asiri kaliteli degil orta halli bisey
Bir de boyunlugu internetten alsam mi?
o ismi bana özelden yazsana
o yastık boyun yastığı piyasa markası
ama ben onu üniversitede keşfettim çok iyi geldi
annemin bri arkadaşına da aldım aradan on yıllar geçti kadın hala dua eder bana
bir dönem bırakmıştım kullanmayı eskiden bayağı pahalıydı da
şimdi son indirimler ile makul bir fiyat olmuş hatta normal bir yastık fiyatı gibi
çok rahat ediyorum ben onunla
bende fıtık bulamıyorlar
boyunda düzleşme, duruş bozukluğu, kuğu boyun sendromu gibi gibi çeşitli teşhisler var
özet boynum uzun yani omuzlarım düşük
spor falan yapmak lazım ama ben gün boyu bilgisayardayım
mesela otobüste çok kitap okurdum küçükken günde 2 saat 15 yıl
bunlar da etkilemiş
boyunluğu bana doktor vermişti bundan 20 yıl önce
o dönem kaslardaki basıyı kaldıralım demişti
fakat şimdi teknoloji daha da ilerledi gerekse verirlerdi sana da
ben çok uzun yıllardır doktora gitmedim
eşim geçen Romatem e git fizik tedavi yaptır belki gevşer vs diyordu da girdim mi çıkmak zor o nedenle hasta değilim modunda takılıyorum
yaşım 39 yani yaklaşık 30 yıldır bu hastalıkla yaşıyorum
küçükken zordu ama cidden son 15 yıldır falan alıştım
bir de benim ağrı eşiğim yüksektir yani kolay ağrı hissetmem ama buna rağmen şu an bile ağrıyor