Bana da aynısını demişti yaptırmadım tek bir embriyomu genetik analize gönderdi zaten tüp bebek masraflı bir süreç, embriyo bozuk gelince transfer etmediler. Devlet desteğiyle gitmiştim transfer etmedikleri halde embriyo ücretini aldılar devlet destekli olanlarda prosedür öyleymiş. Bence tamamen para almak için yaptılar çünkü genetik analiz embriyosu en az iki tane olanlar için benim zaten tek koy olursa olur olmazsa olmaz ama yokkk kendine hak payı nasıl çıkaracaklar? Daha sonra bir doktor bazı anomalilerin rahimde duzelebildigi gibi bir şey söyledi. Benimki de çok önemli bir kromozom değilmiş aslında... Bazı kromozomlar çok önemliymiş onlar bozuk olursa asla transfer olmazmış. İşte benim cem celik anılarımdan biri böyle
bizim problemimiz spermdi, bize dediler ki eşinizden sperm çıkmazsa ameliyat ederiz. Eşimi ameliyat edecek doktor eşimi bir kere bile görmemiş tetkik etmemiş, ramazan kurbanı gibi sırası geleni ameliyata alıyorlar. Ben de oradaki hemşireyle tartıştım. Dedim ki hiç spermi olmayan insanlardan bile tedaviyle sperm çıkaran doktorlar var eşimi bir kere bile görmeyen bir doktor nasil böyle bir karar verebilir? Ya ameliyatta da çıkmazsa tedavi uygulasa ve çıkmasa bir şey demeyeceğim, çıkmazsa ameliyat edecekmiş direkt. Ne münasebet dedim. O zaman sizin tedaviniz boşa gider dediler ben de gitsin dedim. Eşim bu sekilde ameliyat fln olmayacak dedim. Sonrasında cem bey de tavır aldı bence bize zaten sonuç da olumsuz çıktı. Tekrar konuştuğumda size yapacak bir şeyim yok dedi. Ben de iç merkezdeki başarısızlığa çözüm bulamıyorsunuz galiba dedim çıktım. Dış merkezli reklamları var ya
ben çok iyi bir doktor olduğunu düşünmüyorum açıkçası, onun gibi bir sürü doktor var ben başkasını seçerdim.