Yumurtanın kalitesini belirleyen ölçen bir teknoloji yok şu an o yüzden bilemiyorum. Buradaki mevzu benim kaç yumurta elde ettiğim değil insanların olmayacak şeylerden medet ummasi, kim bilir kaç paradır söylediğiniz ilaç onu kullanacagina doğal şeyleri kullanmanın daha faydalı olacağı kanatindeyim. Bu benim kişisel düşüncem. Ki en azından arı sütünün, propolisin doğurganlığı olumlu yönde etkilediği bilimsel olarak kanitlanmis. Ben bu süreçte yumurta sayısının önemli olmadığını gördüm. Normalde vücudumuz 1 ya da 2 tane üretiyor zaten ve bence tutan embriyolar bizim kendi vucudumuzun ürettikleri. 6 tane sağlıklı embriyo olsa tutunacak kim 6 çocuk yapacak? Herkes oluşan embriyosunun çocuğa dönüşeceğini düşünüyor ama öyle olmuyor. Bana 3 kere 5. Gün embriyosu konuldu olmadı neden? Cevabı yok... Teknik olarak olmasi lazım ama benim bir sorunum yok... O yüzden sundanmis bundanmis demek bana gereksiz geliyor. O vitaminlere fln da inanmıyorum. İşini iyi yapan vicdanlı bir doktor, iyi bir merkez, embriyolog ve stressiz bir anne adayı, dua, şükür, tevekkül bu işin yolu bu bence. Ben de 5 yıldır mücadele ediyorum, dediğiniz şeyi hiçbir doktordan duymadım. Ama mesela Bülent tıraş rahime prp yapıp hücre yenileme yapıyorum diyor o mantıklı bir iş amh yumurta sorunu olan o doktora gitsin yaptırsın derim çare bulamayan. Prpyi birçok alanda kullanıyorlar ve etkili rahime neden etki etmesin?peki siz doğal şeyler kullanınca sonuç ne oldu kaliteli yumurta elde edebildiniz mi kaç tane oluştu
Uzun lafın kısası bana söylediğiniz şey mantıklı gelmedi, ben de bunu ifade ettim kendimce buraya girip sizin gibi benim gibi okuyan insanlar var. Zaten pahalı bir süreç bir de olmayacak şeylere para harcanmasına gerek yok bence kullanmak isteyen kullansın tabii.